Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stort fremskritt for skyskraper-hotellet i Málaga – Julio Iglesias er blitt far – igjen! – Mor drept av sønnen

Stort fremskritt for skyskraper-hotellet i Málaga - Julio Iglesias er blitt far – igjen! - Mor drept av sønnen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Stort fremskritt for skyskraper-hotellet i Málaga

Sentralregjeringen har gitt grønt lys for oppføring av et hotell i Málagas nye marina, ”Muelle Uno”. Under sitt besøk i Málaga hadde den spanske minister for infrastruktur og regions-utvikling, Iñigo de la Serna, tatt med seg de etterlengtede dokumentene, som er regjeringens endelige aksept på at det oppføres et hotell i havneområdet. Denne aksepten er nødvendig, da havnen hører inn under sentralregjeringens ansvarsområde for infrastruktur. Ministeren forklarte til pressen at regjeringens aksept er en aksept på at det oppføres et eller flere hoteller i havnen. Det er ikke en aksept av et konkret hotellprosjekt. Denne aksepten skal gis av Junta de Andalucía og kommunen, som har minst et par forskjellige interessante prosjekter på skrivebordet. Sentralregjeringens aksept betegnes som et stort skritt i riktig retning for kommunens ønske om å få oppført et eksklusivt skyskraper-hotell ved havnen.

 

Julio Iglesias er blitt far – igjen!

Den populære spanske sangeren Julio Iglesias er med 99,99 prosents sikkerhet blitt far igjen for niende gang. Den 73 år gamle artisten gjorde imidlertid verken sin kone eller noen annen kvinne gravid for ni måneder siden. Til gjengjeld har en 41-år gammel innbygger i Valencia fått rettens medhold i at Julio Iglesias er hans far. Moren til den 41-år gamle mannen var i sine yngre dager danser i Julio Iglesias’ orkester, og har alltid forsikret sin sønn om at den kjente sangeren var hans far. Sønnen har via sin advokat og privatdetektiver fremvist prøver, og fått medhold i farskaps-saken. Privatdetektivene har i lang tid lett iherdig etter sigarettstumper, flasker, servietter og lignende i Julio Iglesias’ avfall ved hans hus i Miami, for å finne gyldige DNA-prøver. Etter flere års arbeid og kamp har det nå lykkes. Totalt har Julio Iglesias nå ni barn med tre forskjellige kvinner. De første åtte barna har han alltid vedkjent seg.
 

Mor drept av sønnen

”Jeg tror jeg har drept min mor. Kniven ligger hjemme på sofaen.” Slik lød beskjeden fra en 35-år gammel mann, som andpusten dukket opp på politistasjonen i Torre del Mar. Få minutter tidligere hadde han angivelig drept sin mor i hennes leilighet i Caleta de Vélez rett utenfor byen. Motivet bak drapet er ukjent, og den antatte gjerningsmannen er sendt til mentalundersøkelse på politistasjonen. Det vites kun at han tidligere har hatt problemer med narkotika.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet