Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt år – nye partnere

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Peña Oso Polar opplevde en meget hyggelig vekst i antall medlemmer i 2017, og vi oppnådde en viktig milepæl ved å bli offisiell supporterklubb for Málaga CF. En slik tett forbindelse gir både fordeler og forpliktelser.
 
Peña Oso Polar vil gjerne hjelpe fotballklubben Málaga CF med å markedsføre seg mot det skandinaviske markedet. Vi innleder nå derfor samarbeid med AHN Fuengirola/Mijas og Loro Eventos.

Fotball – til gunstige priser

En organisasjon som allerede dekker mye av vårt marked er AHN Fuengirola/Mijas – Asociación Hispano Nórdica (Den spansk-nordiske foreningen for nordboere i Spania). Markedsansvarlig Michael Emdenborg uttaler i forbindelse med det nye samarbeidet at AHN alltid søker å tilby sine 1.700 medlemmer nye og gode tilbud. Han er glad for denne nye avtalen som gir alle i AHN Fuengirola/Mijas tilbud på gode billetter og busstransport til kampene til meget fordelaktige priser. Vi har mange fotballinteresserte medlemmer, og vi har lenge ønsket oss et slikt samarbeid. Dere kompletterer oss, sier Michael til Peña Oso Polar.

Treningsleir og toppfotball

Daglig leder Magdalena Tjøstheim forteller at Loro Eventos er et reisebyrå og eventbyrå som organiserer treningsleirer for norske fotballag og toppidrettsskoler:
 
Vår forbindelse til Peña Oso Polar gir oss mulighet for å vise våre kunder Málaga CFs verden fra innsiden og gi våre kunder maksimal utbytte av oppholdet her nede, både for trening og opplevelser. Vi gleder oss til mange flotte fotballøyeblikk sammen.
oso polar jan1Vi er glad for denne nye avtalen som gir alle i AHN tilbud om gode fotballbilletter og busstransport til en rimelig penge, sier Michael Emdenborg. Foto: Arne Bjørndal
 
 
 
 
 
 
 
osopolar jan2– Vi gleder oss til mange flotte fotballøyeblikk sammen med våre kunder og Oso Polar, sier Magdalena Tjøstheim. Foto: Arne Bjørndal
 
 
 
 
 
 
 

Vellykket julebord i Oso Polar

 
Skandinavisk forbrødring og norsk, svensk og spansk julemat! Det var høy stemning da den norske supporterforeningen 8. desember avholdt sitt etter hvert tradisjonelle julebord på restauranten La Chispa, rett overfor Norsk forenings lokaler i Fuengirola. I dette som er Oso Polares – Isbjørnenes – ”klubblokale” deltok i år drøyt 20 medlemmer og partnere. La Chispa og ”hovmester” Anders hadde for anledningen rigget til et overdådig julebord med spesialiteter fra Norge, Sverige, Spania. Alle fikk mer enn nok å spise!
Oso Polars egen festgeneral, Leif Turefeldt arrangerte både leker, sang og dans, og konkurranse om mandelen i julegrøten.
Tilfeldighetene skulle ha det til at nettopp denne kvelden gikk også håndballkampen i VM for kvinner mellom Sverige og Norge. Spenningen herfra satte sitt preg på festen og måltidet. En avdeltakerne skildrer kvelden slik:
”Vi norske var naturligvis høyt oppe og mobbet de stakkars svenskene. Klart tap for svenskene! Men vi som var norske fikk juleribba i halsen. Norge tapte ! Svenskene slo oss ! Jævlar. Jeg gikk så langt at jeg garanterte at Norge ville slå Sverige i neste hockey-VM. Sikkert!”
Men festen fortsatte ufortrødent videre og med full norsk-svensk forbrødring. Honnør til La Chispa for et meget bra julebord, topp stemning og en meget vellykket kveld. Vi kommer gjerne igjen!
 
Arild Kristiansen
 
 

Bli med på kamp med Málaga CF!

Oso Polar – Isbjørn – er offisiell supporterklubben til fotballklubben Málaga CF. Klubben som i dag teller 50 medlemmer, først og fremst nordmenn og svensker, disponerer fine billetter til alle lagets hjemmekamper på stadion La Rosaleda i Málaga by. Vil du bli med oss på kamp, ta kontakt med Tor Arne Finsrud (tor.arne.finsrud@gmail.com) eller gå inn på vår Facebook-side Peña Oso Polar.
 
Av Tor Arne Finsrud

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet