Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
IMG 9734
 
Når entusiasme ligger bak
«Jeg har alltid gjerne ville arbeide med dette …» sier Amalia Wallace Kåsa entusiastisk når hun bliver spurt om hvorfor hun har Beauty + Nails by Amalia i Spikes Hair & Beauty i Calahonda. Etter flere år som selvstendig næringsdrivende i Romania og Storbritannia grep hun muligheten for en utdanning innenfor skjønnhetsbransjen da hun flyttet til Spania. «…Og jeg elsker det!» tilføyer hun. Hun har sitt arbeidsområde i den åpne og imøtekommende salongen der hun tar vare på de neglene – på både hender og føtter – som blir lagt i hennes profesjonelle hender. Mange års erfaring garanterer kunden vakre resultater, og hendes interesse for Shellac-metoden betyr at hun er svært dyktig til å bruke akkurat dette unike negle-produktet som er mer skånsomt for kunstige negler enn alle andre kjente produkter.
«Jeg begrenser meg til det jeg er best på, og dette produkter er fenomenalt,» forklarer hun. Som den kreative sjel hun er, liker hun å smykke neglene med diamanter og krystaller for å gjøre dem personlige og oppsiktsvekkende.
«Det er mitt varemerke,» sier hun. I salongen som har et internasjonalt klientell, arbeider hun sammen tre dyktige frisører, og det gir kunden mulighet for å få «hele pakken», fordi Amalia Wallace Kåsa også tilbyr ‘MaXcara’-øyenvipper, voksing og farging av bryn og vipper.
Skjønnhets-laget i salongen har et felles mål for sine kunder. «De må føle seg avslappet, vel tilpass, og når de forlater oss må de ha et smil på leppene og samtidig føle at pengene de har brukt har gitt avkastning,» sier Amalia.
Beauty + Nails by Amalia ligger i C.C Calahonda, Los Jarales, der det er enkel tilkomst fra motorveien og masser av parkeringsmuligheter. For timebestilling eller spørsmål, ring tlf.: 952 935 297 eller 634 116 870.
 
 
 
Foto.ShopTalk.PureWaterTech.DNM.feb-14 2000x1329
Kalkholdig vann – en velsignelse og forbannelse
Mange eldre lider av benskjørhet og ofte blir benstyrken svekket på grunn av mangel på kalk- og D-vitaminer. Til forskjell fra Sverige og Danmark, er kalkinnholdet i vannet på mange steder i Norge svært lavt og samtidig som solen står lavt i vinterhalvåret. Resultatet blir at kroppen tar av sitt eget kalklager (i skjelettet) med benskjørhet som resultat. Også en del medisiner, for eksempel kortison, kan forårsake benskjørhet om de brukes i lengre tid.
Derfor er det en velsignelse å være i Spania der vannet er svært kalkholdig, en fordel som bør utnyttes. Men fordi vannet ofte smaker klor, kjøper mange flaskevann som ofte er cloruros=klorid=salt-tilsatt. Dette kan unngås i tillegg til at man slipper å dra på alle vannflaskene. Løsningen er et keramisk drikkevannsfilter, Doulton Ultacarb, med innvendig kullfilter og som installeres i kjøkkenbenken. Filteret tar bort bakterier, parasitter, tungmetaller, slam samt klorsmak- og lukt, og vannet blir drikkbart. Filteret slipper likevel igjennom kalk som kroppen kan ta opp. Angående D-vitamin får man jo store doser med det rike solskinnet på Costa del Sol.
Kalken i vannet ødelegger likevel tekniske installasjoner som elektriske element i varmtvannsberedere som kalkes inn eller varmevekslere som fylles med kalk. Dessuten er det kalkavleiringer som ødelegger vaske- og oppvaskmaskiner, samt rør og kraner. Å kjøpe nytt blir i lengden dyrt. Løsningen heter i stedet HydroFlow, et unikt, patentert system som motvirker at kalken i vannet skilles ut, samtidig som kalkavleiringer som har satt seg gradvis løser seg opp. HydroFlow virker 24 timer i døgnet, uansett vannforbruket og finnes i ulike størrelser for leiligheter, hus, industri, m.m.
Til poolen finnes AquaKlear, en vannrenser som tar bort mikroforurensninger som passerer sandfilteret. AquaKlear tar bort kloraminer, øker sandfilterets effektivitet, hindrer kalkavleiringer og tar bort klorsmak, noe som reduserer klorbehovet samt sparer vann og strøm.
For mer informasjon og installasjon av drikkevannsfilter og vannrensere, ring: Eirik J. Petterson, Pure Water Tech, tlf.: 675 622 312.
 
 
 
Foto.ShopTalk.Marb.Class.Golf.DNM.feb-14.ES-LD.mars-14
 
Vårlige nyheter hos Marbella Classic
Etter sjongleringer med datoer og tider kan Marbella Classic endlig presentere årets nyheter og de kommende arrangementene.
Først ut, 3. mars kl. 11.00–15.00, er Ecco-demo-dagen der representanter fra Ecco vil være på plass med årets nye modeller. Det er klassisk, moderne, fargeglatt og nøytralt, samt naturligvis fotriktig! Så pass på å kjøpe dine favoritter denne dagen, før alle andre. Utvalgte modeller finnes naturligvis også i butikkutvalget.
Bare to uker senere, 17. mars, er det igjen tid for Marbella Classics svært anerkjente Coffee Morning med mingling og funn blant alle nyheter. For mer informasjon om denne dagen, besøk Marbella Classics hjemmeside, se nedenfor.
Og det kommer mer! 10. april arrangerer Swea en moteoppvisning for sine medlemmer. Naturligvis kommer Marbella Classic til å være på plass og vise fram spennende nyheter. Moteoppvisningen holdes på Andalucía Plaza H10 i Nueva Andalucía. Mer informasjon finnes i Sweas medlemsavis og på hjemmesiden.
Dette er bare tre av mange arrangementer, så hold dere oppdatert på hjemmesiden for å få de siste nyhetene.
Forøvrig er det mye som hender i butikken. Nå har stort sett alt av vårens klær kommet inn og det innebærer naturligvis også nyheter fra populære Masters, Daily, Röhnisch og Ping. Kolleksjonene har typisk for årstiden pigge farger og lunkne toner, samt at modellene passer så vel på golfbanen som utenfor, som mange av de bekvemme Ecco-skoene.
Har du ennå ikke besøkt Marbella Classic, så gjør det. Du kommer til å att overrasket over det brede tilbudet – de har til og med golfsett for barn!
Marbella Classic: Åpent man-fre. kl. 10.00–14.00 og 16.30–19.00, samt lør. kl. 10.00–14.00.
Avda. Manolete i Nueva Andalucía, på venstre side rett etter Centro Plaza når du kommer fra Puerto Banús.
www.marbellaclassicgolf.com
 
 
 
Innenpanorama Mit Kunden
 
Persiske tepper til ekstraordinær god pris
Høy kvalitet og fint håndverk kjennetegner persiske tepper, og nå har du muligheten for å få et flott, håndvevd persisk teppe med en kjemperabatt når Galeria Pazyryk holder lagersalg av persiske tepper i Fuengirola på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa, rett ved motorveien og Castillo de Sohail. Teppene har en verdi på flere millioner euro, men de selges med inntil 75 prosent rabatt.
«Teppene kommer fra et konkurssalg i Hamburg, og de skal selges videre så raskt som mulig. Derfor kan vi gi en unik pris og et godt tilbud,» forteller Hamid Jankouk som er firmaets representant i Spania.
Det er rundt 20.000 tepper til salgs, og de holder beste kvalitet, understreker Hamid Jankouk.
«De har alle ektehetssertifikat som garanterer at teppene er håndlagde, orientalske tepper fra Persia.»
Det er mulig å kjøpe tepper i alle størrelser og farger, så det garantert finnes ett som passer til hjemmet. Galeria Pazyryk har også en teppeforretning i Denia, nær Alicante, men Hamid Jankouk sier at det har vært episoder der sigøynere har forsøkt å selge falske tepper, og «det er derfor svært viktig å påpeke at Galeria Pazyryk aldri ville oppsøke folk fra dør til dør eller ringe for å selge tepper. Pass på overfor folk som prøver å utgi seg for å komme fra oss,» advarer Hamid Jankouk.
Lagersalget av tepper varer fra 28. februar til 27. mars på Hotel IPV Beatriz Palaca & Spa. Kontakt Hamid Jankouk på 660 394 917 for informasjon (snakker engelsk).
 
 
 
annis vitalshop carrefour
 
Annis Vitalshop åpner ny butikk i Carrefour
Innehaveren av Annis Vitalshop, Anni Dahms, har gledet seg lenge til å åpne sin nye butikk i det gamle Euromarket som nå har blitt til Carrefour. Selv om det allerede er to butikker i Fuengirola og Mijas-området, har den nye butikken en stor fordel.
«De andre butikkene har litt vanskelige parkeringsmuligheter, men ved Carrefour er det masser av plass til vår kunder,» sier Anni Dahms som på den måten også vil forsøke å trekke til seg folk utenbys fra.
«På grunn av de gode mulighetene for parkering kan kunder fra landområdene enkelt komme til vår butikk uten å måtte kjempe for å finne en parkeringsplass. Fordi vi ligger i Carrefour, vil det også være et internasjonalt klientell som vi med glede vil hilse velkommen,» sier Anni Dahms. Hennes ansatte snakker tre-fire forskjellige språk for å imøtekomme et internasjonale kundegrunnlag.
«Vi gjør en stor innsats for å veilede våre kunder i å velge de riktige kosttilskuddene og gi dem god betjening. Når jeg driver forretning, er det viktig at det gjøres med kjærlighet,» sier Anni Dahms som håper at den nye butikken kan vokse seg stor og sterk og bli en viktig del av Annis Vitalshop.
Den nye butikken er åpen fra 10-22 mandag til lørdag og kan besøkes i Carrefour (det gamle Euromarket) Mijas Costa.
Les mer på www.annivitalshop.com.
 
 
 
TROPIRED DSC03610
 
Tropired Wifi Solutions tilbyr stabilt internett og nordeuropeiske tv-kanaler
Teknologien utvikler seg med fantomfart, og behovet for et raskt og stabilt internett blir et stadig større must i hverdagen. Derfor tilbyr det danskeide firmaet Tropired Wifi Solutions som ligger i Almuñécar, et stabilt internett med høy hastighet, samt muligheten for å se alle nordeuropeiske tv-kanaler og alltid med et knivskarpt bilde.
Samtidig er prisene fornuftige. Det er ikke snakk om kompliserte betingelser eller priser slik man kan se hos andre internettilbydere. Første gang kunden setter seg i kontakt med Tropired Wifi Solutions, følger det med en detaljert gjennomgang av priser, betingelser og tekniske detaljer. Alle kort blir lagt på bordet slik at kundene nøyagtig vet hva de skriver under på.
Tropired Wifi Solutions dekker området Salobreña, Almuñécar og La Herradura, og det gjelder ikke bare produktene, men også den påfølgende service og tekniske support, hvis det skulle oppstå problemer med internett eller datamaskinen. Tropired Wifi Solutions gir god service, og de betjener ikke bare kundene over telefon, nei det kommer en egen tekniker hjem til kunden hvis det skulle være problemer med internett eller noe annet som er kjøpt gjennom Tropired Wifi Solutions.
Utover internett og nordeuropeiske tv-kanaler, tilbyr Tropired Wifi Solutions også IP-telefoni slik at man kan ringe til fastnett og mobiler til en svært fornuftig pris.
Vil du lese mer om Tropired Wifi Solutions, så se www.tropired.com eller ring på +34 695 098 741 eller +34 686 113 291.
 
 
 
4
 
Gode priser på kvalitetsimplantater og -kroner
Hos Clínica Dental Sueca i Los Boliches, Fuengirola, tilbydes gode, prisgunstige løsninger.
Svenske dr. Gogo Celik som overtok klinikken i 2012, har nylig blitt ambassadør i Spania for en av verdens største produsenter av implantater. MIS Implants heter virksomheten som tilbyr den nyeste teknologien og de beste løsningene innenfor implantologi. Dr. Gogo Celik har stor erfaring med implantater og har arbeidet med det i mange år. Som ambassadør for MIS Implants kan dr. Gogo Celik tilby implantater til en lavere pris enn vanlig, uten at det går utover kvaliteten. Samtidig er det hans jobb å gi kliniske data tilbake til MIS Implants. Så i virkeligheten er det snakk om en form for samarbeid der pasientene tilbys den beste løsningen til en gunstig pris. «Selv om vi nå kan tilby implantater til en lavere pris enn vanlig, så er det ingenting i veien med kvaliteten, forsikrer dr. Gogo Celik.
Clínica Dental Sueca har også inngått samarbeid med et tannlegelaboratorium og kan dermed tilby bedre og billigere kroner. Heller ikke her har det gått på kompromiss med kvaliteten.
Enn videre er Clínica Dental Sueca spesialister på tannregulering. Her er det ikke snakk om de tradisjonelle «togskinner», men derimot estetiske løsninger som retter tennene på seks til 12 uker. Produktet tilbyr gjennomsiktig tannregulering slik at ingen kan se at man holder på å få rettet på tennene.
For timebestilling, ring Clínica Dental Sueca på +34 952 583 595. Akuttelefon 24/7: +34 653 831 722.
Besøk også http://clinica-dental-sueca.com/home.html.
 
 
 
Salon Pedro Shoptalk DNM Februar 2014
 
Klipping, styling, farging og nå også make-up
Frisørsalongen Petro Peluqueros er populær blant skandinaver på kysten. Det skyldes salongens profesjonelle team av frisører, stylister og nå også make-up artister som alle er utdannet for å behandle alle hårtyper, bl.a. fint, lyst hår. Derfor tilbyr salongen også et stort utvalg av klippe-, farge- og stylingteknikker som kan hjelpe en hvilken som helst hårtype.
Petro Michel van der Kuyl, innehaveren av frisørsalongen, ble nylig ferdig med et kurs i make-up og kan legge spennende og flott make-up til fest, events eller brylluper.
I salongen brukes fortrinnsvis Redken som er populær blant skandinaver, samt Sebastian og GHD. Den nye serien Sea Salt Waves fra Redken utrolig populær, og det samme gjelder serien Diamond Oil som består av sjampo, balsam, hårmaske og to oljer til fint og tykt hår som ikke gir ekstra vekt og som ikke inneholder silikoner.
Serien Kerastase kan kjøpes i salongen og nå med 15 prosent rabatt. Også serien The Wonderland Collection som består av glattejern i forskjellige farger og hårtørrer, kan kjøpes med 10 euro rabatt per enhet.
Denne måneden tilbyr Petro Peluqueros en gratis hårbehandling til en verdi av 15 til 20 euro (avhengig av hvilken behandling det er snakk om), hvis man tar med annonsen i magasinet.
Petro Peluqueros ligger på Calle Fiesta de la Cremá, rett ved feria-plassen i Fuengirola.
For timebestilling ring: +34 952 467 130.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet