Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sommerbehandling med oksygen fra Sothys

Sommerbehandling med oksygen fra Sothys

COMPO-framboise litchi panneau

En supereffektiv oksygenbehandling til ansiktet er det siste nye fra Sothys. Ansiktsbehandlingen er basert på bl.a. frukter, vitaminer og karitesmør.
Med de deilige bringebærene og den eksotiske kjærlighetsfrukten litchi, friskes huden opp på grunn av fruktsyreinnholdet, mens vitaminene B5, PP og C gjenoppbygger cellene i huden slik at den får energien og gløden tilbake. Huden peeles med en bløt leirmaske for å fjerne døde hudceller. Deretter er den mottakelig for de aktive vitaminene og fruktene som er i det serumet som legges på. Huden masseres med det bløte karitesmør og opptar dermed næring til cellene. Behandlingen avsluttes med en peel-off maske framstilt av solmodne bringebær.
Oksygenbehandling forbereder huden og gjør den klar til en sommer med masser av solstråler og uttørking. Den er effektiv til alle hudtyper og er en svært avslappende og skånsom behandling.
Det er snakk om en limited edition-behandling som bare kan fås i juni og derfor anbefales det rask bestilling.
 
Kontakt kosmetolog Nana Norrbom på tlf.: 610 71 60 48.
Av kosmetolog Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.