Månedsmagasinet på Costa del Sol
637 prostituerte bøtelagt – mot 24 av kundene – Nok en sjåfør mister livet i svingene ved La Cala de Mijas

637 prostituerte bøtelagt – mot 24 av kundene - Nok en sjåfør mister livet i svingene ved La Cala de Mijas

637 prostituerte bøtelagt – mot 24 av kundene

I Spania er det forbudt å tilby og å kjøpe seksuelle ytelser på åpen gate. Til tross for forbudet har politiet i Málaga i år utstedt 637 bøter til prostituerte som har tilbudt sine tjenester på offentlig gate. Tallet, som er en fordobling i forhold til i fjor, står i sterk kontrast til de 24 bøtene som har blitt utstedt til personer som har kjøpt seksuelle tjenester. Det skyldes at det er ressurskrevende og vanskelig å ta kjøperne på fersk gjerning, forklarer lokalpolitiet i Málaga. Bøtene som utstedes er typisk på 750 euro. Det gjelder både for selger og kjøper. I tillegg har lokalpolitiet i løpet av året utstedt 54 bøter til personer som har dyrket sex på offentlige steder, hvilket heller ikke er lovlig.
 

Nok en sjåfør mister livet i svingene ved La Cala de Mijas

En lastebilsjåfør mistet livet på søndag, da han i en av svingene på N-340 ved La Cala de Mijas mistet kontrollen over sitt kjøretøy og kjørte utenfor kanten. De skarpe svingene i nettopp dette området forårsaker ofte ulykker for lastebilsjåfører som ikke er vant til å kjøre på strekningen, og som overraskes over hvor vanskelig det er å styre sine store kjøretøy i disse skarpe svingene. Ulykkene med de veltede lastebilene medfører alltid kilometerlange køer – og på søndag også et dødsfall. Myndighetenes advarsler på kystveien har tilsynelatende ikke noen stor effekt. Det samme kan sies om det omfattende veiarbeidet som myndighetene utførte rundt år 2000, for å gjøre svingene på denne strekningen mindre skarpe.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.