Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

DANELCA LAURO MG-20131113-WA0001
 
Danelca på Lauro
Sponsorene står i kø for å støtte den skandinaviske matchen hver tirsdag på Lauro Golf. Danelca var sponsor de første to tirsdagene i november og delte ut flotte vinpremier til de mange golferne. Det var 78 golfere den første tirsdagen og 72 den påfølgende. Det er det maksimale antallet som kan spille, og det anbefales at man melder seg på så raskt som mulig.
 
Presidenten på krykker
Lauros president, Tove, tar seg som vanlig av de mange golferne, og det overrasket mange at hun plutselig kom gående med to krykker. Har det blitt farlig å spille golf? Nei, selvfølgelig ikke. Hun hadde bare snublet over én av hundene sine og hadde forstuet benet. Det er farlig å ha husdyr!
 
P1030719
 
Bo med fri golf
Lauros store «hit» er utleie av leiligheter med fri golf. De minste leilighetene er på 100 kvadratmeter med varme/aircondition, terrasser, jacuzzi, bad, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, samt internasjonalt tv. Du kan leie disse med fri golf på alle 27 hull, fordelt på tre baner med 9 hull. Det er også swimmingpool, tennisbaner og driving-range. Prisene begynner på 400 euro per person med bolig og fri golf. Henvendelse til marketingsjef Melissa Gallardo, tlf.: 952412767.
 
900 medlemmer i Golf i Solen
Oktober har vært begivenhetsrik for foreningen Golf i Solen. Vi har blant annet samlet inn penger til hjemløse i Fuengirola. Jan Hultgern gjorde Hole in One på Los Lagos. Vi har spilt 838 golfrunder. Alle våre turneringer har vært fullbooket, og det har resultert i lange ventelister. Vi kunne ha vært flere dersom vi hadde hatt flere starttider. Sist, men ikke minst, har medlemstallet passert 900 takket være våre glade medlemmer som er gode ambassadører for Golf i Solen.
I forbindelse med to konkurranser i oktober, «Kvinesdal Open» 18. oktober på Lauro Golf og «SCRAMBLE SLAGET» på Santana Golf 21. oktober, var det lotteri. Lauro Golf sponset en premie der man kunne vinne golf og overnatting for fire personer, mens Santana Golf utloddet greenfee-billetter. Golf i Solen hadde arrangert et lotteri med ovenstående premier, og det ble i alt solgt lodder for 700 euro. Pengene går til Caritas, den katolske kirkes hjelpeorganisasjon som vil dele ut mat til de hjemløse til jul.
Utvalgte resultater fra noen av våre store turneringer:
Kvinesdal open, 18. oktober på Lauro Golf, 72 deltakere.
Herrer: 1. Lennart Svensson 39 p, 2. Kenneth Lundqvist 37 p, 3. Svein Andersen 36 p
Damer: 1. Ellen Karin Kalsaas 40 p, 2. Rigmor Enoksen 36 p, 3. Ingunn Hirth Johnsen 33 p
SCRAMBLE SLAGET, 21. oktober på Santana Golf, 76 deltakere.
A-klassen: 1. Tom Starvik (5,6) og Jörgen Koch (9,9), 2. Jan Svensson (14,5) og Hans Ahlbin (23), 3. Stefan Jernberg (9) og Robert Carlsson (7).
B-klassen: 1. Sauli Kytölä og Kytölä Raija, 2. Elinor Fredensborg og Per Snäll, 3. Christel Mark Hansen (Nykredit) og Jan Hultgren.
SCRAMBLE SLAGET 2, 13. november på Guadalhorce, 64 deltakere.
A-klassen: 1. Joakim Lagerkvist og Lars Söderlund, 2. Eva Schöllin og Ulf Ekström, 3. Marie Austvoll og Terje Jensen.
B-klassen: 1. Bengt Andersson og Lena Sandin, 2. Hallvard og Lilly Trydal, 3. Kaare og Sina Underhaug.
 
Det skjer i desember
Vi fortsetter med våre turneringer i desember (fire-fem ganger i uken), men likevel med færre deltakere fordi mange av våre medlemmer drar «hjem» for å feire en «skikkelig» hvit jul.
30. desember spiller vi brunchball på Santana Golf. Vi begynner med egg og bacon, og deretter vil vi spille en form for lagturnering.
 
Se program på www.golfisolen.eu.

 
Los Vikingos Rio Real 2013 002
 
Los Vikingos på Rio Real
 
Av Arne Lie
 
Søndag 10. november deltok 44 Los Vikingos medlemmer i en individuell Stableford konkurranse på Rio Real. Det var full sommer, temperatur over 20 grader, vindstille og sol fra blå himmel. Banen var som vanlig i god befatning og den kan karakteriseres som en parkbane. Banen ble åpnet i 1965 og de fullvoksne trærne og elven Rio Real utgjør banens utfordringer. Banen er imidlertid meget populær og har stort belegg av green-fee spillere gjennom hele året. Klubbhuset har flotte fasiliteter og restauranten ligger vendt mot vest med utsikt utover banen. For et år siden slo en parakitt familie seg ned i en palme ved utslaget på hull 18 og skapte litt liv og røre. Nå virket det som om de hadde hentet tanter, onkler, fettere og kusiner for nå var det et yrende fugleliv der.
Vi deler våre spillere i 3 hcp. grupper og de 3 beste i alle gruppene oppnådde fra 30 til 37 poeng. I tillegg premieres nærmest flagget på par 3 hull for damer og herrer. Resultatene ble som følger:
 
Gruppe 1 (hcp. 0-21.9)veig Iversen
Plass Navn Poeng
1 Jorun Lie 34
2 Per Glasø 34
3 Kåre Underhaug 34
 
Gruppe 2 (hcp. 22-28.9)
Plass Navn Poeng
1 Solveig Iversen 36
2 Thor Ljungmann 34
3 Per Kierulf 34
 
Gruppe 3 (hcp. 29-36)
Plass Navn Poeng
1 Petter Bjerke 37
2 Bjørn Wigand 33
3 Helene Hatlevik 30
 
Nærmest flagget på par 3 hull:
Hull Damer Herrer
3 Ingen Helge Olsen
6 Jorun Lie Roy Johansen
12 Ingen Willy Hoff
14 Signe Elisabeth Eriksen Knut Grønlien
Los Vikingos på Santana
 
Av Arne Lie
 
Los Vikingos hadde sin siste turnering i 2013 på Santana i slutten av november. 12 turneringer er avviklet på forskjellige baner i år. Alle, så nær som en, i strålende sommervær. Vi avslutter ofte året på Santana, en bane som alle liker. Etter en meget flott høst var banen i perfekt stand. Fairways og greener var av ypperste klasse. Flaggplasseringen var imidlertid meget krevende og på flere av de ondulerte greenene var flagget plassert i en «skråning», noe som er ganske uvanlig og unødvendig. Santana er en av de få baner på Solkysten som ikke har slopet sin bane, men i følge administrasjonen skal dette gjøres i begynnelsen av 2014. Golf dagen ble en flott avslutning på ett spennende Los Vikingos år. Turneringsformen var spesiell, da den bestod av lag på 4 personer. Alle spilte individuell Stableford. Ingen, utenom turneringskomiteen, visste imidlertid hvem som var på lag og ingen på samme lag gikk i samme ball. Dermed ble premieutdelingen spennende og med mange overraskelser.
Premieutdelingen ble foretatt på Los Vikingos julebord som ble holdt på Bistro O Sole Mio på Elviria del Sol. Øystein Rambøl stilte opp med de lekreste retter av alt hva et julebord skal inneholde og med dertil hørende drikkevarer. I tillegg ble det sang av så vel Øystein som den klassiske sangeren Amanda Rosa. Julestemningen startet tidlig i år.
De tre beste lagene ble premiert og mange ble forbauset da deres navn ble ropt opp.
 
Plass: Navn: Poeng
1 Per Glasø, Jan Bardoff, Bjørn Wigand, Ole Hatlevik 94
2 Reidar Olsen, Per Kierulf, Sina Underhaug, Turid Ljungmann 92
3 Jan Nybø, Edgar Duffaut, Terje Blomberg, Ruth Aanensen 84
 
Nærmest flagget på par 3 hull:
Hull: Damer Herrer
2 Tove Glasø Ole Hatlevik
7 Rigmor Bardoff Ingen
12 Rigmor Bardoff John Nordahl
16 Mette Kierulf Per Glasø
 
Årets spiller
Hvert år så kårer vi årets beste dame og herre spiller i Los Vikingos.
Kriteriene er enkle. Årets spiller er den som har oppnådd flest poeng på sine 6 beste runder i løpet av året. På damesiden ble det Jorun Lie med totalt 190 poeng som gir et gjennomsnitt på 31.67 per runde. Det var tredje året på rad at Jorun ble årets spiller i Los Vikingos. På herresiden ble det i år John Nordahl med totalt 197 poeng. Det gir et gjennomsnitt på 32.83 per runde.
Av Stig Wiberg & Arne Lie

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.