Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tyrefekter stanget ihjel – Taxiene skal akseptere kredittkort – Grønn Coca Cola på vei

Tyrefekter stanget ihjel - Taxiene skal akseptere kredittkort - Grønn Coca Cola på vei

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Tyrefekter stanget ihjel

Noen synes det er trist. Andre det motsatte. Den spanske tyrefekteren Iván Fandiño mistet livet i helgen, i en tyrefekterarena i Sør-Frankrike. I kampens avgjørende fase fikk oksen uventet fatt på Iván Fandiño, som litt klossete snublet i kappen og falt da han forsøkte å komme seg unna den rasende oksen. Oksen stanget ham så hardt at tyrefekteren døde av indre skader på vei til sykehuset. Både lever, nyrer og lunger var hardt medtatt. Iván Fandiño er den andre spanske tyrefekteren som har mistet livet det siste året. Víctor Barrio døde også i en tyrefekterarena for litt under et år siden.
 
{loadposition landingpage}
 

Taxiene skal akseptere kredittkort

Fra den 1. juli skal alle Costa del Sols taxier akseptere kredittkort som betalingsmiddel. I noens ører høres det kanskje utenkelig ut, men inntil nå har noen taxier nektet å ta imot kredittkort. Det endrer en forskrift på nå. Det er primært Costa del Sols hotelleierforening som har presset på for å få det nye påbudet innført. Foreningen mener at det er uprofesjonelt og gir et dårlig førsteinntrykk at man som turist ikke kan betale sin taxi fra flyplassen til sitt hotell med kredittkort. I tillegg har det for hotellene medført unødvendig mye besvær at resepsjonen ofte har måttet legge ut for deres gjest (i kontanter), for deretter å trekke beløpet på deres kredittkort. Taxienes primære motiv for å ikke ville akseptere kredittkort, er å unngå å betale utgiften til f.eks. VISA, på mellom 0,35 og 1,00 prosent av beløpet.
 

Grønn Coca Cola på vei

Etter to års produktutvikling og prøvesalg i flere markeder, lanserer Coca Cola nå en ny grønn Coca Cola på det spanske markedet. Den nye brusen er laget av sukkerplanten Stevia, naturlig koffein og naturlig aroma. Den grønne Coca Cola vil, som navnet antyder, være den verdensomfattende brusprodusentens svar på en ny og mer nåtidig naturlig drikk. Den nye Coca Cola vil bli forhandlet på boks (33 cl.) og på flasker med 0,5 og 1,5 liter.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet