Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lanas de Noruega, den norske garnbutikken i Fuengirola, selger over all forventning når det gjelder kvalitetsgarn av ull, alpakka, lama og bomull. Butikkens innehaver, den alltid blide og tilstedeværende Hanne Farrell forteller; – Vi har helt tydelig truffet et marked. Håndarbeid og spesielt strikking og hekling er jo supertrendy. Det viser på mange måter utad at man har god kontroll på tiden. Dessuten er det fin terapi. Når man setter av tid, så har man gjerne forventning om et godt resultat, derfor selger garnet vårt veldig godt, selv om vi er langt sør i Europa. Det siste nå er gjerne at enkelte garntyper er utviklet i samarbeid med en kjendisdesigner. Prisen går litt opp, men det ser ikke ut til å skremme noen.
Butikken åpnet i november 2014. Bare i løpet av drøye to år har vi doblet omsetningen og har i dag mer garn enn noensinne. Jeg tror ikke vi står tilbake for noen garnbutikker hjemme i Norge, sier Hanne. Medaljens bakside er likevel at lokalet begynner å bli trangt, og fortsetter vi veksten ytterligere så må vi nok se oss om etter noe nytt og større.
Hanne inviterer til strikkekafe hver torsdag fra klokken 18:00 til 20:00. Ta med håndarbeidet ditt til to sosiale timer der vi hjelper hverandre med råd og tips. Dessuten, hvilket annet sted kan du knytte kontakt med mennesker fra Spania, Irland, Portugal, Storbritannia, Brasil, Danmark, Sverige og Norge m.fl.?
Lanas de Noruega er forhandler av strikke-/hekleprodukter, samt oppskrifter og tilbehør fra produsentene Sandnes Garn (Norge), Novita (Finland) og DMC (Italia).
 
Åpningstider:
Mandag – lørdag 10:00-15:00,
tirsdag og torsdag 18:00-20:00.
Lanas de Noruega
Centro Comercial Las Rampas, Fuengirola
Tlf.: (+34) 951 703 130

Epost: lanas@lananor.com

Web: www.lananor.com

Facebook: www.facebook.com/lanasdenoruega

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.