Månedsmagasinet på Costa del Sol
Marbella blir stjerne i ny spionfilm

Marbella blir stjerne i ny spionfilm

WEB Operating-Naked-a-Black-Bag-Job-graphic
Jon Augustine står også bak den amerikanske serien «Burn Notice» (2007-2013).

 
Den glamorøse kystbyen Marbella er valgt ut til å danne kulissene for et kommende spiondrama kalt Operating Naked – A Black Bag Job. Det er produksjonsselskapet Wanda Halcyon Television of Europe som står bak den nye serien som er skrevet av Jon Augustine. I tillegg til Marbella vil opptak også bli gjort i Toronto og Washington DC. Filmen er basert på Augustines egne opplevelser som etterretningsagent i USAs militærs Intelligence Support Activity (USAISA), og filmen er basert på virkelige hendelser der mange av begivenhetene etter sigende skal ha funnet sted i Marbella.
Den topphemmelige militærenheten som Jon Augustine var en del av tidligere, har blant annet til oppgave å samle informasjon om mulige terrorister og forhindre angrep, og deres agenter er kjent for sine spesialiserte egenskaper og evne til å handle enerådig når det trengs. «Black Bag Jobs» er jobber som agentene utfører for å hente inn nødvendig informasjon, noe som ofte skjer gjennom «ulovlige» metoder og under svært risikable forhold. En viktig del av filmen kommer til å foregå i Marbella der hovedpersonen møter tre syriske etterretningsmenn forut for terrorangrepet mot World Trade Center.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.