Månedsmagasinet på Costa del Sol
st-satnsound
Fiberoptisk internett og 4G gir enda bedre IPTV
Markedet for IPTV (tv via internett) opplever for øyeblikket en stor utvikling. Det skyldes i stor grad det nye fiberoptiske internettet, samt 4G nettverket som gjør internetthastighetene på kysten raskere.
”Mange som tidligere var skeptiske overfor IPTV, kommer nå til oss og spør om en løsning,” forklarer Tomas Davidsson som er innehaver av TD Sat & Sound og fortsetter:
”Tilbudet av internettforbindelser er utvidet den siste tiden, og det betyr mindre belastning på de enkelte linjer og uten avbrytelser. Dermed oppnår brukeren en raskere internetthastighet. Også områder som tidligere ikke hadde gode internettforbindelser, kan nå via 4G få en forbindelse som gjør det mulig å se IPTV uten problemer. Vi tilbyr nå også basispakker med hele 260 kanaler som omfatter alle de skandinaviske – og engelske kanalene. Dessuten kan vi som de eneste leverandører av BOX TV tilby 14 dagers catch-up-programmer slik at man har mulighet for å se de programmene man har gått glipp av.  
TD Sat & Sound dekker området fra Málaga til Gibraltar der de tilbyr profesjonell teknisk service.
”TD Sat & Sound er et team av teknikere med en store kunnskaper innenfor faget. Vi ivaretar alt fra små tekniske oppgaver til store kompliserte systemer som for eksempel SmartHome-system, hvor alt fra tv, DVD, lys, oppvarming og aircondition samt alarmsystem styres sentralt via et integrert system med en enkelt fjernbetjening, et touch screen-panel eller en enkelt kontakt. Systemet kan også styres via en iPad, iPhone, Android eller en tablet. En kommende nyhet innenfor SmartHome-konseptet er en nøkkelfri lås til hoveddøren som i stedet fungerer med et kort og en kode som kan skiftes når man skulle ha behov for det. Systemet minner mye om det man allerede bruker på hoteller.  
”Vi tilbyr våre kunder en komplett service. Det skaper en trygghet og sikkerhet som mange ønsker. Samtidig har vi telefonisk kundebetjening alle hverdager innenfor kontorets åpningstider og per epost i helgene,” avslutter Tomas.
Se TD Sat & Sounds nye hjemmeside www.tdsatandsound.com eller besøk TD Sat & Sound på Facebook: www.facebook.com/Tdsatandsound eller kontakt Tomas på 606 661 344.
 
st-oysteinTorAndresen
Konsert på Bistro O Sole Mio i Elviria med Tor Endresen
Hvem husker vel ikke landeplagene “Ingen er så nydelig som du” og “Radio Luxembourg» som herjet hitlistene i Norge i 1991 og 1992? Det som færre vet, er at melodien «Black Rain» egentlig var valgt som tittelmelodi for James Bond filmen «Living Daylights» i 1997. Valget ble gjort om og falt tilfeldigvis på A-Ha.
Tor Endresen er artisten som virkelig satte Bergen på kartet i sin storhetstid. I tillegg til å regjere på Norsktoppen, var han også Rune Larsens faste makker på NRK hvor de skapte nok en landeplage med «Lollipop». Her ble det produsert 30 programmer og solgt over 300.000 album med musikk fra serien.
Vi kan i tillegg nevne: Beat For Beat (NRK), God Morgen, Norge (TV2), Momarkedet (NRK), Absolutt norsk (NRK), Kjempesjansen (NRK) og for ikke minst Casablanca (TV2).
Tor Endresen har i tillegg til «Black Rain» gjort seg sterkt bemerket utenlands med sin versjon av Phil Collins tittelmelodi til Disneys Tarzan-film i 2000 og den norske versjonen av «Mitt kongerike for en lama» for Disney-konsernet i 2001.
I 1994 frontet han musikalen «Ain’t misbehavi´n» som hovedrolleinnehaver ved Den nasjonale scene i Bergen og var med i musikalen «Chess» i Sandefjord sammen med ikke ukjente Tommy Körberg og Guri Schanke.
I 2006 hadde Endresen stor suksess med sin makker Rune Larsen i forestillingen kalt «Absolutt Oss» (Den musikalske verden – sett fra gutterommet i 1960 og 1970 årene) med gjester som Katrine Moholt, Venke Knutson, Guri Schanke og Anita Skorgan. Han har også i en årrekke turnert landet på kryss og tvers med Strømmestiftelsen sin førjulsturne «Stille Natt» sammen med blant annet Rune Larsen, Mariann Aas Hansen og Anita Skorgan.
Det er få artister i Norge som i det hele tatt kommer i nærheten av Tor Endresen når det gjelder utgivelser og opptredener i TV-sammenheng.
14. og 15. april kan du oppleve Tor Endresen i konsert på Bistro O Sole Mio. Pris p.p. meny og konsert € 50.-, (eks. drikke). Bordbestilling på telefon: 951 310 502. Epost: oystein@rambol.es
 
st-vogtabogados
Nye ansikter hos Vogt Advokatfirma
Familieforøkelse gjør at Vibeke Tyskerud (paralegal) og Luisa Martin (økonom) har sagt opp sine stillinger i vårt advokatfirma. Rafael Gervilla Garcia tiltrådte som ny Finacial Manager den 3. mars. Rafael har utdannelse som ¨Economist¨ og har tilleggsutdannelse innenfor skatt. Han er 45 år og har lang fartstid innen regnskap, finans og skatte rådgivning.
Kristin Bjøran har blitt ansatt som paralegal trainee. Kristin har lang erfaring innenfor service-yrker. Kristin behersker norsk, engelsk og spansk.
Kristin gleder seg til å yte topp service til våre kunder.
For mere information om Vogt Advokatfirma se www.vogtlaw.com.
st-dancon 
Flemming M. Jensen og Mette B. Jensen kjører Dancon videre i samme ånd som de tidligere eierne, Bent og Birgit.
Ny eiere av airconditionspesialisten Dancon
Dancons eierskifte har skjedd med en glidende overgang. De nye eierne Flemming og Mette, overtok driften av Dancon allerede i november ifjor og har arbeidet sammen med Bent og Birgit de siste fire månedene.  
”Vi har valgt å føre firmaet videre i samme ånd som tidligere. Den eneste forskjellen er at det nå står Flemming og Mette på visittkortene. Vi fortsetter naturligvis med å selge kvalitetsprodukter fra TOSHIBA og yter samme høye service som Dancon er kjent for. Flemming fortsetter: ”Vi har valgt ikke å ha en fysisk butikk. Det skyldes at de fleste av kundene ser våre annonser i de forskjellige magasinene som utgis på kysten eller får anbefalt oss av andre kunder. Deretter tar de kontakt med oss. Vi drar ut til kunden der vi gir et uforpliktende tilbud. Nye som gamle kunder kan få service på sin airconditionanlegg, og vi tilbyr service på alle merker. Vi ønsker å fortsette den nærkontakten som Bent og Birgit hadde med kundene. Det er en viktig del av vår forretning.” Flemming og Mette har hatt firma i Danmark i 26 år og har derfor stor erfaring med å drive en virksomhet. Og selv om det er snakk om et annet land mer enn 3.000 km fra Danmark, føler Flemming og Mette at de kan bruke samme ”verktøy” her, som de gjorde som selvstendige i Danmark.  

For blant andet å gi et ”ansikt” til Dancons nye eiere og hilse på de mange skandinaver på kysten, har Flemming og Mette en stand på vårmessen i Club Danés 28. mars der man også vil kunne få ytterligere informasjon om Dancons produkter og service.
”Vi gleder oss til å hilse på nye som gamle kunder,” sier Flemming og Mette.
For mere informasjon, se www.dancon.es eller ring på tlf.: 952 46 54 55 eller 608 658 753.
 
st-knutHelgeNordbotn
Knut Helge Nordbotn.
 
Et av eiendomsselskapene med lengst fartstid på Costa del Sol
Perfect Marbella, har siden etableringen i 1999, hjulpet kunder med å finne den perfekte eiendommen i Marbella og på Costa del Sol. Med over 15 år på kysten og godt over 20 års erfaring, er det trygt å si at Perfect Marbella vet hva de snakker om, når det gjelder eiendom i Marbella og på det spanske eiendomsmarkedet.
Perfect Marbella bruker effektive og innovative markedsføringskampanjer, og den nye moderne og meget brukervennlige nettsiden, som med sin unike kategoriserte søkefunksjon, sikrer en rask, effektiv og produktiv eiendomsjakt.
Profesjonalitet i alle ledd, høyt servicenivå, god kommunikasjon og gode relasjoner med kunder og partnere er nøkkelord når kundenes interesser skal ivaretas gjennom hele kjøpsprosessen. Høyt dedikerte medarbeidere, lokalkunnskap og lang erfaring gjør selskapet til et naturlig valg.
”De fleste av våre kunder kommer via anbefalinger, fordi våre kunder vet at vi behandler deres økonomi som vår egen. Våre kunder har i hovedsak vært skandinaviske, siden vi også er en av de ledende norske aktørene i Spania. Vår spesialitet er å finne den perfekte spanske eiendommen, og samtidig gjøre drøm til virkelighet. Prognosene for 2015 ser sterke ut og statistikk fra 2014 er bedre og sterkere enn på mange år, tiden er inne for å gjøre de siste ’kupp’ i eiendom og bolig på Costa del Sol”, sier administrerende direktør og eier Knut Helge Nordbotn hos Perfect Marbella.
”For a Perfect Property and a Perfect Lifestyle, Perfect Marbella”
Hold deg oppdatert på boligmarkedet, se www.perfectmarbella.com.

st-opticalaza
Til kamp mot tinnitus med Widex høreapparat

En gjennomgang i faglitteraturens verden av begrepet tinnitus avslører at den presise fortolkningen av tinnitus og dets opprinnelse er svært omdiskutert, og man har ennå ikke kunnet bli enige om en felles, universal definisjon av dette.
Ikke desto mindre er tinnitus i økende grad et problem for en stor del av befolkningen.
Høreapparatfirmaet Widex nevner i sitt WIDEXPRESS nr. 28 at cirka en tredel av befolkningen med normal hørsel vil komme til å oppleve en eller annen form for tinnitus i løpet av livet, mens cirka 70-80 prosent av hørselshemmede eller døve vil oppleve tinnitus. Det er derfor relevant også å fokusere på dette i forbindelse med diagnostisering og hjelp ved større eller mindre hørselstap.
Høreapparatfirmaet Widex har gjennom lang tid forsket på dette og har presentert et ZEN-program der forskningsresultatene underbygger bruken av ZEN som et redskap for Tinnitus og avslapping.
Konklusjonen av studiene er i tråd med en ny publikasjon fra Kuk F, Peeters H og Lau CL., som foreslår at bruken av fraktale toner levert via høykvalitets høreapparater kan gi forsterkninger samtidig med at det yter en lindring for mange som lider av tinnitus. Men det er viktig å nevne at denne prosedyren også betinger bruk av et supplement for den rette rådgivning.
Optikerkjeden Optica Laza er spesialister på høreapparater og er autorisert forhandler av alle Widex-produkter. De har profesjonelt utstyr på hørselsklinikken og en ekspertise som kan avdekke ditt behov for høreapparater og kompensasjon for hørselstap. Stikk innom Optica Laza og få mer informasjon om WIDEX-programmet for hjelp ved eventuelle tinnitus-problemer.
Optica Laza ligger i Calahonda, La Cala og Fuengirola. Tlf.: 952 935 172 – www.opticalaza.com.
st-kerstin
Bli sunn og sterk og kom i form

Kerstin Andersson er personlig trener og kostholdsveileder, og det hun som kan få deg i form foran sommersesongen.
”Joggeturer i gruppe på Paseo Marítimo og sirkeltrening på Den svenske skolen i Fuengirola er i full gang hver uke”, sier Kerstin som også tilbyr personlig trening i private omgivelser i sitt eget treningsstudio. ”Med personlig trening får du motivasjonen du trenger. Jeg hjelper deg med å oppnå dine mål med min kunnskap og din vilje! Utfra dine forutsetninger legger vi opp treningen for å nå gode resultater på så kort tid som mulig. Har du vilje og lyst, så har jeg kost- og treningsmetoden som gir deg en sunn, sterk og slank kropp, og så viser jeg deg veien til en morsommere og sunnere tilværelse – resten av ditt liv.”
En personlig trener hjelper deg med å oppnå dine mål på en sikker og inspirerende måte, og Kerstin studerer dine behov og skreddersyr – sammen med deg – en treningsplan som passer dine behov og din personlighet. ”Det er mange som ikke trives i store helsestudioer med mange mennesker og høy musikk og som helst vil trene i fred og ro i trygge omgivelser – og det kan jeg tilby i mitt eget helsestudio. Hun kan også komme hjem til deg og trene, om du heller foretrekker det. Andre trenger den oppbakkingen og motivasjonen som man får i en gruppe som for eksempel ved sirkeltrening eller gruppejogging langs stranden, der ett av målene er halvmaraton i Málaga 22. mars”.
Kerstin kommer også til å starte en nybegynnergruppe i løpet av våren, om interessen finnes, der målet er å kunne løpe fem kilometer. Leter du etter en treningsform som fungerer når det handler om å gå ned i vekt, bygge opp muskler og komme i form til en spesiell hendelse eller bare for helsens skyld? Kontakt Kerstin Andersson for ytterligere informasjon om trening og kostholdsveiledning på tlf.: 619 926 835 eller epost: info@train-with-me.es
Les mer om Kerstin Anderssons råd om kost og trening på hjemmesiden train-with-me.es og på Instagram: ptkerstin.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.