Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga CF-supporterne i Oso Polar: Øker aktiviteten og utvider styret

Málaga CF-supporterne i Oso Polar: Øker aktiviteten og utvider styret

Del

Den nyeste, offisielle peña-foreningen i fotballklubben Málaga CF, vår egen Oso Polar (”Isbjørn”) har mer enn doblet medlemstallet det siste året. Det nylig avholdte årsmøtet i supporter-gruppa vedtok fortsatt vekst i medlemstallet, større aktivitet på internett og i sosial media og flere sosiale aktiviteter for medlemmene.
 
Vyer preget store deler av det nylig avholdte årsmøtet i Oso Polar. Der ble det nemlig slått fast at supporterklubben fortsatt skal vokse med flere medlemmer og mer aktivitet.

Satsingsområder

osopolar2Årsmøtet ga sin støtte til:
– ytterligere innsats for å få på plass effektive webløsninger – med bl.a. egen hjemmeside på internett – som særlig er ment for medlemmer og gjester som her kan si fra om hvilke kamper på hjemmestadion La Rosaleda i Málaga de ønsker billetter til. Dessuten vil hjemmesiden få innebygde betalingsløsninger både for billetter og supporterutstyr.
– at Facebook-siden skal utvikles og først og fremst brukes for å gi løpende informasjon til medlemmer og andre som følger Oso Polar.
– at Oso Polar kjøper opp ytterligere ti årskort for å møte den økte etterspørselen. Med flere enn 50 årskort blir det enklere og billigere å fylle opp kampbussen som går mellom Feria-plassen i Fuengirola og La Rosaleda i Málaga by.
– at det legges til rette for flere sosiale aktiviteter i forbindelse med kampdagene. Ved bortekamper kan det være aktuelt å vise kampene på tv i vårt faste ”klubblokale”, restaurant La Chispa som ligger rett overfor lokalene til Norsk Forening.
– at for å fordele oppgavene og ansvaret, vil Oso Polar nå ha en egen Arrangementskomite og sette sammen andre grupper etter behov og ønsker blant medlemmene. Bl.a. har Teresa Hovland påtatt seg ansvaret for å øke rekrutteringen av jenter/kvinner til supporterforeningen.

osopolar3Bli med oss på kamp med Málaga CF!

Oso Polar – Isbjørn – er offisiell supporterklubb til fotballklubben Málaga CF. Klubben som i dag teller 44 medlemmer, først og fremmest nordmenn og svensker, disponerer fine billetter til alle lagets hjemmekamper på stadion La Rosaleda i Málaga by. Vil du bli med oss på kamp, ta kontakt med Tor Arne Finsrud (tor.arne.finsrud@gmail.com) eller gå inn på vår Facebook-side Peña Oso Polar. 
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.