Månedsmagasinet på Costa del Sol
st-coqauvin
Nye franske delikatesser og borddekorasjon
Det er nå over et år siden Virginie Demonchaux og hennes mann bestemte seg for å flytte til Spania og åpne en forretning med franske delikatesser. De hadde tidligere bodd i området Perigord i regionen Dordogne i det sørvestlige Frankrike, og det er nettopp fra dette området mange av produktene kommer fra. Tonene fra franske kunstnere lyder fortsatt fra høyttalerne når du kommer inn i butikken, og du føler at på grunn av innredningen, vareutvalget og engelsk og spansk med fransk aksent at du nesten har kommet til Perigord, selv om du er i Elviria.
Det er kommet til en del nye produkter og delikatesser til sommersesongen, blant annet olivenolje med trøffelsmak, samt en tilhørende trøffel-vinaigre som gir en raffinert smak på salater eller til muslinger. Delikatesseforretningen har nå også en hasselnøtteolje som passer perfekt til avocado eller asparges, samt Coq au Vin, marinert i Armagnac. Nyhet innenfor vin er en Pouilly Fuissé, en 100% chardonnay-vin fra Bourgogne med en mineral- og honningsmak som vil kunne nytes fortreffelig sammen med f.eks. fisk og salater. Det har også kommet nye duker fra “Bistrot” i smart design og som er enkle å vedlikeholde.
Virginie har også beholdt det vanlige varesortimentet med gourmetprodukter og tilbehør. Her finner du bl.a. Foie gras som blir produsert av svogeren som holder denne gamle familietradisjonen i hevd og de mange sennepene fra Virginies hjemby, med sopp eller rød pepper eller druemost til. Lekre valnøtter badet i sjokolade, en økologisk valnøtt-terte. Utvalget er svært eksklusivt, også når det gjelder vin. Du kan finne få, men lekre, utvalgte viner; rød, hvit og rosé, og selvfølgelig en fransk sjampanje. Hos Virginies French Gourmet & Table Deco forhandles også produktene fra Jean-Vier. Du kan også finne steintøy, vinglass samt de eksklusive knivene fra La Corrèze Virginies hjemby.
Har du lyst til at skjemme bort deg selv eller er du ute etter en spesiell gave, så finner du Virginies French Gourmet & Table Deco på det store torget i Elviria.
Tlf.: 952 83 43 98 – www.frenchgourmetmarbella.com
 
st-flexnet
FlexNet flytter til Centro Idea
FlexNet leverer raskt, enkelt og billig internett. Og det har de fått så stor suksess med at virksomheten nå flytter til større og bedre lokaler i Centro Idea på Mijas-veien.
”Vi ønsker mer plass og å komme tettere på kundene våre,” forteller Nicolaj Lodberg som var med på å stifte FlexNet for to år siden.
FlexNet holder nå til i andre etasje i Centro Idea sammen med IdeaData. ”Det er en god synergi og et godt samarbeid mellom våre to virksomheter,” forklarer Nicolaj. Han mener at firmaets produkt og service er de to årsakene til suksessen.
«Vårt produkt er nytt og unikt, for man trenger ikke lenger fastnett for å få god internettforbindelse. Med vårt mobile internett får man en liten router som det bare kobles strøm til. Deretter har man internett overalt i Spania. Det krever ikke besøk av en tekniker, og det virker med en gang,» garanterer Nicolaj Lodberg.
Hans to kollegaer Anna og Annette gir service til de mange brukerne av det nye produktet. De peker på hastigheten og fleksibiliteten som to viktigste salgsargumentene. ”Nesten uansett hvor man bor, kan vi forbedre hastigheten markant og man må ikke binde seg for ett år. Man kan nøye seg med å tegne seg for tre eller seks måneder slik at man bare betaler for de månedene man oppholder seg på Costa del Sol.»
FlexNets mobile internett koster mellom 49,95 og 69,95 euro i måneden, inkludert moms og avhengig av antall måneder man tegner seg for. Routere´n koster 200 euro inkludert moms, – og det er et engangs beløp.
For mer informasjon, kontakt:
FlexNet telefon 952 66 33 00 eller www.flexnet.es
 
st-scandpark
Enkel og sikker flyplassparkering med Scandpark
Når vi skal ut å reise, er vi ofte i tvil om hva vi skal gjøre med bilen. De fleste ønsker selv å kjøre til flyplassen, men å etterlate bilen i en dyr parkeringskjeller der sikkerheten kanskje ikke er den beste, er en løsning de fleste ønsker å unngå.
Hos Scandpark omfatter servicen ikke bare parkering. Scandpark tilbyr å hente bilen ved terminalen i lufthavnen slik at man ikke må bekymre seg for å mått finne Scandparks parkeringsfasiliteter og omvendt. Når du kommer hjem igjen, blir bilen også avlevert ved ankomstterminalen.
Hvis du foretrekker å ta med bilnøklene, kan du selvfølgelig også avlevere bilen på Scandparks område. Adressen er: C/ Puente del Rey 1, 29146 Malaga.
Parkeringsservicen omfatter 24-timers service som gjelder både korttids- og langtidsparkering. Mens bilen er parkert på Scandparks område, kan eventuell service og visning (ITV), samt montering av nye dekk, reparasjoner med mer foretas av profesjonelle mekanikere. Under bilens opphold hos Scandpark trenger du ikke bekymre deg over sikkerheten, fordi Scandpark har 24-timers overvåking, og samtidig er parkeringsområdet inngjerdet. Ved korttidsparkering vaskes bilen utvendig, og ved parkering i mer enn 14 dager vaskes bilen også innvendig slik at den er pen og ren når den hentes.
I tillegg til flyplassparkering, tilbyr Scandpark også oppbevaring av både små og store på inngjerdet område med 24-timers overvåking og tar seg av service og reparasjoner om det er nødvendig.
For nærmere informasjon, ring +34 693 751 684.  Personalet hos Scandpark snakker skandinavisk, engelsk og spansk. Bestilling kan også gjøres på hjemmesiden: www.scandpark.eu.
 
st-nextgentel
Arbeid hos NextGenTel

Call-senteret Telio i Centro Comercial Elviria har byttet navn til NextGenTel. Dette skjer fordi Telio i 2013 kjøpte opp NextGenTel i Norge. NextGenTel er i dag Norges nest største bredbåndleverandør.
Hos NextGenTel arbeides det iherdig med å selge mobil- og IP-telefoni, samt bredbånd til det norske næringslivsmarkedet. Det handler derfor ikke salg rettet mot privatpersoner, men i stedet om B2B (Business to business). Å legge call-senteret til Elviria var allerede fra begynnelsen, i 2010, en strategisk beslutning fordi stedet er lett tilgjengelig fra både Marbella og Fuengirola.
NextGenTel er en skandinavisk arbeidsplass og ikke et typisk call-senter på Costa del Sol. Her er nemlig turn-over´en blant personalet lav, arbeidsmiljøet bra og personalpolitikken skandinavisk.
”Vi har som ett av få call-sentra på kysten liten gjennomtrekk blant de ansatte. Vi annonserer kontinuerlig, men er selektive og bruker tid på å finne den rette selgeren. Man må ha individuell drivkraft, samtidig som man må kunne nå felles mål som et team. Vi søker etter ansvarsfulle personer med voksen innstilling som vet hva som forventes på en skandinavisk arbeidsplass. Har man barn, er dette absolutt ingen hindring fordi vi har et fleksibelt arbeidsmiljø med en løsningsorientert arbeidsgiver. NextGenTel tilpasser arbeidsbetingelsene etter den enkeltes situasjon”, sier Emma From. Emma har vært en del av teamet i nesten fem år.
NextGenTel i Elviria legger stor vekt på opplæring og veiledning av sine medarbeidere og forventer seg en ærlig og stor arbeidsinnsats tilbake. De tilbyr skandinavisk arbeidstid, fast arbeidskontrakt, garantilønn pluss provisjon samt generøse ferievilkår.
Ved spørsmål kontakt Emma From på tlf.: 951 245 767, CV sendes til: jobb@ngtsalg.no
 
Søk boliglån i Handelsbanken

Det er ingen nyhet at det igjen har begynt å røre på seg på det spanske boligmarkedet. Det er heller ingen nyhet at mange skandinaver viser stor interesse for å investere i en bolig i Spania, særlig på populære Costa del Sol. En del investerer i en feriebolig og andre oppfyller drømmen om å flytte til Spania.
Noen som særlig merker den økende interessen for boliger på Costa del Sol, er Handelsbanken som i dag finnes i en rekke land. Og selvfølgelig har de, siden slutten av 1980-talet, vært på plass på Costa del Sol, med kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucía, Marbella.
”Vi i Handelsbanken i Marbella hjelper deg med boliglån. Forutsatt at du er kunde i Handelsbanken i Norden, Storbritannia eller Nederland, kan vi yte lån over hele Spania, også om etterspørselen er størst når det gjelder boliger på Costa del Sol. Det er det lokale Handelsbank-kontoret som tar kredittbeslutningen på boliglån i Spania, det gjør ikke Marbella-kontoret, så det er fra hjemmekontoret man søker om et lånetilsagn. Deretter legges lånet opp via Handelsbanken Luxembourg, med sikkerhet i den spanske boligen, og vi på kontoret i Marbella hjelper til gjennom hele prosessen med boliglån”, forklarer Jessika Kroon på Handelsbanken Marbella.
Handelsbanken har vært med og virkeliggjort drømmen om Spania for mange, og med Handelsbanken kan du kjenne deg trygg når du skal ut på det spanske eiendomsmarkedet.
Handelsbanken Marbella: tlf.: +34 952 81 75 50, hjemmeside: www.handelsbanken.es
 
st-eltonJohn
Elton John gjester Costa del Sol med konsert i Málaga
Gå ikke glipp av sommerens konsert når den britiske musikklegenden Elton John gjester Costa del Sol onsdag 15. juli i Palacio de Deportes Martín Carpena i Málaga.
Det er snakk om én enkelt konsert i Sør-Spania, og derfor vil det ifølge Live Nation Barcelona som står for salget av billetter til konserten, være stor rift om billettene. Så hvis man vil sikre seg en fantastisk sommeropplevelse, kan billettene derfor allerede nå kjøpes på Live Nations hjemmeside. Prisene ligger fra 60 euro og oppover.
Elton John har gjennom sin lange musikkarriere mottatt 35 gullplater og 25 platinaplater og har solgt over 250 millioner plater på verdensbasis. Han er også innehaver av rekorden for best selgende singler.
Elton Johns karriere begynte i 1969, og legenden er nå oppe i mer enn 3.000 avholdte konserter verden over. Fem årtier etter sitt første album Empty Sky, skaper Elton John stadig fantastisk musikk. I 2001 ga albumet Songs From The West Coast ham nok en stor suksess med singelen I Want Love, samt Original Sin. I 2005 etter gjenlanseringen av albumet Peachtree Road som inneholdt tre nye sanger fra Billy Elliot The Musical, fikk Elton John nok en hit med sangen Electricity fra musikalen Billy Elliot. Elton Johns fans ble elleville da han og låtskriveren Bernie Taupin endelig skrev en etterfølger til Captain Fantastic og Brown Dirt Cowboy med tittelen The Captain and The Kid.
I forbindelse med sin 60-års fødselsdag holdt Elton John en uforglemmelig konsert som slo alle rekorder i Madison Square Garden i New York.
I 2012 gikk Elton John igjen helt til topps på hitlistene i England med Good Morning To The Night, opprinnelig av Elton John, men nå sunget av den australske duoen Pnau. Med dette nummeret kom Elton John ut til et nytt, ungt publikum som ved Elton Johns konsert på festivalen 123 Ibiza Festival samme år, skrålte med på hitten. Samme år underholdt Elton John igjen ved The Queen’s Diamond Jubilee med en konsert i Buckingham Palace.
Elton John & His Band fortsatte sin turne i hele 2013. Og i september samme år ble det nye albumet The Diving Board lansert.
Ønsker du å oppleve Elton John & His Band, kan billetter bestilles på: www.livenation.es/artist/elton-john-tickets.    

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.