Månedsmagasinet på Costa del Sol
shop-logr
 
Spennende kveld om boliginnredning og –tendenser hos LOFT&Roomers
Sammen med PEJ-Gruppen som blant annet er kjent for de siste 30 årene å ha arrangert inspirasjonskonferanser rundt om i alle skandinaviske land, inviterte møbelhuset LOFT&Roomers til bolig- og interiøraften tirsdag 30. september i Mijas og onsdag 1. oktober i Marbella.
Kvelden bød på alt fra klassisk musikk til blues av fiolinisten Kim Sjøgren som også underholdte publikum med morsomme fortellinger fra sitt liv.
I pausen fikk de mange gjestene mulighet for å nyte lekkerbiskener fra tapasbaren og se de mange gode tilbudene på møbler i de to butikkene.
Deretter fulgte et interessant foredrag av Poul Erik Jakobsen fra PEJ-Gruppen om de skandinaviske landenes livsstiler og forbruk, bolig- og designvaner, samt en varsel om hvordan de kommende års trender innenfor design og innredning.
Kvelden ble avsluttet med en mini-auksjon og loddtrekning av gavekort, hver til en verdi på 500 euro og litt ekstra fiolinunderholdning ved Kim Sjøgren.
Kenth Boutrup fra LOFT&Roomers var svært tilfreds med det store frammøtet og de to arrangementene som begge ble avholdt utendørs og med deilige temperaturer.
 
shop-las-cumbres
Stort utvalg av norske varer, aviser og magasiner hos Las Cumbres
Selv om supermarkedet Las Cumbres er eid av de spanske søstrene Alicia og Monica, er supermarkedet i dag stedet der nordmenn i Elviria kjøper sine norske varer som de ikke kan få andre steder. Da Alicia og Monica overtok supermarkedet i 2003, var planen å fortsette som en liten spansk matvarebutikk, men i takt med at det kom flere utlendinger til området, begynte søstrene å sette mer fokus på skandinaviske og fortrinnsvis norske varer. Det var likevel litt av en utfordring for de to søstrene, sørlig fordi de ikke snakket et ord norsk og hadde vansker med å uttale navnet på produktene korrekt.
Supermarkedet besøkes nå daglig av nordmenn, og nå kan de to søstrene si både hei, farvel og takk på norsk. De norske kundene synes det er hyggelig å dra på supermarkedet og blir alltid gledelig overrasket når Alicia og Monica flotter seg med sitt norske ordforråd.
Hyllene i Las Cumbres er fylt med skandinaviske varer, fortrinnsvis norske og bl.a. et stort utvalg av vanlige norske dagligvarer samt spesialiteter som pinnekjøtt og torsk til jul eller andre festlige anledninger.
Las Cumbres har også aviser som Finansavisen, Bergens Tidende, Dagbladet, VG, Aftenposten og Dagens Næringsliv som alle leveres til butikken samme dag som de trykkes. En gang i uken kan man også få de mest populære magasinene som Se og Hør, Her og Nå, Allers, Hjemmet og Norsk Ukeblad.
Dessuten kan man bestille varer som ikke finnes i butikken
Las Cumbres holder åpent fra mandag til lørdag fra kl. 9.00 – 19.00.
Du finner supermarkedet på Avenida Las Cumbres, lokale 13, Elviria – ved siden av Mancomunidad de Municipios. Tlf.: +34 952 83 25 11.
 
shop-erik-froekjaer___
 
Maleren Erik Frøkjær inviterer til vernissasje i sitt private atelier

Erik Frøkjær liker svært godt å male og har gjennom årene tilbrakt mange timer i sitt atelier i huset i Mijas Costa. Inspirasjonen til malerienes mangfoldige motiver har Erik Frøkjær hentet fra sine omgivelser og utsikten fra atelieret.
Lørdag 25. og søndag 26. oktober holder Erik Frøkjær åpent hus der alle er velkommen til å besøke atelieret i tidsrommet kl. 12.00 – 17.00 eller etter avtale.
Erik Frøkjær som også er kjent for den danske kjeden av tøyforretninger «Frøkjær», har malt siden han var i begynnelsen av 20-årene og har gjennom årene dedikert størstedelen av sin tid til sin hobby.
Eriks store læremester og mentor var danske Jacob Meyer som tok Erik til seg som om Erik var hans egen sønn, og av denne kjente, danske kunstneren lærte Erik å male og å bygge opp et maleri. Gjennom flere opphold ved Gardasjøen, utviklet Erik en forkjærlighet for det naturalistiske/impresjonistiske med fokus på blomster, bondegårder og Gardasjøen der varme og følsomt behandlede farger dominerer.
Gå ikke glipp av muligheten for å se Erik Frøkjærs malerier og atelieret, samt få en prat om kunst. Det er naturligvis også mulighet for å kjøpe et av hans malerier.
Vernissasjen avholdes på Erik Frøkjærs privatadresse i Casa Blanca, Los Claveles lll, Calle Salamanca 76, Mijas Costa.
For ytterligere informasjon om arrangementet, er du velkommen til å ringe Erik Frøkjær på tlf.: +45 20 91 22 43.
 
shop-fie-i-backan
 
Fia i backen feirer 5-årsjubileum
18. oktober feirer motebutikken Fia i backen 5-årsjubileum med cava-lørdag i butikken, et arrangement som ikke må mistes av folk som verdsetter svensk design, for dette er en utmerket anledning til å oppdage sesongens nye kolleksjoner som har tatt plass hos Fia i backen.
Årets høst- og vinterkolleksjoner byr på farger og foruten rødt og svart, sees både ulike nyanser av grått, blått, sobert olivengrønt, rosa og litt hvitt. Det populære merket Baldino byr på nyheter i blant annet finere, lettstelt, høykvalitetsviskose med vakker struktur og også strikkede, skjønne kofter i fine modeller og med mønster. DesignWerket utmerker seg som vanlig med fargekombinasjoner og annerledes modeller, perfekt for den som ønsker å kombinere sin egen personlige stil, noe som for øvrig gjelder store deler av kolleksjonene hos Fia i backen. ADA Fashions rene stil byr denne sesongen på blant annet fine tunikaklær og hoftelange kofter med stjerner.
Fia i backen tilbyr utelukkende svensk design med høy kvalitet som også vinner mer terreng hos moteinteresserte i verden, for eksempel ser man siden i vår Baldino også i Los Angeles, ADA Fashion er store i Europa, Holebrook er populært i USA og grandWerk samt DesignWerket gjør suksess i både Europa og USA.
 
Ett tips er å holde utkikk i begge butikkene og på Fia i backens Facebook-side for Fia har lagt inn flere aktiviteter i løpet av høsten og vinteren, blant annet SWEA:s Vinterblot 20. november. Og forøvrig, handler du på et og samme tidspunkt for over 150 euro i november, får du en gave verdt 44 euro (gjelder så langt lageret holder).
 
Fia i backen, Avenida Miguel de Cervantes/Plaza Baltasar Gracián 1 i La Campana, Nueva Andalucía. Tlf.: 952 816 512, Facebook: Fia i backen
 
shop-alarmacudeca
 
Alarma Universal hjelper Cudeca

Det skandinaviskeide sikkerhetsfirmaet Alarma Universal i Fuengirola har bidratt økonomisk til cancerhospicet Cudecas arbeid siden 2007.
Hvert år doneres én euro for hver Alarma Universal-kunde til Cudecas utrettelige arbeid med å gjøre kreftpasientenes siste tid så god, innholdsrik og smertefri som mulig.
«Det er en støtte som vi er glade for å gi – og stolte over. Vi har kjent Cudecas grunnlegger Joan Hunt i alle de år hun har bodd på Costa del Sol, og med stor interesse og beundring har vi fulgt tilblivelsen av hennes cancerhospice-prosjekt», sier Christina Nissen, direktør i Alarma Universal og oppfordrer til å støtte Cudeca-hospicet. For ytterligere informasjon, klikk deg inn på www.cudeca.org eller ring 952 56 49 10.
«Der er stor forskjell på å drive et cancerhospice og et sikkerhetsfirma, men vi har det til felles at trygghet et nøkkelord. Et basalt behov hos mennesker som vi er med på å dekke her på Costa del Sol», sier Christina Nissen. Hennes firma har installert profesjonelle alarmsystemer tilkoblet egen vaktsentral i Málaga i 30 år.
«Våre egne vakter rykker omgående ut ved signal fra alarmsystemene, og det er en trygghet for våre kunder».
Alarma Universal kan kontaktes på tlf.: 952 46 10 37.
 
shop-petro-peluqueros

Teamet hos Petro Peluqueros består av: Petro, eieren av salongen og make-up artist, Martin, stylist og utdannet hos Toni&Guy i London, Inma som har manges års erfaring som frisør, Alessandro, svært alternativ og nyskapende stylist, Javi, make-up artist og stylist samt Esther som koordinerer salongen og skaper harmoni.   

 
Ungt, moderne frisørteam med profesjonell tilnærming til skandinaviske hårtyper
Når vi velger frisør, er det mange faktorer som spiller inn. Det er sjelden snakk om en rask begivenhet i en travel hverdag, men derimot en opplevelse som det er satt av spesiell tid til. Og prisen er for det meste det som betyr minst . Og hva enten det er snakk om bare en klipp eller hele pakken med klipp, farging, hårkur og eventuell oppsatt hår, søker vi et resultat som etterpå får oss til å føle oss så deilige at vi kan erobre hele verden. Men vi vil også ha inspirasjon og gode råd på veien, for selv om vi kjenner håret vårt, er det alltid hyggelig å få en ekspert til å veilede oss og gi oss inspirasjon.
Frisørsalongen Petro Peluqueros ved feria-plassen i Fuengirola er en profesjonell behandling av kunden alfa omega. Teamet av frisører er for det første spesialister i skandinaviske hårtyper og vet hvordan og hvor mye håret kan klare både sommer og vinter. En stor del av denne viten får teamet ved hele året rundt å dra på kurs til blant annet England og USA.
Blant salongens mange tilbud kan nevnes at hvis man i oktober tar med en venn, så får man 10 prosent rabatt. Samtidig er det 10 prosent rabatt på alle produkter fra Kérastase, samt på sommerhårproduktene fra Redken.
Hvis du vil vite mere om Petro Peluqueros og se deres nye tiltak, delta i konkurranser eller få inspirasjon, så besøk salongens Facebook-side https://es-la.facebook.com/ppeluqueros.
For timebestilling ring +34 952 467 130.  
OBS. Petro Peluqueros holder stengt under feriaen i Fuengirola fra 7. – 13. oktober.
 
shop-norrbom
 
Det Norske Magasinet, La Danesa og En Sueco på Facebook

Forandring er en naturlig del av livet – også hos Norrbom Marketing. Og etter sommeren har det skjedd flere viktige ting i virksomheten. Første og største begivenhet er at en ny grafisk designer, 43 år gamle Michael Andersen, har blitt en del av laget. Han er nå den kreative hjernen bak vårt svenske magasin, En Sueco, som han skal gi glans, farge og et personlig uttrykk. Om seg selv sier han: ”Jeg er nerd med stor N, snakker og skriver 5-6 internettspråk flytende, vet hvem Tim Berners-Lee er og hvorfor internett faktisk heter internet”.
Han er utdannet webdesigner, programmerer og IT-konsulent og har dessuten et inngående kjennskap til sosiale medier.
Det bringer på banen den neste store forandringen; Facebook. Vi ønsker å skape tettere kontakt med våre lesere og annonsører, og derfor kan du nå på Facebook følge med i Norrbom Marketings arbeid. https://www.facebook.com/norrbomMarketing?ref=hl.
Her vil du blant annet bli presentert nyheter om Spania og omverdenen på både norsk, dansk og svensk, og våre dyktige journalister, grafikere og salgspersonale gir deg løpende smaksprøver på kommende artikler, tilbud og oppgaver som vi driver med her i huset. Det blir dessuten mulighet for at du som leser kan være med på å bidra med innhold til Det Norske Magasinet, La Danesa og En Sueco, både i form av fotos og historier. Skulle du befinne deg et sted der det utspiller seg en spesiell begivenhet, oppfordrer vi deg til å ta bilder som du eventuelt kan få publisert i våre nyhetsbrev, på Facebook eller i artiklene – og du blir selvfølgelig akkreditert. Skulle du ha en god idé til en artikkel eller kjenner du en spesiell person som kunne være interessant for andre å lese om, så tar vi gjerne imot forslag. Både bilder og idéer kan sendes som en privat melding på Facebook eller til norrbom@norrbom.com.    
 
En særlig tak til alle våre lesere – vi gleder oss til å dele opplevelser og historier med dere på Facebook.
 
En høstlig hilsen fra
Norrbom Marketing
 
shop-bistro

 
Nyt høstens solskinnsdager med belgiske delikatesser på Bistro & Fondue
Selv om høsten er kommet, er det ikke til hinder for å nyte en middag utendørs. På Bistro & Fondue består menyen av en kombinasjon av utsøkte, belgiske delikatesser samt en mere internasjonal meny. Restauranten som eies av belgiske Romain de Zutter, åpnet i vår og har med sin beliggenhet i kjøpesenteret El Zoco i det skandinaviske miljøet i Calahonda hatt stor suksess hele sommeren. Derfor er optimismen for våren stor.
Romain de Zutter mener at årsaken til suksessen er restaurantens atypiske meny i forhold til de andre restaurantene i området. Spesielt den belgiske fondue´en har vært svært etterspurt. Som noe helt unikt har Bistro & Fondue på alle bord på terrassen en induksjonskokeplate der fonduegryten plasseres. En smart liten touch som ikke ses andre steder, og som gjør det mindre farlig å spise fondue hvis man har selskap med barn.
Fondue har alltid vært det Romain de Zutter har lagt størst vekt på, også som tidligere eier av Fondue Lounge i Elviria som han solgte for flere år siden. Med andre belgiske spesialiteter som den lette forretten med geitost stekt i honning servert med vindruer, valnøtter, flere forskjellige slags salater og med yoghurtdressing, de store argentinske steaks, fiskesuppen ”Pescado a la nage” samt kylling innbakt i butterdeig med soppsaus eller sjokoladefondue finnes det alltid noe for enhver smak.
 
Åpningstider: Tirsdag – søndag fra kl. 18.00-23.00. Mandager stengt.
 
Bordbestilling: + 34 952 93 15 33 (etter kl. 16.00) eller 619 50 43 44.
 
shop-aquqpool

Aquapool Spas feirer 10-års jubileum

Det er nå ti år siden den danske spaforhandleren Aquapool Spas åpnet sitt showroom i San Pedro de Alcántara. Hundrevis av kunder fra mange forskjellige land har siden besøkt butikken og kjøpt sitt drømmespa.
I den forbindelse ønsker innehaverne Claus Kielskov og Anja Mynster Kielskov å takke de mange kunder og forretningsforbindelser og inviterer derfor til jubileumsmottakelse torsdag 23. oktober 2014 fra kl. 18.00 – 21.00.  
Samtidig vil gjestene få mulighet til å se de nye BMW-designede Hot Springs Spas i det utvidede showroom, samt få en demonstrasjon av en ny serie naturlig baserte wellness-produkter til bruk i spabad, blant annet en hel serie med terapeutiske effekter.
Det vil også være mulig å se de nye spabadene som Aquapool Spas inkluderte i sitt sortiment i juni i år. Det er snakk om en rekke mindre spabad også fra Hot Springs Spas, som prismessig ligger på 3,500 – 5,000 euro.   
Claus og Anja hilser alle velkommen. Vennligst bekreft påmelding per epost til amk@aquapool.es.
 
Arrangementet finner sted på følgende adresse:
Aquapool Spas
Polígono Industrial de San Pedro
Carril de Picaza no. 17
29670 San Pedro de Alcantara
T:  +34 952 927 811
F:  +34 952 927 812
M: +34 651 830 937
www.aquapool.es
 
shop-chezmax

Crazy Sundays, julemiddag eller nyttårsaften på restauranten Chez Max 


Den hyggelige restauranten Chez Max i Riviera del Sol er alltid et yndet sted å spise lunsj eller middag. Og et av de store trekkplastrene er den store terrassen med direkte utsikt til Middelhavet. Men der Chez Max tidligere har vært populær i sommerhalvåret, har den belgiske eieren Carl Creemers flere spennende initiativ på gang som skal skape liv hele året. I tillegg en del langsiktige prosjekter som en swimmingpool og et fitnesscenter som forventes å stå klare til våren, har Carl samtidig denne sesongen valgt å legge stor vekt på høsten og vinteren.
Fra 1. oktober vil det hver søndag kl. 13.00 være Crazy Sundays med 15 prosent rabatt på maten. Samtidig tilbys forskjellige menyer hver dag til enten 22 euro (to forretter, to hovedretter og to desserter) eller 28 euro (tre forretter, tre hovedretter og tre desserter), samt den ”vanlige” menyen. Dessuten tilbys ”dagens spesielle tilbud” eller en kombinasjonsmeny med kokkens forslag til et eventyrlig måltid.    

 
Til jul tilbyr Chez Max både 25. og 26. desember, samt nyttårsaften en spesiell og utsøkt meny. For første gang i år har Chez Max også en spesiell julemiddag for virksomheter til en pris av 28 euro per person. 

Også utvalget av viner er spesiell hos Chez Max, og her kan særlig framheves rødvinene Arte de Vivir Ribera del Duero til 20 euro, Lacrimus Rioja til 22 euro og den helt fantastiske Pago de Carraovejas Ribera del Duero til 35 euro, samt hvitvinen Creux de Layit til 22 euro.   

Chez Max har åpent inntil 5. januar 2015 og åpner deretter igjen til våren. Merk at restauranten fra 1. oktober holder åpent torsdag til søndag fram til kl. 01.00. 
For bordbestilling ring +34 952 932 780. Se også www.maxbeach.com. 

 
Kjøreveiledning: Enten du kommer fra Marbella eller Fuengirola, må du ta avkjøringen Riviera del Sol. Restauranten ligger på sjøsiden.
 
shop-puretech
Dette kunne vært et bilde av varmeelementet i din varmtvannsbereder.
 
Pure Water Tech hjelper deg i kampen mot kalken
Kalk trekkes ut av vannet og legger seg på varme overflater. Jo høyere overflatetemperatur, jo hurtigere bygger kalken seg opp. Størst er problemet i varmeveksleren for gassoppvarmet vann, og på varmtvannsberederens elektriske element, som vist på bilde.
Har man gassoppvarmet vann, vil kalken bygge seg opp i varmeveksleren og hindre vanngjennomstrømning. Dette medfører at gassen stenges automatisk for å hindre overtemperatur, og dusjvannet blir kaldt, men så kommer varmtvannet tilbake en kort stund før det blir kaldt igjen.
I varmtvannsberederen vil kalken gradvis kapsle inn det elektriske elementet, og tilslutt ødelegges elementet av overtemperatur. Men før elementet ødelegges vil kalkbelegget ligge som isolasjon mot vannet, og virkningsgraden blir dårligere og dårligere, og du bruker mer og mer strøm for vannoppvarming.
Tilsvarende kalkproblemer får man også i vaskemaskin og oppvaskmaskin, og i tillegg vil styreventiler for såpe og vanntilførsel blokkeres av kalk. Stoppekraner i boligen vil også gradvis blokkeres. Ta en sjekk. Prøv å steng noen av stoppekranene f. eks. i kjøkkenbenken til blandebatteriet.
Vannrør vil også over tid få kalkbelegg, og stoppekraner vil til slutt ikke være mulig å stenge.
 
HydroFlow (patent siden 1992) vil hindre at kalken felles ut av vannet, og i tillegg vil kalk som allerede finnes, gradvis løses opp over tid. Et eksempel på dette er en gassvannvarmer som i 2002 viste tegn på kalkblokkering av vanngjennomstrømning fremdeles fungerer.
HydroFlow ble montert, og i dag, 12 år senere, fungerer samme gassvannvarmeren uten at det er gjort noe med den.
 
Kontakt Pure Water Tech v/Eirik for å montere HydroFlow, som vil beskytte din bolig mot kalk. Mob.tlf.: 675 622 312
 
shop-masmovil
Másmóvil fokuserer på å gi både frihet
og gode priser til sine internasjonale kunder
I Spania finnes det mange telefonselskaper som tilbyr internettløsninger, men mange av dem savner en viktig komponent – internettservice tilpasset de internasjonale kundene. Mange skandinav tilbringer vinterhalvåret i Spania for å komme bort fra kulde og mørke og trenger derfor bare internettløsninger for kortere perioder som enkelt og greit kan avsluttes og påbegynnes igjen.
Mobiloperatøren Másmóvil som er grunnlagt av nordmannen Christian Nyborg og østerrikeren Meinrad Spenger har lenge tilbudt produkter tilpasset internasjonale kunder.
Nyborg sier:  ”Jeg som er fra Norge forstår at det for mange ikke er aktuelt med internett som har lange bindingstider når man bor bare deler av året i Spania eller å ringe kundeservice på spansk fordi mange føler seg mer bekvem med å snakke engelsk eller skandinavisk. Derfor tilbyr Másmóvil kontantkort med mobilt internett for pc´er og mobil som kan brukes når og så lenge kunden selv vil, kontantkortet kan også settes på pause i ni måneder og siden gjenopptas. En viktig fordel er at Másmóvil’s kundeservice snakker skandinavisk dersom kunden har problemer eller spørsmål. I tillegg er Másmóvil’s priser fordelaktige for lommeboken fordi prisene er de beste i landet!
 

Eksempel på Másmóvils internettpriser:
Kontantkort:         Automatisk påfylling/Autogiro                   
1 GB = 15 €                           300 MB                                 
2 GB = 20 €                           700 MB 9,68€   
5 GB = 44,  €                         5 GB= 29,04 €
10 GB = 79 €                        10 GB = 36,18 €

 

shop-nykredit

 
Hipp hurra for Nykredit
som feirer 10 år i Marbella
 
De siste ti årene har vært ytterst turbulente for bygge- og lånemarkedet på Costa del Sol.
I 2004 var det på byggingen som aldri før. Glade utlendinger kjøpte boliger i massevis og fikk boliglån uten problemer. I 2008 inntraff finanskrisen, og alt falt sammen. I dag er det igjen klare tegn til at boligmarkedet går framover.
Nykredit i Marbella har på tett hold fulgt opp- og nedturen. Og de har klart seg ganske bra.
”Det gikk raskt da vi etablerte oss i ’04. Vi fikk raskt suksess, men vi står faktisk sterkere i dag enn den gang,” forklarer Christel Mark Hansen som har vært hos Nykredit i Marbella siden første åpningsdag.
 
Boliglån til alle skandinaver
”Til å begynne med lånte vi ut bare til danske boligeiere på Costa del Sol, men vi fikk raskt utvidet vårt konsept slik at vi også kunne ta imot svenske og norske kunder,”  forteller Christel som i dag er representasjonssjef for Nykredit Marbella. Hun peker på begrepet tillit som den helt store faktoren bak Nykredits suksess.
”Da de vanskelige tidene kom, ble vi her mens andre stengte. Det har selvsagt overbevist alle om at vi har kommet for å bli, og det har skapt stor tillit blant våre nåværende og kommende kunder.”
Nykredit finansierer i dag 70-80 prosent av boligen din basert på en vurdering foretatt av Nykredits takstmann. De tilbyr lån uansett om man kjøper i privat- eller i regi av et foretak, er resident eller ikke-resident. Akkurat som boligeierens alder heller ikke er en avgjørende faktor.
Christel Mark Hansen nevner også de gode relasjonene til samarbeidspartnere som et viktig element bak Nykredits suksess: ”Vi har et svært godt samarbeid med advokater og eiendomsmeglere som anbefaler oss og omvendt. Krisen har gjort våre relasjoner enda tettere og våre partnere vet de kan stole på oss. Igjen fordi vi ble her og fortsatte med å gi lån mens andre trakk følehornene til seg eller kanskje stengte.”
 
Tid for investering
Kundene på Nykredits kontor snakker i dag om mye mere enn boliglån. Nykredit tilbyr nemlig en rekke spennende investeringsprodukter til skandinaver i Sør-Spania.
Produktet Privat Portefølge er et tilbud til folk med behov for rådgivning innenfor investering, pensjon og skatt.
”Kundene får en personlig rådgiver i Johnny Kirkeby som kommer fast på kontoret cirka ti ganger i året. Og så kan man naturligvis alltid trekke veksler på oss andre,” forteller Christel med henvisning til sine to kollegaer Siw Mosegaard Madsen og Kent Malling.
Også andre investeringsprodukter er blitt populære blant skandinaviske investorer, blant annet investeringsforeningen Nykredit Invest og Formuekontoen.
”På vår Formuekonto får man en fast høy rente i ett eller tre år. Jo lenger tid du binder pengene, desto høyere rente får du. Og du løper ingen risiko,” forklarer Nykredits sjef i Spania.
Investeringsforeningen Nykredit Invest er nettopp blitt introdusert overfor Nykredits svenske kunder som n får mulighet til å la profesjonelle formues forvaltere plassere sparepengene.
De ti suksessfylte årene er blitt feiret på kontoret med pom og prakt. Og Nykredit har bestemt et ønske om også å være her om ti år.
Du er velkommen til å kontakte Nykredit i Marbella, uansett om det dreier seg om investeringer eller lån i din nåværende eller nye bolig.
 
Nykredit Marbella
Centro Plaza
Nueva Andalucía
Tlf.: 952 90 51 50
Epost: marbella@nykredit.dk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.