Månedsmagasinet på Costa del Sol
Redaktøren takker for seg
Den 1. september markerer avslutningen på et nesten 30 år langt profesjonelt samarbeid. Helle Espensen trer ut av Norrbom Marketing, som Martin Norrbom nå driver videre som ene-eier.
“Helle har valgt å slutte, og det er vi selvfølgelig lei oss for, men vi respekterer hennes beslutning”, sier Martin Norrbom.
“Vi har hatt et fantastisk samarbeid i Norrbom Marketing. Vi har stått side om side, og har sammen skapt en god og sunn bedrift med Helle ved roret for den redaksjonelle linjen i våre tre magasiner, La Danesa, En Sueco og Det Norske Magasinet. Helles ‘skarpe penn’ blir naturligvis en utfordring å erstatte, men jeg kan forsikre både lesere og annonsører om at det vil bli ‘business as usual’ med magasiner av høy kvalitet også i fremtiden, som i tillegg også vil by på nye tiltak.”

 
«Jeg er så stolt av Norrbom Marketing, våre tre månedsmagasiner og de arbeidsplasser vi har skapt, men det er ikke med vemod, at jeg nå forlater ‘min baby'», sier Helle Espensen. «Jeg overlader trygt min del av firmaet til Martin, som driver det videre inn i en ny epoke. Det har vært en vidunderlig tid og en spennende jobb hvor ikke to dager var like, men jeg er nødt til å fordype meg i min andre jobb som BodyTalker. Jeg gleder meg til å videreutdanne meg i bevissthetsarbeidet, energimedisinen og den fascinerende kvanteverden, som jeg befinner meg fantastisk godt i. Det intuitive arbeidet med dyr og mennesker er min fremtid.»
 
Martin Norrbom og Helle Espensen stiftet Norrbom Marketing sammen i 1989, og har i årenes løp, utover månedsmagasinene, levert grafiske løsninger, markedsføringsoppdrag og utviklet digitale plattformer for en internasjonal kundegruppe.
“I disse år er især online-delen i rivende utvikling. Det gjelder både for markedsføring og for medier som sådan. Det er spennende å delta i denne prosessen.
Våre månedsmagasiner har vært online siden 2004, så det er ikke nytt for oss, men det skapes konstant nye muligheter for å møte leserne digitalt. Selv om interessen for den trykte versjonen av våre magasiner på ingen måte faller, skal vi selvfølgelig være i forkant av utviklingen online også. Riktig mange nye lesere finner nemlig artiklene på magasinenes hjemmesider, via link fra våre nyhetsmails eller de sosiale medier”, forklarer Martin Norrbom.
 
«Jeg blir boende her i området, og vil legge min vei forbi firmaet så ofte jeg kan. Som enhver gammel sirkushest kan jeg nok ikke la være… Det blir vanskelig å unnvære den løpende dialogen og samværet med teamet, men jeg gleder meg til å ta steget ut i det nye – mitt kvantesteg”, avslutter Helle Espensen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.