Månedsmagasinet på Costa del Sol
Semipermanent makeup – er det en mulighet for deg?

Semipermanent makeup – er det en mulighet for deg?

Jeg opplever rett som det er å ha kunder i klinikken som ikke vet hva semipermanent makeup er. Noen har hørt om det, men er redde for at behandlingen er for smertefull, eller de tror at fargene vil forbli i huden for alltid, akkurat som en tatovering. Men begge deler kan jeg avkrefte.
Semipermanent makeup er en teknikk som kan benyttes for å oppnå en enkel, hurtig og perfekt makeup i hverdagen. En makeup som sitter like fint i alle døgnets 24 timer. Så jo, det er en fantastisk mulighet for å gjenskape f.eks. øyenbrynene, som ofte forsvinner helt eller delvis med alderen, skape en jevn eyeliner som får øynene til å virke større, eller du kan markere leppelinjen, hvis den har begynt å “flyte ut”. Denne behandlingen får også leppene til å virke mer fyldige.
Prosessen går ut på å pigmentere inn testet og ikke-allergisk farge i overhuden, så en naturlig look fremtrer 24 timer i døgnet. Fargen holder som regel et par år, og deretter utskilles resten gradvis.
Goldeneye systemet, som jeg er utdannet i å bruke, er EU-godkjent og alt er gjennomtestet, så man kan føle seg helt sikker på at det ikke kommer allergiske reaksjoner på hverken farger eller nåler. Så derfor kan jeg love at semipermanent makeup påført med Goldeneye systemet er en mulighet for deg – også selv om du er allergisk overfor vanlig makeup.
For brillebrukere er det til stor hjelp i det daglige å ikke skulle sitte med forstørrelsesspeil for å få lagt en pen og jevn makeup, og selv kontaktlinsebrukere kan få semipermanent makeup.
De fleste mennesker er ikke så begeistret for nåler, men disse er ultra-tynne og går ikke så dypt i huden som ekte kroppstatoveringsnåler gjør.
Jeg påfører først alltid en lidokainkrem som bedøver huden lokalt, og deretter merkes nesten ingenting.
Før behandling avtales en prøvekonsultasjon, hvor jeg kikker på hud, hårfarge og ansiktstrekk. Jeg anbefaler det som passer til din type, men det er til enhver tid deg som kunde som treffer den endelige beslutningen om fargen (det er et meget stort fargeutvalg) og fasong.
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelseskremen og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt etter hvilken teknikk som brukes, men regn med et par timer.
I den første tiden skal det behandlede området jevnlig påføres spesialkrem, og det anbefales å unngå solbading, sandstrand og pool i fire dager.
Når huden er helet fint igjen, etterses området og evt. fargehull i streken fylles inn.
Deretter har man den letteste og flotteste naturlige makeup, som holder et par år fremover.
Mangler du hår i øyebrynet, har du for få vipper eller kanskje en utydelig leppelinje, så ring og book tid til en gratis og uforpliktende konsultasjon i min klinikk – eller ønsk deg en semipermanent makeup-behandling til jul.
 
For mer informasjon og timebestilling ring 610 71 60 48.

 
Av Nana Norrbom, Kosmetolog og linergist

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.