Månedsmagasinet på Costa del Sol
Årets beste investering? – investeringstips og gastronomi på høyeste nivå

Årets beste investering? - investeringstips og gastronomi på høyeste nivå

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
 3
 
Dørene er åpne for alle når Det Norske Magasinet innbyr til et nytt og annerledes investeringsseminar.
Det skjer tirsdag 25. februar på den kjente restauranten El Lago i Elviria. Seminaret blir bygd opp rundt fire forskjellige innlegg som alle har hver sin vri og vinkel på emnet investering. Alle innlegg blir korte og dynamiske slik at det på ingen måte blir ensformig å delta i seminaret.
 
Blant deltakerne er norske Heidi Bråteng fra eiendomsmeglerne Sagarra & Bråteng. Hun rådgir i dag investorer som ser muligheter på Costa del Sols boligmarked. Siden 2008 har prisene på fast eiendom falt kraftig. Mange boliger og tomter koster i dag under det halve og er lukrative investeringsobjekter. Heidi Bråteng har via sitt mangeårige virke på Costa del Sol og sitt brede nettverk adgang til noen av markedets bedre objekter som vil bli presentert på seminaret.
 
Seminaret får også besøk av Nykredit som hører til blant Skandinavias største kapitalforvaltere. Siden 2002 har Nykredit hatt suksess med realkredittlån til skandinaver som ønsker å kjøpe bolig i Spania. Men Nykredit tilbyr også attraktive innlåns- og investeringsprodukter, uansett om man ønsker å investere selv eller via en investeringsforening. Nykredit vil på seminaret fortelle mer om mulighetene.
 
Det er også gledelig å ha Svend Jørgen Jensen fra Finanshuset Demetra med på programmet, for hans innlegg har ved tidligere arrangementer vakt stor interesse. Demetra har en svært historisk og analytisk inngang til markedene og gir en spennende analyse av den nåværende krisen sett i et historisk perspektiv, for det forteller en masse om framtiden og om hvordan det må investeres. Finanshuset Demetra vil komme med klare råd om hvor man bør investere i fremtiden.
 
Siste deltaker blir Provectus som har utviklet produktet PV-10, som helbreder visse typer kreft. Firmaet har siden 2005 gjennomført en lang rekke forsøk på mennesker med hudkreft i samarbeid med myndighetene i USA og Australia. Og resultatene har vært oppsiktsvekkende. Provectus er i forskningen på vei inn i den viktige fase 3, noe som gjør virksomheten interessant, både for kreftpasienter og investorer.
 
Det Norske Magasinets investeringsseminar avholdes tirsdag 25. februar på Restaurant El Lago i Elviria. Det avvikles to seminarer: kl. 11 – 13 og igjen kl. 16 – 18. Etter seminaret er det vin og lekre tapas. Alle er velkomne, men man må melde seg på via epost til henrik@norrbom.com eller på telefon 952 58 15 53.
 
 
 
Foto A Shoptalk Helicopteres DNM Januar 2014
 
25 års «flygende» helsetjeneste feiret med pomp og prakt
14. desember 2013 feiret Helicópteros Sanitarios 25 års jubileum på Hotel Kempinski Bahía i Estepona. Hele personalet var invitert til lunsj for å feire dette, og til kaffen ble det servert flotte lagkaker, spesielt designet for Helicópteros Sanitarios, serveret.
Helicópteros Sanitarios var pioner på Costa del Sol og i Andalucía da de for 25 år siden begynte å tilby legebesøk i hjemmet og utrykningsservice med helikopter.
 
I dag kjenner alle Helicópteros Sanitarios, men ikke alle vet hva de kan tilby. Det spesielle firmanavnet kan til tider være misvisende fordi det fortsatt er folk som tror at de bare tilbyr utrykningsservice med helikopter. Og dette er langt fra virkeligheten. Faktisk er langt de fleste av ytelsene legebesøk i hjemmet med ambulanse.
 
Gunilla Pettersson er firmaets skandinaviske representant og kan kontaktes på tlf.: (+34) 952 81 67 67.
www.helicopterossanitarios.com.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet