Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det verste uværet på mange år – Julián Muñoz bak lås og slå igjen – Stor interesse for Davis Cup i Marbella

Det verste uværet på mange år - Julián Muñoz bak lås og slå igjen - Stor interesse for Davis Cup i Marbella

Det verste uværet på mange år

Man skal flere år tilbake i tid for å minnes en storm av samme styrke som vi var vitne til på søndag og mandag. Langs hele Costa del Sol blåste det så kraftig at det ble slått alarm til politi og brannvesen over 250 ganger. Verst gikk det for seg i Málaga by, hvor vinden kastet en kvinnelig syklist så hardt mot et tre at hun fortsatt er innlagt på sykehus. Flere steder veltet store trær over bilene og veiene, og blokkerte trafikken. Da det blåste som verst ble det registrert en vindstyrke på 90 km/t.
 
{loadposition landingpage2}
 
{loadposition google}

 

Julián Muñoz bak lås og slå igjen

Marbellas forhenværende borgermester Julían Muñoz er nok en gang bak murene, etter at han i helgen tok av sin elektroniske ”fotlenke” for å dra på fest. Det var en eks-borgermester i godt humør som ble filmet midt i en sevillana-dans, som bare få timer senere ble kontaktet av myndighetene og returnert til fengselet i Algeciras. Julián Muñoz har tilbrakt størsteparten av de siste ti årene bak lås og slå for omfattende korrupsjon i byrådet, men i fjor ble han sluppet løs på grunn av sin formodentlige alvorlige sykdom. Etter helgens utskeielser vurderer myndighetene det sannsynligvis slik at hans helse er god nok til å sone resten av straffen i et fengsel.
 
{loadposition google}
 

Stor interesse for Davis Cup i Marbella

Det er kun 500 billetter igjen til Spanias kamp i Davis Cup mot England i helgen, som arrangeres på Puente Romano i Marbella. Til den store begivenheten er det satt opp ekstra tribuner for å sikre en samlet kapasitet på 8000 tilskuere. Til tross for at den spanske verdensstjernen Rafa Nadal har meldt avbud på grunn av en skade, har salget av billettsalget gått strålende. Arrangørene håper å få solgt de siste billettene i de kommende dagene. Selvsagt håper de også på godt vær.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.