Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
WEB Mijas
Vakker idyll i gatebildet, men stemningen på rådhuset er ikke så god.
 
Samarbeidet mellom de to koalisjonspartiene i Mijas fungerer langt fra optimalt. For få måneder siden truet Partido Populars førstekandidat Ángel Nozal med å avslutte samarbeidet med Cuidadanos på grunn av manglende kommunikasjon. Det ble med praten, men nå går bølgene igjen høyt. I begynnelsen av uken fortalte byens ordfører Juan Carlos Maldonado fra partiet Ciudadanos, offentlig at kommunen i fjor hadde et budsjettunderskudd på 13,5 millioner euro. I fjor satt Partido Popular med makten i byen. Det fikk Ángel Nozal til å innkalle til pressekonferanse for å avvise budsjettunderskuddet og dokumentere at kommunen ved hans avgang hadde en saldo på 32 millioner i banken.
«Vi har inngått et regjeringsforlik med PP som vi lever opp til. Vi har ikke inngått et pakt om taushetsplikt,» forsvarer Maldonado seg med. Det er nå 100 dager siden Partido Polular og Ciudadanos inngikk en regjeringspakt. De to partiene har i flere kommuner inngått et samarbeid som fungerer fint. Men i Mijas kunne det ha gått bedre. Merkelig er det at Ciudadanos sitter på ordførerposten til tross for at de er lillebror blant de to partiene.

 

 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet