Månedsmagasinet på Costa del Sol
Dansk mann pågrepet for brutalt drap i Marbella – Litt mere stimulans til spansk økonomi – Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel

Dansk mann pågrepet for brutalt drap i Marbella - Litt mere stimulans til spansk økonomi - Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel

Dansk mann pågrepet for brutalt drap i Marbella

En dansk mann er angivelig blitt pågrepet i Fuengirola for et brutalt drap i Marbella som fant sted i midten av mars måned. Utenriksdepartementets Borgerservice bekrefter at en dansk mann nettopp er blitt pågrepet, men kan ikke si noe mer på grunn av taushetsplikt.
Den 15. mars fant en tilfeldig forbipasserende en død mann liggende i en grøft ved siden av en motorsykkel, i et villakvarter mellom Marbella og Puerto Banús. Politiets teori går ut på at offeret forlot en restaurant i de sene kveldstimer sammen med den pågrepne dansken, på offerets motorsykkel. Da de kom til en stille gate som var dårlig opplyst, skjøt dansken offeret i hodet med en pistol.
Spansk politi opplyser at drapet settes i forbindelse med en narkohandel. Den pågrepne dansken nekter skyld.
 
{loadposition landingpage}
 

Litt mere stimulans til spansk økonomi

Selv om økonomien går mer på skinner i både Spania og de øvrige EU-landene, har ikke presidenten for den europeiske sentralbanken, Mario Draghi, planer om å redusere de tiltakene for økonomiske stimulans han har tatt initiativ til i de siste årene. Således garanterer Draghi at de spanske bankene fortsatt kan låne rentefritt i den europeiske sentralbanken. Dog får de en strafferente på 0,4 prosent hvis deres lån ikke lånes ut igjen til næringsdrivende og private, for på den måten å stimulere økonomien. Presidenten for den europeiske sentralbanken garanterer også at han ut året vil kjøpe offentlig gjeld for 60.000 millioner euro i måneden, for ytterligere å stimulere økonomien. I tillegg til høyere vekst har Mario Draghi et ønske om å få den årlige inflasjonen opp til to prosent.

Stort doping-laboratorium beslaglagt i Arroyo de la Miel

Saken om den kjente bodybuilderen og eieren av et treningssenter i Fuengirola ruller nå for alvor. For godt og vel en måneds tid siden pågrep spansk politi en rekke personer som ble tiltalt for organisert import og distribusjon av ulovlige doping-preparater. Men først denne uken lokaliserte politiet en leilighet i Arroyo de la Miel som var omdannet til et laboratorium. Her har de tiltalte tilsynelatende selv produsert eller ferdiggjort primært vekstfremmende hormoner for salg og distribusjon i hele Spania. Politiet antar at de tiltalte, som alle er bodybuildere samt en enkelt lege, de siste par årene har solgt 3.340 brukerdoser og omsatt for rundt en halv million euro.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.