Månedsmagasinet på Costa del Sol
shop-claus
 
Taxfree-shopping hos Unioptica
Visste du at du som statsborger fra et ikke-EU-land har muligheten for å handle taxfree og dermed få refundert en stor del av den prisen du har gitt for brillene dine, nemlig momsen?
Hos Unioptica har personalet i en årrekke hjulpet kundene med hvordan systemet fungerer i forbindelse med refusjon av moms på et brillekjøp slik at kundene kan få sine drømmebriller med hjem til en god pris. Refusjonsperioden er på tre måneder, og taxfree-ordningen gjelder for kjøp for mer enn 90,15 euro. Ved hjemreisen må varene vises fram sammen med dokumentasjon for kjøp ved avreise fra lufthavnen.
Den ekstra gevinsten ved kjøp av blant annet briller, har vunnet tiltro hos mange eksisterende kunder som allerede har fått glede av den nye ordningen og dermed kunne ta med et par flotte kvalitetsbriller hjem.
Ordningen fungerer smertefritt fra kundene får sine kvitteringer i Unioptica som blir stemplet i lufthavnen, til pengene blir refundert.
Les mer om Taxfree-ordningen i brosjyren som du kan få utlevert hos Unioptica. www.unioptica.com – tlf.: 952 199 254
 
 
shop-boconcept
 
BoConcept utvider utendørssortiment
I fjor introduserte BoConcept Elba, en ny og spennende serie av utendørsmøbler. I år presenterer Adelaide det nyeste som BoConcept kan byde på.
Inspirert av linjene i den berømte stolen som bærer samme navn, fokuseres det denne sesongen på en utendørsutgave som byr på en spisestuestol, lounge-stol, et spisebord, to sidebord med forskjellige høyder og et utvalg av tilbehør: duker, tepper og krukker.
Denne nye kolleksjonen med sitt urbane tilsnitt, en slank silhuett og avrundede linjer utstråler enkelhet. Tro mot sin filosofi, gir BoConcept mulighet for å nyte noen utendørsmøbler med et bredt tilbud av muligheter. Med eller uten armlene, som spise- eller lounge-stol, i tre farger: grå, hvit eller svart – med tre forskjellige baser, eukalyptus eller titanium-metall eller antrasittgrå. Adelaide inviterer oss til å sitte ned, nyte spisingen utendørs og intime øyeblikk på terrassen.
Adelaide er behandlet, så det er ideelt for utendørsbruk. Kolleksjonen kan også problemfritt integreres i et moderne interiør i en harmonisk kombinasjon med andre møbler. Og tilbehørsdelen med sine trykk og behagelige farger tilføyer et streif av friskhet på varme dager.
Adelaide fås hos Boconcept i Mijas. www.boconcept.es – Tlf.: 951 242 092
 
 
Foto-Shoptalk-LD-Maj-2015-OPTICA-LAZA
 
Ny medarbeider hos Optica Laza
Optica Laza er et familieforetak som dekker det meste av kysten med sine tre optikerforretninger; én i La Cala, én i Fuengirola og én i Calahonda.
Optica Laza har en stor, internasjonal kundekrets og et stort  antallet skandinaver som velger Laza som leverandør av briller og høreapparater. Derfor hilser Optica Laza i Calahonda en ny medarbeider velkommen, den danske optikerassistenten Annette Skibby. Med en skandinavisktalende medarbeider dekkes nå nok en språkgruppe, og Optica Laza i Calahonda kan nå gi service til kundene på skandinavisk, engelsk, tysk, fransk og spansk.
Eieren av Optica Laza i Calahonda, Rocio Laza, og Annette gleder seg begge til å vise fram alle de spennende nyhetene, blant annet de siste innfatningene fra danske Lindberg. www.opticalaza.com – Tlf.: 952 935 172
 
 

shop-petro

 
Klipping, farging eller styling til alle anledninger
Hos den Internasjonale frisørsalongen Petro Peluqueros gjør teamet av unge, profesjonelle frisører seg klar til sommeren. Årstiden er nemlig kjennetegnet ved mange festlige anledninger og særlig brylluper, og her kan teamet av frisører assistere med alt fra klipping, farging, hårpleiekurer og oppsetting, samt skjønnhetsbehandling og makeup. Salongens team deltar løpende på kurs her og i utlandet for å lære nye tendenser og teknikker hos store, kjente navn som Vidal Sassoon og Toni&Guy London. Derfor er Petro Peluqueros et godt valg når du skal gifte deg eller på et annet festlig arrangement. Det skyldes også teamets svært brede tilbud som spenner fra klassiske look til et mer annerledes, trendy look. Det anvendes alltid bare de beste, mest anerkjente produkter fra Redken, Sebastian og GHD, så håret får den beste behandlingen som mulig.
Hvis man bare har lyst til å se lekker ut til sommeren, kan Petro Peluqueros i tillegg til vanlig service, tilby forskjellige hårpleiebehandlinger slik at håret er klart til den sterke, spanske sommersolen og de mange dagene på stranden eller ved poolen. Som spesialister på skandinaviske hårtyper, er det enkelt å finne den rette behandlingen. Samtidig kan man i salongen kjøpe forskjellige hårpleieprodukter som også beskytter håret om sommeren.
Petro Peluqueros deltar også i mange arrangementet og aktiviteter og støtter veldedighetsarrangementer på kysten. Alt dette, samt fotos på nye produkter, trender, og gode tilbud og rabatter kan sees på Facebook og Instagram: Petro Peluqueros.
For timebestilling, ring 952 46 71 30 og husk at salongen har åpent mandag til lørdag.
 
 
shop-pernille
Dra på kurs og workshop med Vitafakta
Pernille Knudtzon, MD, og hennes dedikerte team på helseklinikken Vitafakta i Fuengirola byr på to spennende arrangementer den kommende tiden. Først workshoppen Tilbake til basisk, søndag 24. mai kl. 11- 15.30 i Benalmádena, der du får viktig informasjon om basisk miljø i kroppen din og kunnskap om hvordan du med enkle midler kan tilføre kroppen energirik kost i din hverdag. Både nye som garvede kursdeltakere er velkommen.
6. – 14. juni 2015 går ‘Reisen til ditt indre – rensning på flere planer’ i Cártama.
Uansett hvor friske eller syke vi føler oss, kan et grundig ettersyn og hovedrengjøring/rensning anbefales. Vi tilbyr et intensivt rense- og innfølingskurs der deltakerne gjennomgår en utrensning både fysisk og psykisk med guidede meditasjoner. Formålet er å rense ut på et cellulært plan og øke og forbedre deltakernes evne til å komme bak smerten, ”det vonde”, sykdommen, uvanen og være i kontakt med sin egen kropp og de indre organer, lytte til den, og finne inn til sin egen essens.
Det er fokus på syrebalansen i kroppen, vi holder øye med blodet ditt gjennom dette forløpet. Utrensningen støttes opp ved utvalgte vitaminer, mineraler, urter, homøopati. De guidede meditasjonene gir mulighet for å (gjen)oppdage fysiske og følelsesmessige ubalanser, bearbeide dem, og transformere dem til hensiktsmessige, livgivende kvaliteter.
Kurset ledes av Pernille Knudtzon, spesialistlege i allmenmedisin og Cassandra Marian Larsen, Body SDS-studerende, meditasjonsguide og clairvoyant. Ved å kombinere Pernille og Marians evner, har vi en unik tilgang til ubalanser i kroppen og en unik måte for å (gjen)skape sunne balanser.
For å kunne delta må man på forhånd gjennomføre en personlig helsesjekk.
Reisen til ditt indre – utrensning på flere plan, er av sju dagers varighet med maks. åtte deltakere. Innlosjering foregår i dobbeltrom, få enkeltrom til rådighet. Det er velsmakende og utrensende måltider – i videst omfang økologisk – på menyen.
For mer info: Vitafakta Health Clinic, www.vitafakta.es
vitafakta@vitafakta.es, 678 253 510
 
 
shop-decohome
 
Eksotiske møbler og pyntegjenstander
Deco-Home som ble etablert i 2014, importerer fortrinnsvis møbler, pyntegjenstander, mm. fra Bali, Indonesia og Thailand. Ejer og importør Claude er akkurat kommet tilbake fra en seks måneder lang tur der han på motorsykkel har kjørt fra land til land og fra by til by for å lete etter vakkert og originalt håndverk. Claude er forkjemper for å overholde og arbeide utfra prinsippene om Fair Trade som omfatter etisk og miljømessig ansvar. Alle produkter kommer direkte fra små landsbyer og fra lokale håndverkere og ikke fra fabrikker eller store multinasjonal selskaper. Alle hans leverandører anvender og arbeider i henhold til Fair Trade-prinsippene som blant annet inkluderer anstendige lønninger, miljømessige og holdbare prosjekter, respekt for etniske og kulturelle identiteter og arbeide for sikre og sunne arbeidsvilkår samt ikke å benytte tvangs- eller barnearbeid. Deco-Home har et bredt utvalg av innredningsgjenstander ute og inne, samt mer enn 4.000 varer fra 1 euro til en elefant i naturlig størrelse.
Så benytt deg av de fordelene direkte import har på prisen du betaler. Du finner Deco-Home, som holder åpent hver dag fra 10-19, på Mijas-veien, Ctra. de Mijas km 4.

 
shop-jardin
 
Alt til hus, hage og terrasse
Mange skandinaver på østsiden av Málaga med hage og terrasse har allerede besøkt «Jardín de Nerja». Det er et stort, men hyggelig, utendørs hus- og hagesenter med atmosfære, god betjening og, ikke minst, et godt utvalg. «Jardín de Nerja» har alt i hagemøbler, griller, liggestoler, potter & planter og en stor avdeling med redskaper og produkter for gjør-det-selv-folket. De legger stor vekt på personlig rådgivning og service bl.a. i form av gratis levering av kjøpte varer. ”Vi gir oss god tid til den enkelte kunde. Og vi gjør det ikke av plikt, men fordi vi elsker å arbeide med hus- og hage,” forteller Daniel som er daglig leder av ”Jardin de Nerja”. ”Dessverre har vi ikke skandinavisk personale. Til gjengjeld klarer vi oss godt på engelsk og har mange skandinaviske kunder.” Akkurat nå bugner hus- og hagesenteret av nye varer og gode tilbud.
«Jardín de Nerja» ligger på N-340 rett ved Repsol bensinstasjonen ved innkjøringen til Nerja. www.jardindenerja.com / telefon 952 527 267

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.