Månedsmagasinet på Costa del Sol
clinicaDentalSueca
Clinica Dental Sueca i Fuengirola blir Clínica Nordental
Den norske tannlegen Bjørn Abraham-Nilsen overtar Clínica Dental Sueca i Los Boliches.
Tidligere eier av Clínica Dental Sueca, Gogo Celic, vender tilbake til Sverige, hvor det venter nye prosjekter. Han har hatt noen fantastiske år på kysten og takker sine pasienter for ett godt samarbeid, men av familiære årsaker vender han nå tilbake til Gøteborg. Ironisk nok er det byen, hvor Bjørn og Gogo først ble kjent, da de var kollegaer på tannlegestudiet. Det var derfor naturlig for Gogo å spørre Bjørn om å overta klinikken og ansvaret for hans pasienter.
Bjørn Abraham-Nilsen har lang erfaring som tannlege på Solkysten og driver i dag, sammen med sin kone, lege Beate Abraham-Nilsen, tannlegeklinikkene Clínica NorDental i Elviria og i Alhaurín el Grande. De har også legeklinikken Clínica NorMed i Elviria.
”Vi har lenge ønsket en klinikk i Fuengirola, da vi har merket en stor etterspørsel etter en norsk tannlege i Fuengirola”, sier Bjørn.
”Vi er også glade for, at klinikkens hyggelige og dyktige tannlegesekretær, Gina Bengtson, fortsetter videre med oss, da hun kjenner klinikken og dens pasienter svært godt.”
Klinikken vil bytte navn til Clínica NorDental Fuengirola og vil gjennomgå noen mindre oppgraderinger, men utover det blir det ingen store forandringer for eksisterende pasienter. ”Vi ønsker å fortsette klinikkens lange tradisjoner med å gi tannbehandling av høy kvalitet til skandinaver”, sier Bjørn.
Bjørn Abraham-Nilsen har bred erfaring innen allmenn tannbehandling, implantologi og estetisk tannbehandling. Med seg på tannlegeteamet er også den danske tannlegen Tonny Nielsen og den spanske tannlegen Alejandro Aparicio Gallego. Det kommer også til å bli tilbud om spesialistbehandling i tannregulering.
Nye og gamle pasienter ønskes velkommen!
Adresse: C/Lope de Vega 2, 1°, Los Boliches. Fuengirola
Telefon: 952 583 595.  
E-mail: fuengirola@clinicanordental.com
www.clinicanordental.com
 
mix lounge
Restaurant Mix Lounge går nye veier og lanserer en nyttårs-kur.
”Vi skal ha god, fettfattig mat, og med kuren vil du gå ned mellom seks og ti kilogram på to uker,” forteller Christian Laursen som selv har prøvd kuren i høst og gikk ned 13 kg. Han legger stor vekt på det sosiale med denne kuren:
”Det kan være surt å gå på slankekur. Derfor er det viktig vi støtter hverandre,” forteller den danske restauratøren som selv blir én av de tjue deltakerne som det er plass til på nyttårskuren.
Frokosten spises hjemme, men lunsj og middag serveres på Mix Lounge. Dermed unngår deltakerne selv å måtte stå på kjøkkenet, og det er ingen unnskyldning for ikke å følge kostplanen.
”Vi serverer lekker mat med masse kylling, fisk og oksefilet, kombinert med salater, grønnsaker og frukt,” forklarer Christian Laursen som også vil stå for den daglige felles veiingen og motivasjonen.

Det blir også fjorten dager uten alkohol, mellommåltider og søte saker. Det krever disiplin, og derfor er samholdet en viktig del av kuren.

”Vi må stå sammen i tykt og tynt,” avslutter Christian med et smil på leppene. Han gleder seg til å komme i gang 1. februar. Nyttårs-kuren koster 20 euro per dag og inkluderer de to daglige måltidene med drikkevarer. Ved påmelding oppgis dato for informasjonsmøte.

Påmelding til:
Restaurant Mix Lounge
Telefon: 952 58 80 27

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.