Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fuengirolas bodybuilder-ikon fengslet – Mild vår for allergikerne – Konstante køer i Benalmádena

Fuengirolas bodybuilder-ikon fengslet - Mild vår for allergikerne - Konstante køer i Benalmádena

Fuengirolas bodybuilder-ikon fengslet

En større politiaksjon i Málaga og Fuengirola har resultert i beslagleggelse av én million ulovlige doser av veksthormoner og 14 pågripelser. Heriblant den tidligere verdensmesteren i bodybuilding, Paco Mula, som er bosatt i Fuengirola og innehaver av de to trenings-sentrene Nuevo Estilo i Fuengirola og Benalmádena. Paco Mula er et ikon i Málaga-provinsen. Ikke bare pga. sine resultater som profesjonell bodybuilder, men også som trener og mentor for andre bodybuildere. Hans antatte medvirkning i omfattende salg og distribusjon av ulovlige dopingpreparater har sendt sjokkbølger i bransjen. At Paco Mula er bror til Fuengirolas borgermester, Ana Mula, gjør ikke historien mindre glamorøs.

 

Mild vår for allergikerne

Det er mindre pollen i luften i år, enn det var i de to forrige årene. Det er primært det beskjedne regnfallet på høsten, som er årsaken til vårens lave pollen-mengder. Ekspertene på avdelingen for pollenallergi på regions-sykehuset i Málaga påpeker dog, at pollen-mengden vil variere fra område til område, akkurat som vindforholdene også vil påvirke pollen-mengdene. I Málaga-provinsen har rundt 25 prosent av innbyggerne en eller flere allergier i løpet av våren.
 

Konstante køer i Benalmádena

Bilkøen ved avkjørsel 222 mot Arroyo de la Miel på A-7 motorveien blir bare lengre og lengre – både morgen, midt på dagen, og om kvelden. Ofte er bilkøen 500 meter lang, og det tar lett 20 minutter å tilbakelegge de få kilometerne fra motorveien inn til byen, og ned til kysten. Selv om det er to år siden det ble avsatt et budsjett for å utvide og forbedre til- og avkjørselsforholdene, er ingenting skjedd. Og det får nå flere innbyggere til å aksjonere. På facebooksiden ”No eres de Benalmádena si…” roper 8.768 brukere høylytt på en løsning. ”Ventetiden er kritikkverdig, men enda verre er det med trafikksikkerheten, da trafikken i høyre felt ved avkjørselsområdet brått stopper opp på grunn av køen. Det har forårsaket flere ulykker og et dødsfall hittil i år,” forteller facebook-sidens administrator, som søker et svar og en løsning fra kommunepolitikerne.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.