Månedsmagasinet på Costa del Sol
WEB Valg
Det kommende valget kan snu opp og ned på alt i spansk politikk.

 
Det har vært spekulert på datoene, men nå er det klart. 20. desember er det parlamentsvalg i Spania. Statsminister Mariano Rajoy mener denne datoen er den mest praktiske: «Det gir oss tid til å få vedtatt alle budsjetter for neste år, og arbeidsmessig får vi utnyttet hele året. Etter valget kan vi ta juleferie, og deretter har vi tiden helt fram til 14. januar for å få innsatt det nye parlamentet og den nye regjeringen,» mener Rajoy.
Partido Popular sitter i dag tungt på makten i spansk politikk, men i alle meningsmålinger ligger partiet an til å tape stort. De nye partiene Ciudadanos og Podemos blir massivt representer i det nye parlamentet, men Mariano Rajoy ser fortsatt sosialistpartiet som sin største rival foran det kommende valget.

 

Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.