Månedsmagasinet på Costa del Sol
Antonio Banderas trekker seg fra Málaga-prosjekt – Hetebølge på vei – Grønt lys for nytt fotball-akademi i Málaga

Antonio Banderas trekker seg fra Málaga-prosjekt - Hetebølge på vei - Grønt lys for nytt fotball-akademi i Málaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Antonio Banderas trekker seg fra Málaga-prosjekt

Kritikk og dumme kommentarer har fått den verdensberømte skuespilleren Antonio Banderas til å trekke sitt prosjekt om et nytt multi-kulturhus i Málaga. Banderas hadde sammen med den kjente arkitekten José Seguí og firmaet bak Starlite Festivalen i Marbella, presentert et stort og ambisiøst prosjekt for de to gamle kinoene på Plaza de la Merced i Málagas sentrum. Prosjektet inneholdt bl.a. to teatre, skuespillerskole, kurslokaler og fasiliteter for film- og tv-opptak, og ville ha vært unikt for Europa.
Antonio Banderas understreker i et åpent brev at han med glede går videre med andre prosjekter, hvis problemer og usaklig kritikk kan unngås.
 
{loadposition landingpage}
 

Hetebølge på vei

Fra og med torsdag blir det trykkende hete i hele Málaga-provinsen. Årets første hetebølge er på vei innover provinsen og rammer oss på torsdag og fredag, da luftfuktigheten vil stige markant. Det samme gjelder temperaturene, som flere steder vil stige til 30 grader. Hetebølgen vil kun vare i et par dager, så allerede til helgen vil temperaturene synke litt.
 

Grønt lys for nytt fotball-akademi i Málaga

Etter seks år med tautrekking og administrative problemer, har Málaga Club de Fútbol nå endelig fått grønt lys for å komme i gang med sitt storstilte prosjekt om å føre opp et fotballakademi. Det nye akademiet, som også kan kalles for en fotballskole, skal oppføres på en 108.000 kvadratmeter stor tomt i Arraijanal, som ligger ved Guadalmar, ut mot havet i nærheten av flyplassen. Prosjektet er et av Málaga C.F.’s mest ambisiøse prosjekt, som skal sikre utviklingen av nye talenter til klubbens førstelag. Kommunen leier ut de store arenaene for en symbolsk sum de neste 75 årene. Klubben skal selv finansiere det store bygget. Det forventes at de første treningsbanene og installasjonene vil stå klar til sommeren 2018.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet