Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Indigo travel Shoptalk DNM november 2013
 

Indigo Travel & Events – eksperter på unike reiseopplevelser og events i Spania

Peter og Sharon Claesson, innehaverne av event- og reisebyrået Indigo Travel & Events, kan tilby skreddersydde reiser og opplevelser i Spania, Portugal, Marokko og i Latin-Amerika.
Med bakgrunn innenfor internasjonale utviklingsprosjekter og som arrangører av store events, har Peter og Sharon bygd opp et bredt nettverk som gjør det mulig for Indigo Travel & Events å skape unike og personlige utflukter og reiser.
Peter og Sharon utdanner og trener selv sitt personale i Spania og streber alltid etter å matche den rette personen med de reisendes spesielle krav. En av deres guider er for eksempel teaterskuespiller, noe som gjør utfluktene morsomme og underholdende for deltakerne.
Indigo Travel & Events kan klare nesten alle oppgaver, det være seg en to-personers tur til bodegaene i Jerez de la Frontera med vinsmaking, privat turguide, besøk på kunstmuseer med en stopp i en av de hyggelige sørspanske landsbyene der både mat og drikke nytes. Hvis man vil ha mer fest og farger, kan Indigo Travel & Events også arrangere en jentekveld i for eksempel Puerto Banús med overnatting på et femstjerners hotell.
Naturen og miljøet spiller alltid en viktig rolle i alle aktiviteter. Peter og Sharon blir ofte kontaktet av skandinaviske virksomheter som er interesserte i å arrangere noe spesielt for sine ansatte. Det kan være alt fra team-building med skattejakt, seilas eller en vandretur i fjellene der hver deltaker er med på å plante et tre eller sette ut skilpadder i sitt naturlige miljø på stranden. Sykkelturer i naturen eller interkulturelle virksomhetssammenkomster der kunnskap og teknologi utveksles, er også sterlkt etterspurt.
Indigo Travel & Events kan dessuten arrangere store fødselsdagsfester og fantastiske brylluper.
Mulighetene er uendelige.
For mer informasjon, ring +34 952961331 eller +34 664793829. Eller send en epost til info@indigotravelevents.com.
Se også www.indigotravelevents.com.
 
 
Shoptalk Nordental DNM november 2013
 

Tannlege Bjørn Abraham-Nilsen åpner ny tannlegeklinikk i Marbella

Mange vil trolig nikke gjenkjennende til Bjørn Abraham-Nilsen, som for inntil seks år siden, var innehaver av en skandinavisk tannlegeklinikk i Fuengirola. Etter flere år i Norge, har Bjørn og hans kone Beate valgt å vende tilbake til det sørlige Spania med sine to barn, Erika (5) og Felix (7).
«Lengselen etter sol og varme, og den gode atmosfæren ble for stor»; forklarer de.
Nå har de altså åpnet en ny og moderne tannklinikk i Marbella. Clinica NorDental heter den, og den ligger i Centro Comercial Elviria. Det er enkel adkomst med både bil og buss fordi klinikken ligger like ved avkjørselen til Elviria.
«Dette er ett område hvor mange skandinaver holder til, og det var derfor naturlig for oss å starte en klinikk her», forklarer Bjørn.
«Men likevel har en del pasienter ytret ønske om ett behandlingstilbud i Fuengirola, og derfor vil vi se på mulighetene for et slikt tilbud».
Clinica NorDental innehar den nyeste teknologien innen odontologien, og Bjørn tar mål av seg å være en oppdatert tannlege som leverer behandling av høy kvalitet innen alle odontologiske områder. Og han besitter blant annet spesialkompetanse innen implantologi og laserbehandling.
«Men det er også viktig å kjenne sin begrensning, og da henter vi inn spesialister som kan hjelpe oss», sier Bjørn.
I forbindelse med sin jobb som tannlege i Norge, har Bjørn opparbeidet seg god innsikt i NAV og de velkjente HELFO-refusjonene. Dette er et komplisert system som kan være vanskelig å forstå seg på. Men ett faktum er at bruker man systemet riktig, kan det bety store besparelser for pasienten.
Bjørns kone, Beate, er lege og spesialist i Øre-, Nese- og Halssykdommer og kirurg på hHode og hals. Hun vil, i tillegg til sin sykehustjeneste, tilby en rekke estetiske ansiktsbehandlinger på klinikken.
For avtaler på Clinica NorDental kan du ringe 952 83 42 63 eller sende en epost til elviria@clinicanordental.com.
 
 
Una Nails foto til Shoptalk DNM nov 2013
 

Flotte fargerike negler til hverdag og fest

Hvor ofte har man ikke lakkert neglene og oppdaget hvordan det kommer striper i lakken, og at fargen forsvinner før dagen er omme? Det behøver nå ikke lenger være tilfelle, for hos Images i Los Olivos i Calahonda kan Una Cunningham foreta både manikyr og pedikyr, samt sette på flotte mønstre på tåneglene.
Før hver behandling lager Una en full manikyr og pedikyr. Det er også mange som foretrekker en flott fransk manikyr i «soft white» eller «bright white».
Una arbeider med tre forskjellige produkter; Shellac, Gelish og Minx som alle er kvalitetsprodukter og svært holdbare.
Minx brukes fortrinnsvis til tåneglene og fås i mange flotte mønstre og farger og til og med også med julemotiver. Det er ikke snakk om en såkalt lakk, men et tynt materiale som varmes opp og som deretter legges direkte på neglen. Minx kan holde inntil seks uker.
Shellac som er svært populær, er en veldig resistent lakk som fås i mange farger fra helt lyse til helt mørke. Lakken mister ikke farger og er svært resistent overfor striper. Shellac holder inntil 14 dager og kan kombineres med glimmer og sten. Den tørker også med det samme.
Gelish er en farget «soft gel» som er utrolig god til svake negler. Denne lakken fås også i mange farger og kan også kombineres med glimmer og sten og holder inntil 14 dager.
Både Shellac og Gelish er gode produkter som gir neglene styrke slik at de gror bedre og forhindrer at neglene flekker eller knekker.
Una Cunningham er hos Images hver tirsdag og fredag, men står også til rådighet resten av ukens dager etter nærmere avtale.
Ring Images på 952 90 49 39 og spør etter Una Cunningham.
 
 
Nyt foto Nina Antonsen
 
Psykomotorisk fysioterapeut Nina Antonsen åpner klinikk i Fuengirola
Med psykomotoriske fysioterapi som spesialfelt hilser fysioterapeut Nina Antonsen velkommen til sin nye klinikk som hun har åpnet hos Clinica Physiospain i Fuengirola. Her tilbyr hun behandling av pasienter ved hjelp av psykomotorisk fysioterapi, en terapi som skiller seg fra vanlig fysioterapi.
«Psykomotorisk fysioterapi tar utgangspunkt i hele kroppen, og samarbeidet med pasienten er utrolig viktig,» sier Nina Antonsen og fortsetter:
«Behandlingen tar utgangspunkt i åndedrettet, kroppsholdning og muskulatur, og gjennom kroppsundersøkelse og samtaler finner vi ut av hvordan behandlingsforløpet skal være. Det er ofte en blanding av massasje,øvelser og samtaler,» sier Nina Antonsen som forteller at man kan sammenligne psykomotorisk fysioterapi med en blanding av psykologi og fysioterapi.
«Psykomotorisk fysioterapi kan blant annet hjelpe til med å behandle mennesker med smerter i muskulaturen, som lider av astma, KOLS eller migrene,» sier Nina Antonsen.
Nina Antonsen har avtale med Helfo og Nav i Norge, og detbetyr at man kan få refusjon på behandlingene selv om de er foretatt i Spania. Man må bare betale etter endt behandling og ta med kvitteringene til Nav (Helfo) i Norge, og så får man refundert pengene. Har man rett til refusjon i Norge, har man det også i Spania.
Besøk Nina Antonsen på Av. Ramón y Cajal 52, Edf. Sol, 1 i Fuengirola, ring på tlf.: 694 40 43 76, les mer på hennes hjemmeside www.psykomotorisk.com, eller skriv til epost-adressen balanse@combitel.no.
 
 
cd costa del sol
 

Profesjonell norsktalende tannlege i sentrum av Fuengirola

Midt i sentrum av Fuengirola, på Plaza Hispanidad, ligger Clinica Dental Costa del Sols moderne tannklinikk. Her har parkeringsplassene ingen blå linjer, og er dermed aldeles gratis. For deg som finner det betryggende å snakke norsk med tannlegen, er dette det rette stedet. For deg som vil være sikker på at dette er det mest gunstige tilbudet, har du kommet riktig (se prisliste på vår webside, www.clinicadentalcostadelsol.com ), og for deg som vil være sikker på at dette ikke går utover kvaliteten kan vi trygt si – tvert imot! De aller fleste av vår kunder er norske, svenske og danske. Først får du en gratis forundersøkelse, du betaler kun for et røntgenbilde om det skulle være nødvendig. Vi bruker et digitalt røntgensystem som gjør at vi slipper å bruke kjemikalier og tid på fremkalling av bildene. Det tar under 5 sekunder fra bilde tas til det kommer opp på våre skjermer.
Vi tilbyr også akutt tannbehandling, konserverende tannbehandling(fyllingsterapi hvor vi reparerer hull/skader i tennene, med tannfargede fyllingsmaterialer ) protetisk tannbehandling (erstatter svært ødelagte, tapte eller manglende tenner med porselenskroner, porselensbroer, avtagbare del- eller helproteser), kirurgisk behandling (fjerning av visdomstenner eller andre tenner og andre kirurgiske inngrep), behandling av tannkjøttproblemer og estetisk tannbehandling (vi kan tilby profesjonell tannbleking og estetiske løsninger der vi framstiller tynne porselens-skall (skall-fasetter) som limes fast på dine egne tenner. Dette gir et svært holdbart og estetisk vellykket resultat)
For implantater brukes STRAUMANN, sannsynligvis det beste som finnes på markedet, og det med livstidsgaranti.
Epost: dentalcostadelsol@hotmail.com
Tlf.: 952 66 54 99
Hjertelig velkommen til Clinica Dental Costa del Sol!
 
 
ewalds kuvat 046
 
Ewalds Matbutik – som hjemme
En stadig større gruppe skandinaver har funnet veien til Ewalds matbutikk i Los Boliches, i Fuengirola, som til jul feirer fire år. Bare i Los Boliches bor tusenvis av skandinaver som nå handler i sin egen nærbutikk. Butikkens eier Annika Wikström svarer på spørsmål om butikkens ideologi:
«Vi finnes først og fremst for at du skal finne god og sunn skandinavisk hverdagsmat med raske løsninger, samt å gjøre det enkelt å finne ingrediensene til fredagsmenyen og festmaten.»
Allerede fra begynnelsen ville Ewalds satse på hjemmebakt i stedet for frosne produkter.
Først og fremst vurderte de det slik at det føltes mer økologisk riktig og at ferskt oftest smaker bedre. En kjempesuksess har vært det saftige «Jyske-brødet» som de nå på nytt skal selge. Fra Sverige får de ukesvis transporter med bl.a. ferskt og krydret Lingongrova-fullkornbrød.
Et kapittel for seg er Ewalds berømte, danska Wienerbrød/Spandauers – de svært utsøkte, gigantiske, herlige bakverkene som bakes dagsferske hver morgen.
Edwalds er barnslig stolt over sitt utvalg i sild. Der finner du den aller lekreste silden fra Norden. Naturligvis finner du også luksusreker, kreps og fersk gravlaks i utvalget.
Vi utvider stadig vårt norske utvalg. Hver uke leveres ferske matvarer til Ewalds, for eksempel brunost, sildeprodukter, leverpostei, havregryn, Friele kaffe, bare for å nevne noe. Selvsagt finner du hos oss et stort utvalg av Toro, Mills og Grilstads produkter, i tillegg til den legendariske Grandiosa´en!
Alle skandinaviske juledelikatesser kan bestilles via oss allerede i god tid før julerushet. Bestillingslistene finnes i vår butikk fra og med 15. november. Du kan bestille pinnekjøtt, ekte norsk lutefisk, skinke og alle former for laks.
Før jul er butikken fylt til bredden med risengrynsgrøt, kålrabistappe, «jullimpa» (brød) og godterier.
Annika og Ewald ønsker alle velkommen for å ha det morsomt og handle Ewalds matbutikk.
 
 
Shoptalk Nordic Dental Center december 2013
 
Nordic Dental Clinic åpner ny klinikk i San Pedro de Alcántara
Fredag 25. oktober hadde Christina Radics og Peter Broberg fra Nordic Dental Centre invitert til offisiell åpning av den nye tannlegeklinikken i San Pedro de Alcántara. Budskapet hadde spredd seg vidt omkring, og det gjestene strømmet til fra hele kysten.
Åpningsmottakelsens høydepunkt var da Marbella-ordfører Ángeles Muñoz ankom for å klippe båndet og dermed gjøre åpningen av klinikken offisiell.
Det ble sørget godt for de mange gjestene med både mat og drikke.
Hele teamet hos Nordic Dental Centre ønsker å takke alle dem som møtte opp til innvielsen av klinikken.
 
 
Best Buy Spain Shoptalk DNM nov 2013 A
Ose del Sol, Alia Babapulle, Bjørn Netland og Mugge Fischer.
 
Offisiell innvielse av nytt eiendoms- og servicekontor i sentrum av San Pedro de Alcántara
Onsdag 9. oktober inviterte det nye eiendoms- og servicekontoret BestInSpain.net til mottakelse i sine nye kontorlokaler i sentrum av San Pedro de Alcántara.
Bjørn Netland, innehaver av BestInSpain.net, tok godt imot de mange gjestene som nøt kvelden med kanapeer og drikkevarer fra restauranten Da Vinci og live andalusisk gitarspill.
Fordi BestinSpain.net også er offisiell forhandler av Másmóvil, var Ole Siggerud, den offisielle salgsrepresentanten for Másmóvil på Costa del Sol, også møtt opp for å ta imot gjestene.
Samtidig hadde gjestene mulighet for å få informasjon om de mange serviceytelsene som omfatter alt fra kjøp og salg av boliger, utleie og administrasjon, innkjøp av møbler, renoveringer til etablering av internett, tv eller mobiltelefoni.
 
 
advertorial
 
World of Sofas fyller snart 4 år
Direktør Simon Scott forteller at det har vært svært interessant år. I løpet av denne tiden har Spania gjennomgått den verste økonomiske nedgangen i manns minne, med eiendomsmarkedet nesten i stillstand, folk som er urolige for arbeidsplassen sin og også utenlandske pensjonister som er urolig for økonomien sin. Vekslingskursen mellom for eksempel pund og euro har endret seg med ca. 30%. Til tross for dette, har det fungert bra for oss, sier Simon. Vi har holdt fast på vår opprinnelige idé om å selge kvalitetsmøbler til best mulig pris. Gjennom å kjøpe inn i større mengder, kan vi gjøre våre innkjøp til lavere priser, og det har våre kunder glede av.
Som navnet forteller har de sofaer i både tøy og lær, men også sovesofaer, senger, hagemøbler, griller, plakater, speil, matter og pyntegjenstander til hjemmet.
«Men slik som innen motebransjen, må vi ligge et steg foran og regelmessig oppdatere vårt lager med nye og tøffe møbler. Derfor pågår akkurat nå et 500,000 euro-salg. Ettersom vi nærmer oss slutten på nok et framgangsrikt år, må vi få ut det gamle og inn det nye. Vi må raskt få ut utstillingsmøblene for å få plass til det nye som snart kommer in. Og det finnes bara en sikker måte å forvandle et møbellager til kontanter, og det er å senke prisene drastisk. Om man er ute etter å gjøre et kupp; skynd deg til World of Sofas», sier Simon Scott.
Han forteller også at han ser tegn på at krisen er over, eller som han sier; «Jeg kan virkelig kjenne en forandring i luften, folk er mer positive og eiendomsmarkedet begynner igjen å røre på seg. Det er akkurat det vi alle trenger for å få økonomien på beina igjen. Framtiden ser lys ut!»
World of Sofas finner du på hovedveien mellom Fuengirola og Mijas og også i Vélez-Málaga. Der finnes de innenfor Banderas Vivar, midt imot Lidl. Åpningstider er mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 20.30 uten noen siesta-stengning! For mer informasjon, se vår annonse, gå inn på vår hjemmeside www.worldofsofas.es eller ring 952 665 187.
 
 
FOTO.ShopTalkScandiSupermarket.DNM.nov-13
 
Bestill julematen hos Scandi Supermarket
Julen nærmer seg, og det er tid for å planlegge julegaver og snart også julematen. Hos Scandi Supermarket forberedes julen for fullt. Selv om matbutikken lenge har hatt et svensk preg, er den også svært populær blant nordmenn, og det arbeides aktivt for å møte de norske kundenes etterspørsel etter norske produkter. Allerede nå tilbyr butikken norske basisvarer, og blant annet god fiskepudding, fiskekaker og Mills-produkter. Før jul fylles butikken opp med ytterligere favoritter, og i tillegg til juledelikatesser som kjøttboller, sild, gløgg og pepperkaker, tar butikken også inn blant annet lutefisk, flesksteik og ribbe. Også lysestaker, julestjerner, gavepapir og annet som hører med til juleutvalget. Dessuten hilses alle velkommen til Lucia-feiringen med jule-smaksprøver, så sette allerede nå kryss i kalenderen for 11. desember (se hjemmesiden for detaljer).
Scandi Supermarket er en svært populær skandinavisk butikk, og hit kommer kunder fra store deler av kusten. Her finner du, foruten årstidens spesialiteter, et bredt utvalg med alt fra baderoms- og vaskeartikler til gode viner, fersk frukt og grønnsaker, samt skandinaviske varer og delikatesser. En svært god kombinasjon av en skandinavisk og et spansk supermercado.
«Jag elsker jobben min. Det beste med Scandi Supermarket er den herlige kontakten med kundene, og at vi kan by dem på en kopp ny brygget kaffe, samtidig som de handler. Det er en glede å arbeide nær kundene og særskilt godt føles det at de stoler på oss. Mange kommer til oss med sine ønsker, noe som gjør at utvalget vårt kan bli enda bedre, mye takket være vår egen direkteimport fra Skandinavia. Allerede nå er man velkommen til å levere inn sine bestillinger av julemat», sier Therese Larsson, ansvarlig for Scandi Supermarket.
Scandi Supermarket finner du på: Calle Rosalia de Castro 4, LaCampana, Nueva Andalucía. Tlf.: 952 81 52 98, web: www.scandisupermarket.com. Åpningstider: mand.-fred. kl. 10.00–20.00, lørd.-sønd.: kl. 10.00–16.00.
 
 
Foto Shoptalk Fashionvilla DNM November 2013
 
Mat og mote
De mange søndagsgjestene på restaurant Nueva Kaskada fikk sanseopplevelser for alle pengene da lunsjen fra Ewald Fichthaler fikk ekstra krydder i form av stilfull mote fra Julia Rep og Fashionvilla.
Det resulterte i en perfekt sammensatt lunsj i solen der de flotte modellene viste de siste nye trendene for høst- og vintermoten. En kombinasjonen av dype nyanser som safirblått, svart og midnattsblått i lekre og eksklusive materialer som kashmir, lær, brokade og silke til å forkjæle kroppen i de litt kjøligere årstidene. FashionVilla i Marbella er kjent for sitt store utvalg av moteriktig tøy og kundene tilbys alltid en profesjonell og personlig service med en liten skje Marbella-glamour.
Hos Fashionvilla Marbella er julen årets mest eksklusive og elegante tid da butikken dekoreres med vakkert pyntede juletrær og kundene kan nyte nybakte jule- og småkaker mens de finner tøy til julens mange arrangementer og – enda viktigere – til nyttårsfesten.
Vil du vite mer om neste måneds moteshow, bes du kontakte FashionVilla for informasjon om tidspunkt og plass.
FashionVilla, tlf.: 952 850 501.
 
 
Heiko by Heiko Shoptalk LD november 2013
 
Unike briller
«Folk kjører gjerne helt til Torre del Mar for å kikke på briller hos oss. Noen kommer til og med helt fra Córdoba, Sevilla og Madrid.»
Ordene kommer fra Peter Hejnfelt som er optiker og innehaver av Heiko by Heiko.
«Det er fordi vi skiller oss ut ved å ha et unikt design som ikke fås i andre butikker,» forklarer den danske optikeren.
«Vi selger bare designbriller fra våre egne designere og i begrenset antall. Vår filosofi er at hver person er unik. Derfor må også våre briller være det. Vi har designbriller i alle prisklasser. Noen modeller produserer vi i et større opplag, og det får prisen ned.»
Uansett hvilken brille man velger, er det et Heiko-design som ikke finnes andre steder og som er produsert på de beste fabrikker i enten Italia, Tyskland eller Frankrike.
«Det kan la seg gjøre å selge kvalitet og design til gode priser,» sier Peter Hejnfelt.
Ifølge innehaveren er det fortsatt kunder som undrer seg over hvorfor Heiko by Heiko holder til i Torre del Mar framfor det mer mondene Marbella.
«Da vi åpnet i 2004, var det ingen skandinaviske optikere på denne side av Málaga, selv om området var i utvikling. I dag kommer nesten halvparten av våre kunder fra Fuengirola/Marbella-området, så avstanden er ingen hindring dersom man ønsker en lekker brille. Vi leverer overalt, så man trenger ikke komme hit to ganger,» sier Peter Hejnfelt.
Heiko by Heiko får nye kolleksjoner seks ganger i året. Produkt- og servicegarantien gjelder også hos Heiko-optikerne i Danmark slik at man kan få nødvendig service i Skandinavia.
Heiko by Heiko ligger på Avda. Andalucía 199 i Torre del Mar. Tlf.: 952 967 923.
 
 
Foto Shoptalk COENDU DNM November 2013
 
Skandinavene faller for Almuñécar
«Skandinavene kjøper boliger som aldri før. Vårt salg er fordoblet i forhold til i fjor, og det skyldes utelukkende nordmenn, svensker og dansker,» forteller Lena Högberg fra eiendomsmegleren Coendu i Almuñécar.
Hun påpeker at skandinavene er svært målrettet og vil ha valuta for pengene.
«De søker helt typisk en mindre, solrik leilighet i første linje til stranden, et hus i autentisk andalusisk stil i den gamle bydelen eller et hus med hage i harmoni med naturen,» forklarer den skandinaviske megleren og fortsetter:
«Vi har fine eiendommer til rundt 150.000 euro. Flere og flere innser at man her i området virkelig får mye for pengene. Ikke bare bolig, men også natur, gode strender og en hyggelig by.»
Coendu er likevel ikke en helt vanlig eiendomsmegler. Firmaet tilbyr også revisjon, skatterådgivning og notar-ytelser.
«Det gir oss naturligvis god ballast for en komplett rådgivning, og for kunden kan det ikke bli lettere. Den rådgivningen og det papirarbeidet som følger med ved kjøp og salg av en eiendom, ordner vi her på huset,» forsikrer Rafael Pulido Delgado som er ansvarlig for denne delen av driften.
Han påpeker at det på ingen måte er vanskelig å skaffe seg bolig i Spania. Det må bare gjøres riktig. Han er gledelig overrasket over de siste par årenes positive resultater i bransjen.
«Prisene har falt mye, men like avgjørende er den økende forbrukertilliten. Ingen snakker lenger om økonomiske redningsplaner for Spania. Tilsvarende er tilbudene om boligfinansiering igjen i orden.»
Kontakt Coendu på tlf.: 958 63 42 05 eller les mer på www.coendu.com.
 
 
Skreddersydde glasspartier til din bolig
Få glede av terrassen og altanen året rundt. Med et elegant glassparti fra Elite Glass Curtains kan du holde vinterkulden ute eller skjerme for sommervarmen og fortsatt nyte panoramautsikten og den vakre spanske naturen fra terrassen og altanen din.
Elite Glass Curtains S.L. har spesialisert seg på framstilling og installasjon av glassgardiner og har dessuten 20 års erfaring fra glassindustrien. Firmaet setter sin ære i å levere et førsteklasses produkt med en omfattende 5-års garanti. Glassgardinene produseres i 10 mm tykt og herdet glass som er montert på pulverlakkerte aluminiums-skinner oppe og nede. Resultatet er et helt rammeløst glass-system spesielt utviklet til altaner, terrasser og patioer. Man kan lett skyve for glassgardinene og trekke dem fra igjen, og en viktig faktor er at det samtidig ser elegant ut.
Uansett om man bor i leilighet med altan eller en villa med åpen terrasse eller patio, sikrer løsningen med glassgardiner ikke bare optimal komfort, men også optimal utnyttelse av kvadratmeterne.
Elite Glass Curtains står alltid klar til å imøtekomme dine individuelle ønsker, og de kan levere skreddersydde løsninger til nettopp din bolig.
Firmaet har egen produksjon og benytter seg ikke av underleverandører eller montører, så når du handler hos Elite Glass Curtains, tar de hånd om ditt prosjekt fra begynnelse til slutt.
Kontakt Elite Glass Curtains for et uforpliktende tilbud på tlf.: 952 830 503 / 630 625 085 eller på epost: info@eliteglasscurtains.com eller les mer på hjemmesiden www.eliteglasscurtains.com.
 
 
ole optik
Ole leverer kvalitet til bra pris
«Det kan være kolossal stor forskjell på to par briller og – ofte like viktig – på den opplevelsen man har av den eller de profesjonelle som skal hjelpe til med et hensiktsmessig hjelpemiddel for synet,» sier Ole Højer, innehaveren av Ole Optica i Nerja.
I snart 10 år har han drevet brilleforretningen sin utfra et klart prinsipp om at tingene heller skal gjøres grundig enn altfor raskt.
«Setter vi for eksempel av én time til en synsprøve og etterfølgende konsultasjon, og viser det seg at klienten mer har bruk for en øyelege enn et par briller, så sier vi naturligvis det. Vi er ikke underlagt noe press og må ikke selge fire par briller i timen for å holde prisene nede. Vi liker bedre å gjøre tingene ordentlig, og det kommer helt klart både kunden og dermed også oss selv til gode, både i form av glade gjensyn og fornøyelige og takknemlige klienter,» sier Ole Højer.
Kvaliteten er viktig for Ole Højer, men prisen skal også være riktig. Derfor har Ole Optica i høst et godt tilbud på kvalitetsbriller.
«I vinter fortsetter vi suksessen med å tilby to par briller for prisen av ett par. Tilbudet kan i visse tilfeller deles opp slik at både mann og kone eller en venn får nye briller. Det behøver ikke å være to par briller til samme person,» sier den danske optikeren som oppfordrer til å ringe for en timebestilling for å få en gratis, uforpliktende «HD»-synsprøve, naturligvis med etterfølgende, utdypende konsultasjon.
Ole Optica ligger på C/ Antonio Ferrandis 23 i Nerja. Som oftest forholdsvis enkel parkering rett ved døren. Tlf.: 952 528 395.
 
 
FOTO.CostaBiz.Got2Get.ES.nov-13
 
Seriøs arbeidsplass søker seriøse selgere
Skandinavisk arbeidsmiljø, arbeidsmoral og arbeidstider er tre ting som kjennetegner Got2Get i Elviria. Selskapet selger Telios produkter til det norske markedet. Mange rynker kanskje på nesen når de hører om telefonsalg, men hos Got2Get tilbys kundene Telios produkter som svar på et eksisterende behov slik at ingen trenger å skape et behov eller føle at man lurer kunden.
Telio er Norges største leverandør av moderne kommunikasjonstjenester og tilbyr fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbånd til både privat- og bedriftskunder.
Birgitte Heimdal har arbeidet i selskapet i tre år:
«Jeg hadde ingen erfaring fra telefonsalg, selv om jeg har en eksamen i markedsføring og salg, så jeg visste ikke akkurat hva jeg gav meg inn på da jeg begynte her. Men faktum er at jeg liker arbeidsplassen min; sjefene er gode og jeg har kolleger som jeg trives veldig bra sammen med. Også lønnen er bra og jeg liker arbeidsmoralen og den gode stemningen – vi har det morsomt sammen, dette er ingen arbeidsplass der man sitter og sover. Jo flere vi er, desto flere salg kan vi trigge hverandre til.»
Got2Get søker nå flere selgere og teamet søker dem som er seriøse, voksne til sinns og som ser Got2Get som en mulighet for langsiktig arbeid. Dette er ingen arbeidsplass for ungdom som tenker mest på fest. Dessuten bør man like å snakke i telefonen som jo er det viktigste arbeidsredskapet.
«Å forstå norske er helt nødvendig siden vi arbeider mot det norske markedet, men etter cirka to uker pleier alle å fikse dette, legger Birgitte Heimdal til.
Got2Get i Elviria tilbyr garantilønn ifølge spanske bestemmelser og «norske» provisjoner uten tak, og det er ikke uvanlig at en månedslønn ligger over 2.000 euro.
Telio er en av Norges største leverandør av kommunikasjonstjenester og tilbyr fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbånd til både privat- og bedriftskunder.
Er du rett person for Got2Get i Elviria, send oss jobbsøknad med CV til: jobb@teliosalg.no.
 
 
From Ice to Fire135x135
 
Opplev «Metamorphosis» i Marbella
Besøker du Houses of Art Gallery i Marbella Club Hotel mellom 30. november og 11. desember i år, vil du bli tatt imot av et vell av farger fra veggene. I denne perioden stiller nemlig den finske kunstneren Maiju Tirri ut sine moderne, abstrakte verker som kombinerer inntrykk fra hennes tidligere hjem, Finland, og det nåværende, Sør-Spania. Utstillingen heter – svært passende – «Metamorphosis», og naturen har vært en stor inspirasjonskilde for Maiju Tirri.
«I motsetning til menneskers handlinger er naturen aldri god eller vond. I mine verker har jeg valgt side og forsvarer godheten ved å fokusere på positive følelser og holdninger til livet,» forklarer Maiju Tirri.
«Jeg vil gjerne ha tilskuerne til å få assosiasjoner om glede, lykke og kjærlighet, og kanskje til og med meditative følelser av ro.» Det er inntrykk fra gåturer og reiser som er det bærende elementet i utstillingen som omfatter verker som «From Ice To Fire» og «Glowing Oasis».
Maiju Tirri har tidligere hatt soloutstillinger på blant annet Cadogan Contemporary Gallery i London og Gallery Cathrine Bazar i St. Paul De Vence i Frankrike. Dessuten har hun deltatt i kollektive utstillinger i Italia, Monaco, London, Storbritannia, Spania og Finland, og hennes verker finnes i private og offentlige samlinger i Europa, USA og Midtøsten. Når utstillingen «Metamorphosis» pakkes ned, skal den til Gibraltar der den henges opp i Kulturministeriet.
Utstillingen varer fra 30. november til 11. desember i år.
Se Maiju Tirris udstilling i Houses of Art Gallery, Marbella Club Hotel, Blv. Pr. Alfonso von Hohenlohe i Marbella. Galleriet er åpent fra kl. 11.00-14.00 og fra kl.16.00-20.00 fra tirsdag til lørdag. Søndag og mandag kan det avtales private visninger.
Les mer om Maiju Tirri på www.maijutirri.com.
 
 
uniotica
 
Erfaren medarbeider skal betjene Uniopticas kunder
Hils velkommen til Uniopticas nye medarbeider Jytte Kirstine Lykke som nå vil betjene Uniopticas kunder med sin ekspertise og erfaring. Hun har vært optiker i Danmark siden 1974 i egen butikk som hun solgte for å komme ut og oppleve verden.
«Jeg hadde egentlig sluttet å arbeide, og det var bare tilfeldig at det ble Costa del Sol, men min mann og jeg ville gjerne se hvorfor folk stadig kommer tilbake til området,» forteller Jytte som likevel ikke kunne slutte å arbeid.
«Fordi Claus (Bentkjær, eieren av Unioptica, red.anm.) hadde travelt og trengt litt hjelp, trådde jeg til. Claus’ og mitt samarbeid fungerer upåklagelig, og det er en fornøyelse å være en del av teamet,» sier Jytte som kom til Spania i januar, arbeidet tre måneder hos Unioptica før hun dro på sommervisitt til Danmark.
Men nå er hun tilbake i butikken i Fuengirola for å hjelpe kundene med å finne de helt rette brillene.
«Det viktigste for meg er å levere den brillen kunden ønsker, trenger og blir glad for. Det betyr også mye at brillen kler kunden, og at jeg kan gi best mulig veiledning,» sier 61 år gamle Jytte.
Uniopticas eier Claus Bentkjær er svært tilfreds med sin nye medarbeider.
«Jyttes store erfaring er en gevinst for Unioptica. Fra første dag har hun vært i full vigør, og hun har allerede fått sin egen gruppe av kunder som ringer spesielt til henne for å avtale en synsprøve. Hun er virkelig dyktig,» sier Claus Bentkjær.
Du kan møte Jytte Kirstine Lykke hos Unioptica på Av. Jesus Santos Rein 15 i Fuengirola. Kontakt Unioptica på 952 199 254 eller se mer på www.unioptica.com.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet