Månedsmagasinet på Costa del Sol
En spesiell farvel til feria´en i Málaga

En spesiell farvel til feria´en i Málaga

WEB Puente Alemanes
En sterkt beruset engelskmann valgte å nyte nattesøvnen på byfestens siste kveld på et svært særpreget sted. På buen over broen «Puente de los Alemanes», som går over den store elven i Málaga by, lag han seg til rette lørdag natt. Klokken 02.10 ble politiet tilkalt, men de kunne ikke få vekket den 40 år gamle engelskmannen. Derfor ble brannvesenet tilkalt. Problemet var ikke å få mannen ned fra broen, men derimot å få vekket ham. Og da det lyktes var ikke kommunikasjonen den beste på grunn av engelskmannens tilstand. Politi- og brannfolk fikk likevel hjulpet den berusede engelskmannen hjem til hotellet Málaga Centro som bare ligger to minutter unna broen der han hadde lagt seg godt til rette.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.