Månedsmagasinet på Costa del Sol
WorkShop – Et par dager i Naturen kan endre ditt liv

WorkShop - Et par dager i Naturen kan endre ditt liv

– og den måten du opplever deg selv og din verden på.

Alle kan være med når det inviteres til WorkShop på en vakker finca nær Álora den 25. til 27. mai.
Har du behov for å lade batteriene etter vinteren, slappe av i den nydelige naturen, være sammen med flotte mennesker og dyr, spise fargerik mat, kjøle deg av i bassenget, gå lange rolige turer i fjellene i det andalusiske innlandet – og har du lyst til å finne inn til deg selv igjen – eller kanskje for aller første gang?

 
Jeg kaller WorkShoppen ‘Forbind deg med Naturen – og vær den Natur som du er’ – og å gjøre det handler ikke kun om å forene seg med dyr, trær, planter, Moder Jord, Universet… Det dreier seg i høyeste grad om å forbinde oss med oss selv. Finne inn til vår egen indre kilde, til vårt senter.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Det glemmer vi ofte, og ser i stedet på oss selv som separat fra naturen.
 
WorkShoppen er også en introduksjon til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kikker på de grunnleggende idéene bak denne spennende, enkle og kraftfulle behandlingsformen, som kan endre ditt liv ved å åpne opp for et bredere perspektiv og et større potensiale. Deltakerne vil lære effektive teknikker for å styrke immunforsvaret, balansere fordøyelsen, søvnmønster, stresstriggere osv. samt teknikker for å gi mental klarhet og ro.
Å forbinde seg med bevisstheten og å være bevisst i livet, fremfor å eksistere ‘bevisstløst’ (i hamsterhjulet), er en magisk opplevelse. Og alle kan gjøre det!
Det koster 750 euros inkl. 4 overnattinger på Fincaen (torsdag – søndag) med helpensjon og undervisning (på dansk) med massevis av spennende praktiske øvelser med dyr, planter og mennesker.
 
Vil du vite mer eller ha tilsendt programmet, så send en beskjed eller en mail til
Helle Espensen, Autorisert BodyTalker.
 
Tlf. +34 607 62 91 06
Av BodyTalk Torreblanca

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.