Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hetebølge på vei – Rafael Nadal vinner French Open – Costa Press Club feiret storstilt jubileum

Hetebølge på vei - Rafael Nadal vinner French Open - Costa Press Club feiret storstilt jubileum

Hetebølge på vei

De siste par ukene har Málaga-provinsen nytt de milde sommertemperaturene på mellom 26 og 28 grader og en mild vind om kvelden, som har gitt ideelle forhold for en god nattesøvn. Men det endrer seg fra torsdag. Vinden skifter nemlig retning, og den hetebølgen som har hersket i Córdoba, Sevilla og Granada, rammer da Málaga. Det gir oss dags-temperaturer på opp til 38 grader, og en meget høy luftfuktighet.
 
{loadposition landingpage}
 

Rafael Nadal vinner French Open

For tiende gang har den spanske tennisstjernen Rafael Nadal stått øverst på seierspallen i den prestisjefylte Grand Slam turneringen. Nadal er spesialist på grusunderlag, og har siden 2005 vunnet French Open, som også kalles Roland Garros, ti ganger. Det har ingen andre i historien prestert. Rafael Nadal har i de siste par årene vært et stykke unna fortidens styrke, men i de siste par månedene har han nok en gang funnet frem til sin beste form. Han ga ikke mange sjanser bort til sin finalemotstander Stan Wawrinka, som han slo med 6-2, 6-3 og 6-1.
 

Costa Press Club feiret storstilt jubileum

Det var glade miner og hyldest-taler da Costa Press Club feiret 15-års jubileum med stor gallamiddag på restaurant Avanta i La Cala de Mijas den 8. juni. Godt og vel 50 medlemmer og gjester fra Costa del Sols presseverden var invitert.
Alle nøt den vellagde maten, drikke og underholdning. Det ble også utdelt en pris: Communicator Award gikk til Abby Roule for hennes blogg www.uncoveringandalucia.com og prisen Young Communicator of the Year gikk til 16-årige Andrea Henderson De La Fuente (Elev på Swans school), som foruten sitt arbeid med skolebladet, også produserer både film og foto.
Kveldens gjestetaler var journalisten og forfatteren til boken ”A Load of Bull”, Tim Parfitt, som delte sin tanker og erfaringer rundt det å ha startet magasinet Vogue i Spania.
Formannen for Costa Press Club, Jesper Sander Pedersen, rundet av kvelden med ordene: ”Dette er en viktig milepel for Costa Press Club, som gjennom 15 år har vært en forening som støtter pressefolk på kysten.”
 
Costa Press Club
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.