Månedsmagasinet på Costa del Sol

Her er 4 gode tips for hva du skal huske når du drar på ferie i varmen.

Solkrem

Kanskje en av de viktigste tingene å huske – uansett om du skal nordover eller sørover.  Mange tror ikke de trenger solkrem, for hvordan skal de ellers bli brune i huden? Det korte svaret er at det er dumt å tro at du er sterkere enn solen, fordi det er du ikke. Solen kan være hard og avgi noen kraftige UV-stråler. Den beste måten å mestre UV-strålene på er å ta på godt med solkrem med riktig faktor for den hudtypen man har. Selvsagt er det også godt å holde seg i skyggen av og til.

Roaming-abonnement

Husk å sjekk telefonabonnementet ditt i forhold til roaming. De fleste har data de kan bruke utenlands inkludert i abonnementet, men noen ganger skal man huske å klikke på et felt hvor det står at man skal kunne bruke data i utlandet. Noen leverandører har dessuten noen spesielle roaming-abonnementer, slik at en ikke behøver å tenke på hvor mye man bruker telefonen i ferien. Dette kan være veldig greit hvis man er vant til å bruke telefonen mye, som for eksempel hvis man vil sjekke Facebook, Instagram, Tik-Tok, nye casinoer, Snapchat eller Skype med vennene sine der hjemme. Dermed behøver en ikke å måtte vente til man kommer tilbake til hotellet eller finne en kafé med wi-fi for å kommunisere med vennene sine der hjemme, eller spille og oddse på nett.  

Solbriller

Når du drar på sommerferie, er det selvsagt viktig at du gjør det med stil. Hva er da mer stilig enn et par kule solbriller når man går rundt i de smale gatene sørpå. Når det nærmer seg sommer, er det flust med kampanjer og salg i forskjellige nettbutikker og brillebutikker. Det er altså gode muligheter for å finne et par lekre solbriller du kan ta med deg.

Utstyr

Det er selvfølgelig viktig å ha utstyret er i orden, uansett hvor turen går. Hvis man skal på en aktiv ferie, for eksempel til Kanariøyene hvor det er mange muligheter for fantastiske vandreturer, kan det være lurt med en Smartklokke med GPS. Den holder ikke bare rede på hvor man er, men også hvor mange kalorier en forbrenner. Det er jo kanskje ikke så dumt, i hvert fall hvis man ikke har planer om å legge på seg alt for mye på grunn av den lekre maten i Spania.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.