Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stor fremgang for Málagas lufthavn – 40 prosent av andalusierne nærmer seg fattigdomsgrensen – Optimisme i Málaga CF og spennende gjensyn

Stor fremgang for Málagas lufthavn - 40 prosent av andalusierne nærmer seg fattigdomsgrensen - Optimisme i Málaga CF og spennende gjensyn

Stor fremgang for Málagas lufthavn

I løpet av året har lufthavnen registrert 17,6 millioner passasjerer. Det er over en million flere passasjerer enn i fjor, og alt tyder på at lufthavnen vil runde 18 millioner passasjerer før året er omme. Det er en stigning på 12 prosent, noe som betyr et nytt rekordår for Málagas lufthavn – igjen! Det er også rikelig plass til å vokse, for med den nye terminalen har Málagas lufthavn kapasitet til å kunne motta 30 millioner passasjerer i fremtiden.
Med de flotte tallene konsoliderer lufthavnen seg som landets fjerde største lufthavn målt i antall passasjerer, etter Madrid, Barcelona og Mallorca.
 

{loadposition landingpage2}

40 prosent av andalusierne nærmer seg fattigdomsgrensen

En ny undersøkelse fra EU-kommisjonen viser at to av fem andalusiere lever under eller nær den fattigdomsgrensen som EU har definert. I overført betydning viser undersøkelsen at 40 prosent av den andalusiske befolkningen har problemer med å få husholdningsbudsjettet til å strekke til for hele måneden, og/eller med jevne mellomrom søker bistand hos familie, venner eller offentlige institusjoner. Bak de triste tallene befinner seg det faktum at Andalucía fortsatt har landets høyeste arbeidsløshet og laveste inntektsnivå.

Optimisme i Málaga CF – og spennende gjensyn

Med to seiere og en uavgjort i de siste tre oppgjørene på Estadio La Rosaleda i Málaga preger optimismen nå laget, til tross for en fortsatt plassering i bunnen av La Liga. Og med Sevilla-klubben Betis i resultatmessig krise tegner det til et spennende oppgjør mellom de to klubbene på mandag kveld i Málaga, med kampstart kl. 21.00. Her blir det et gjensyn med denne populære spilleren:
 
malaga dec
Joaquin jubler sammen med to andre tidligere Málaga-spillere, Demichelis og Camacho, i de gylne Champions League-dagene.
Han fikk oss til å juble i de glade og suksessfulle Málaga-dagene i Champions League i sesongen 2012-13, den nå 36-årige Joaquin. Med sin hurtighet, akselerasjon, og fremragende driblinger, truet han ethvert forsvar på høyresiden. Ikke minst hans pasningsevner skapte farlige situasjoner, uansett om motstanderen het Milan, Anderlecht, Porto eller Dortmund. Joaquin spilte for Málaga CF i perioden 2011 – 13, for deretter å dra på sitt første utenlandske eventyr i sin lange karriere, nemlig til Fiorentina i Italia. Nå er Joaquin tilbake i sin barndomsklubb, Real Betis i Sevilla. Du kan kjøpe billetter til kampen Málaga CF – Betis på mandag ved å kontakte den danske supporterklubben til Málaga CF, La Peña de Dinamarca: kontakt@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.