Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Så er sommeren over nok en gang. I løpet av første halvdel av oktober ankom de fleste trekkfuglene, og vinteraktivitetene er igang igjen.
Sommeren i Norge har ikke vært mye å skryte av iår, men vi som bor i Midt-Norge, var så heldige at vi fikk en strålende varm og tørr høst. Bøndene fikk fullmodent førsteklasses korn i hus, og vi andre fikk høstet av skogens bær, og plukket inn epler og plommer fra haven.
Så greit var det ikke på Sørlandet, der flomregn tok med seg både hus og haver.
Men nå er vi i Spania, og ingenting er så hyggelig som å treffe igjen gode gamle venner i Foreningen, på boulebanen og på tur. Nå gleder vi oss til en deilig varm ettersommer som varer til jul.
 
NORSK FORENING og gruppene som er knyttet til Foreningen, har en rekke aktiviteter og tilbud å by på. Lokalene er åpne fra kl 1100 alle hverdager. Det serveres smørbrød, wienerbrød og vafler og det du ønsker av drikke. Fra kl 1200 er det middagsservering mandag, torsdag, fredag og lørdag. Torsdag og onsdag kun smørbrød.
 
Hver onsdag er det QUIZ fra kl 1900. Alle er velkommen. Vi deltar i grupper på fire, og får testet hva vi kan og husker. I pausen serveres “hotdog“ med rekesalat og drikke.
 
Alle tirsdager er det TOMBOLA kl 1700.
 
Det blir to MEDLEMSMØTER i høst:
– torsdag 26. oktober kl 1900
med kåseri fra Skrivegruppen, og
med håp om et foredrag forfatteren Alf R Jacobsen
– torsdag 16. november kl 1900
med foredrag av Britt H. Johansen
 
Så er det planlagt fire HYGGEKVELDER:
– lørdag 4. november med bacalaoaften
– fredag 24. november høstens lutefiskaften nr 1
– lørdag 25. november høstens lutefiskaften nr 2
– lørdag 9. desember nærmer vi oss jul, og da serveres pinnekjøtt.
 
ALPINGRUPPEN ønsker gamle og nye vandrere velkommen. Møt opp søndag på Feriaplassen før kl 1100. Vi kjører til et sted som blir utgangspunkt for dagens vandring. De som ikke har bil, får skyss med dem som har. Ta gjerne med matpakke og termos. Turene passer for de fleste.
BOULEGRUPPEN spiller mandag, onsdag og fredag kl 1100. Banen ligger nært Foreningens lokaler.
 
MALEGRUPPEN har egne lokaler i Calle Miguel de Unamuno nr 3 i Fuengirola, 450 meters gange fra Foreningen. Vi møtes torsdager kl 1100 og tirsdager kl 1600. Kom gjerne innom og se om dette passer for deg.
 
SKRIVEGRUPPEN ønsker også nye medlemmer velkommen. Ta kontakt med Norsk Forening for nærmere opplysning.
 
JULELUKKET
Foreningen holder åpent til lørdag 16. desember, og åpner igjen etter nyttår mandag 8. januar.
Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til Norsk Forening. Har du tid til overs, så vi enhver hjelpende hånd være til nytte. Vi trenger flere folk for å kunne opprettholde et godt tilbud til medlemmene.
 
Inger Jakhelln
Av Inger Jakhelln

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet