Månedsmagasinet på Costa del Sol
Edvard Munch-utstillingen åpnet
WEB Edvar-M
Bildekunstneren Edvard Munch er «hot» i Madrid denne høsten.

 
Høstens store kunstopplevelse på Museo Thyssen-Bornemisza i Madrid står den verdenskjente norske maleren Edvard Munch for. Utstillingen «Arketyper» som åpnet denne uka, viser 80 av kunstnerens verker og vises fram til 17. januar 2016. Hele 40 av verkene er utlånt fra Munch-museet i Oslo.
– Alle har et forhold til Edvard Munch. Han behandler de grunnleggende utfordringene i våre liv og skildrer det menneskelige sjelslivet, sier Munch-museets direktør Stein Olav Henrichsen.
Interessen for den nye Munch-utstillingen er stor i Madrid. Godt over 100 journalister og kunstkritikere deltok på pressevisningen og pressekonferansen i forbindelse med åpningen 6. oktober. I kommende utgave av Det Norske Magasinet finner du intervju med direktøren for Munch-museet og presentasjon av den nye utstillingen.

 

Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.