Månedsmagasinet på Costa del Sol
Greenlife Golf – golf for nybegynnere uten handicap

Greenlife Golf - golf for nybegynnere uten handicap

Del

Golf 
 
GOLFNYHETER
 
På Greenlife Golf Club i Elviria på Costa del Sol finner vi ikke bare en velpleid 9-hulls par 3 golfbane som «alle» kan spille, men også et stort utvalg av ytterligere sportsfasiliteter som f.eks. profesjonelle tennistrenere samt fitness-senter med sauna og massasje.
 
Banen
Dette lille og hyggelige golfanlegget ligger litt tilbaketrukket i svært naturvakre omgivelser i den øverste delen av Elviria og dermed i Marbella, likevel bare noen få minutters kjøring fra stranden og det deilige Middelhavet.
Banen er en 9-hulls par 3 bane. Lengden for herrer er 2.284 meter og for damer 1.906 meter. Banens lengste hull er 165 meter for herrer og 127 meter for damer. Banen er i god stand og det er sjelden på par 3 baner.
Her behøver du ikke handicap, og banen er svært velegnet for nybegynnere eller folk som vil prøve å spille en skikkelig golfbane.
 
Fasiliteter
Banens fasiliteter byr også på en driving-range med PGA-profesjonelle som kan hyres på stedet for en rimelige penge – denne ligger bare 500 meter fra klubbhuset, den er overdekket og i to etasjer med plass til 36 spillere.
Dessuten er det en putting-green og chipping-green på 1.600 m2, ballmaskiner og muligheter for å kjøpe snacks, sandwich og forfriskninger i pro-shoppen.
I det hyggelige klubbhuset med pro-shop som ligger rett ut mot sjøen «El Lago», finner du også sauna med plass til fem personer og tyrkisk bad der det tilbys flere former for massasje.
 
Restaurant El Lago
En av resortets ytterligere stoltheter er restauranten med samme navn – El Lago – også beliggende i samme bygning som klubbhuset og med en idyllisk utsikt til sjø og frodige omgivelser, den har siden 2005 hatt en Michelin-stjerne. Her kan du utover Michelin-måltider også få club sandwich, burgere og cæsar-salat.
 
Ferieboliger
Greenlife Golf Resort tilbyr videre opphold i et svært hyggelig, lite leilighetskompleks rett ved klubbhuset og restauranten. Dette er deilige ferieboliger som ligger rett ut mot golfbanen, det er 12 studio-leiligheter, samt tre 1-roms leiligheter og to luksussuiter. Ferieboligene er hyggelig og moderne innredet og har alle en stor sørvendt terrasse med masser av lys og med en fortreffelig utsikt over Middelhavet og omkringliggende, grønne områder. Det finnes også et pool-område på anlegget, og man kan som innlosjert feriegjest fritt bruke fitness-senter og sauna.
 
Priser
Det er mange fordelaktige priser på aktivitetene på Greenlife Golf. Spill golf en hel dag for 28 euro, spill 9 hull og få en club sandwich eller burger for 35 euro.
Medlemskap for et helt år med fritt spill er 300 euro. Sju overnattinger på Greenlife Golf inkl. greenfee på Greenlife Golf og Cabopino Golf 18-hulls bane for 1.400 euro for to personer. Tilbudet gjelder fra 1. oktober – 15. november 2013.

 
Los Vikingos – høståpning på Atalaya
 
40 Los Vikingos medlemmer deltok på Atalaya (old course) 29. september. Dagen startet med litt skyet vær, men solen brøt igjennom etter hvert, og det ble en varm og fin dag på banen. Dette er en typisk parkbane fra 1968, velholdt og enkel å gå. Banen er omgitt av store bar-, oliven-, og eukalyptustrær, noe som er flott å se på, men til irritasjon for enkelte spillere med skjeve utslag.
Atalaya er inne i en vesentlig investeringsfase når det gjelder fasiliteter, og resultatene er allerede synlige, og mer skal det bli. Miljøhensyn griper om seg i alle deler av samfunnet, og Atalaya ligger i forkant blant golfklubbene på Costa del Sol. Med sine to baner har Atalaya flere enn 90.000 spillere på årsbasis med alle aktiviteter dette innebærer. Derfor har Atalaya som den første golfklubben i Spania, installert nye toaletter som verken bruker vann eller kjemikalier for å fungere. Klubben mener å kunne spare 160.000 liter drikkevann årlig ved dette nye systemet. Så over til golf. Spillformen på vår åpningsturnering for høsten var individuell Stableford. Spillerne ble inndelt i tre grupper etter Hcp.
Resultatene ble som følger:
 
Gruppe 1 (0 til 22 hcp.): Jan Teksum 35, Reidar Olsen 35, John Nordahl 33  
Gruppe 2 (22.1 til 28 hcp.): Terje Blomberg 34, Ruth Rist 32, Per Kierulf 31
Gruppe 3 (28.1 til 36 hcp.): Bertrand Sandvig 32, Sina Underhaug 30, Inger Hanche 23
 
En flott dag for Los Vikingos medlemmer på en fin bane med hyggelig og serviceinnstilt personale.
 
Av Stig Wiberg

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.