Månedsmagasinet på Costa del Sol
Byggeplanen for Marbella avvist
WEB Byggeri-Marbella
Det er triste og bekymrede miner hos byggeteknisk avdeling på rådhuset i Marbella etter at Junta de Andalucía har avvist byens framtidige plan for områdeutvikling. Planen inneholdt blant annet legalisering av 16.500 ulovlig oppførte boliger og en rekke nye byggeprosjekter. Den overordnede planen for områdeutvikling stammer fra 1986, men er siden den gang blitt endret et par ganger i mindre omfang. Men de nye tiltakene fra Marbella har Junta de Andalucía i Sevilla ikke villet godkjenne. Og det bekymrer naturligvis kommunen og de 16.500 boligeierne som tidlig på 2000-tallet kjøpte seg boliger som det senere skulle vise seg var oppført uten de nødvendige lisensene. Avvisningen av den nye byplanen bekymrer også byggebransjen og store deler av næringslivet fordi den vil sette stopper for noen av de nye prosjektene og skape usikkerhet blant investorene. Byens ordfører José Bernal møter denne uken den øverste ansvarlige for områdeutviklingen i Junta’en i et forsøk på å redde noen av prosjektene og dermed skape trygghet for investorene.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.