Månedsmagasinet på Costa del Sol
st-boconcept
 
Nye metalliske farger fra BoConcept
Brass is class! – og denne sesongen byr BoConcept igjen på skinnende materialer. Kobber, sølv, gull og den svært populære messingen komplementerer på beste vis mørke og naturlige farger i hjemmet. En basis fargepalett i svart, brunt, grått eller hvitt får nytt liv med et magisk touch av messing. Den nye Duo gulvlampen og den nye Space pendel i messing har et lett, eksklusivt og elegant uttrykk – i tillegg til puter, tepper, lysestaker og skulpturer i samme nyanser. Noen av de nye stofftypene har også ”shiny” effekter over seg. Så hopp på ”metallic-bølgen” i denne sesongen og gi innredningen liv og eleganse.
High på eleganse – varmt tre og lær blir løftet til nye høyder med få, utvalgte og shiny detaljer og eksklusive materialer. BoConcept lanserer masser av kobber og messing til å komplementere den blå trenden, samt tre og mørkt lær som vi vil se svært mye av denne sesongen. Puter, lysestaker og glass med skinnende effekter gir en nærmest aristokratisk følelse og gir mørke, eksklusive materialer masser av lys og liv.
Tlf.: 951 242 092
malaga@boconcept.es • www.boconcept.es
 
st-novocuadro
 
Spesialister på kunst og rammer
Novo Cuadro og Rimon Collection har et bredt utvalg av originale malerier fra mange forskjellige kunstnere, hovedtyngden fra Spanie. Alle kunstnere er valgt ut på grunn av sitt talent, noe som passer bra sammen med Novo Cuadros filosofi og mål om å bringe kunst fra gode kunstnere tettere på deres klienter.
Novo Cuadro tilbyr unike høykvalitetsprodukter så som graveringer, malerier på lerret og treplater, litografier så vel som trykk og fotografier.
Prioriteten er alltid å gi kundene muligheten for å skape en unik stil og innredning i deres personlige omgivelser der god smak og respekt for det originale maleriet verdsettes av kunden.
Dette målet har de fulgt gjennom mange år. Kundene er blitt hjulpet med å finne håndplukkede verker som har oppfylt deres spesielle ønsker. Dette arbeidet utmerker seg i dag ved at Novo Cuadro alltid søker de beste kunstverk blant både nye og anerkjente kunstnere.
 
Novo Cuadro er stolt av å kunne tilby originale verker og kunstobjekter som representerer alt fra de nyeste teknikker til de siste tendenser og trender innenfor dekorasjon og kunst og som samtidig er forløpere for utviklingen innenfor kunsten. Og Novo Cuadro er derfor gjennom de siste årene blitt en av de ledende kunsthandlere og promoterer i Spania og i resten av Europa.
 
I Novo Cuadros workshop framstilles og designes også alle former for rammer etter mål slik at kundene får det ferdige kunstverk nøyaktig slik de ønsker det.
Tlf.: 952 662 791 •  660 019 581  www.novocuadro.com
 
st-mobil
 
Másmóvil lanserer nytt internasjonalt kontantkort
Å kunne ringe hjem til Skandinavia er en viktig faktor når mange internasjonale i Spania skal velge et telefonabonnement.
Akkurat derfor har Másmóvil lagt fram et nytt kontantkort som kort og godt heter ”Internasjonalt kontantkort”.
Akkurat dette kontantkortet er til for internasjonale kunder som bor i Spania og som ringer samtaler til utlandet. Det inkluderer 400 minutter til nasjonale så vel som internasjonale samtaler og 500 MB til surfing i Spania. Alt dette for bare 20 € inkludert IVA.
Nok en fordel med kontantkortet er at det ikke behøver å fylles på hver måned, men når kunden selv vil.
Med det internasjonale kontantkortet kan man ringe til mane ulike destinasjoner, mobiler så vel som fasttelefoner. For eksempel: Norge, Sverige, England, Tyskland, Finland og Russland. Inkludert er også destinasjoner som Kina, USA og Australia.
Másmóvils abonnement og kontantkort har ingen bindningstid og du kan også “parkere” din telefonlinje i seks måneder i strekk når du reiser hem. På denne måten unngår du månedskostnader mens du er borte og beholder samme nummer ved reaktivering av linjen.
Som vanlig tilbyr Másmóvil kundeservice på svensk og fem andre språk, samt en hjemmeside på svensk.
 
Les mer på www.masmovil.es/int
 
st-flexnet
Nicolaj Lodberg og Anna Allesø Weidemann gir brukerne hjelp fra servicesentret i Fuengirola.
 
Raskt, enkelt og billig internett
”Velkommen til FlexNet – hva kan vi hjelpe med?” Slik lyder det når man ringer til FlexNets servicesenter. Virksomheten har stor suksess med sin nye, mobile internettservice som sikrer brukerne en god og rask internettforbindelse, uansett hvor man bor på Costa del Sol. ”Vårt produkt er nytt og unikt, for nå behøver man ikke lenger fastnet for å få en god internettforbindelse,” forteller Nicolaj Lodberg som var med på å stifte FlexNet for halvannet år siden.
”Med vårt mobile internett får man en liten, elegant router som det bare skal kobles strøm til. Så har man internett overalt i Spania. Det krever ikke besøk av en teknikker, og det virker med det samme.”
Hans kollega Anna Allesø Weidemann har daglig kontakt med de mange brukerne av det nye produktet. Hun peker på hastighet og fleksibilitet som to viktige elementer bak suksessen.
«Noen steder på Costa del Sol, for eksempel i El Faro ved Mijas Costa, kan man med tradisjonell ADSL-forbindelse bare få 1 MB hastighet, men med våre mobile routere kan kunden få hastigheter på opptil 20 MB. Og nesten uansett hvor man bor, kan vi forbedre hastigheten tre til fire ganger,” lover hun og fortsetter: ”Man behøver ikke tegne seg for 12 måneder. Man kan nøye seg med tre eller seks måneder, slik at man bare betaler for de månedene man oppholder seg på Costa del Sol.”
FlexNets mobile internett koster mellom 50 euro og 70 euro i måneden, inkludert moms, basert på antall måneder man tegner seg for. Routeren koster 200 euro inkludert moms – og det er et engangsbeløp.  
 
For mere info, kontakt:
FlexNet telefon 952 66 33 00 eller www.flexnet.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.