Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fem pågripelser for salg av ikke-eksisterende boliger – Tre mord – Ny taxi for kjæledyr – Veldedighetsklipp

Fem pågripelser for salg av ikke-eksisterende boliger - Tre mord - Ny taxi for kjæledyr - Veldedighetsklipp

Fem pågripelser for salg av ikke-eksisterende boliger

Rundt hundre boligkjøpere i Mijas og Alhaurín el Grande har blitt tatt godt og grundig ved nesen. De mange forventningsfulle kjøperne hadde alle betalt et depositum på mellom 5.000 og 10.000 euro for en bolig i flere nye boligprosjekter som var under planlegging, som alle så bra og billig ut. Men etter å ha betalt inn depositumet hørte de ikke mer fra firmaet, som kort tid etterpå også forsvant fra nettet. ”Kjøp aldri over nettet og kjøp aldri et prosjekt som du ikke har sett. Kjøper man et eiendomsobjekt off-plan, skal man som et minimumskrav se tomten og møte folkene bak prosjektet,” er det første rådet fra eiendomsmegler Finn Wissenberg i sakens anledning. Han undrer seg over hvorfor så mange kjøpere (igjen) har falt i denne fellen. ”Saken viser at eiendomsmarkedet fortsatt er en jungel, og at man alltid bør kjøpe via en etablert megler og bruke advokat før det skrives kontrakt,” avslutter Wissenberg. Spansk politi pågrep fem personer med forbindelse til denne saken midt i uken, bl.a. en 38-årig spanjol, som åtte ganger tidligere har vært tiltalt for lignende svindelsaker.
 
 
{loadposition landingpage2}
 
 

Tre mord, to skyte-episoder og to kidnappinger på 15 dager

Første halvdel av mai slutter med en kjedelig statistikk for Costa del Sol.
På bare 15 dager har vi vært vitne til tre mord, to skyte-episoder og to kidnappinger. Hendelsene skjedde i Marbella, Fuengirola og Málaga, og alt tyder på at de hadde sitt utspring i narkotikamiljøet, hvor det er stor rivalisering mellom de forskjellige mafiaene. Den spanske innenriksministeren, Ignacio Zoido, som var på besøk i Marbella forrige uke, håper og tror at det er snakk om enkeltstående episoder. Politiet frykter derimot nye voldshandlinger, da de har notert en opprustning blant flere kriminelle narkotikabander.
 

Ny taxi for kjæledyr

”Taxiguau” er et nytt konsept, som gjør det mulig for dyreelskere å ta sitt kjæledyr med i en taxi. Konseptet er ganske enkelt og koster ikke mer enn de vanlige taxiene. Som bruker trenger man kun å downloade appen ”Taxiguau” på sin mobiltelefon for å bestille en av de nye ”kjæledyrs-taxiene”. Konseptet har stor suksess i Madrid, Barcelona og Zaragoza, og introduseres nå også i Marbella og Mijas.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Veldedighetsklipp i San Pedro

På søndag fylles boulevarden i San Pedro med glade mennesker, når den årlige veldedighetsdagen avholdes. Til fordel for kreftsyke barn og deres familier samles det nemlig inn penger via forskjellige aktiviteter. Du kan bli klippet og donere prisen for klippingen, få yogaundervisning på donasjonsbasis og mye annet. Det vil også være underholdning og salg av mat og drikke. Det blir en hyggelig dag for hele familien, hvor man samtidig støtter en god sak.
Aktivitetene starter kl. 10.
 
klip
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.