Månedsmagasinet på Costa del Sol

Velg riktig solbrille og beskytt øynene dine
Solstråler er skadelige, og derfor er det viktig å beskytte øynene med et par solbriller. Men det kan være vanskelig å velge rett par. I tillegg til at solbriller beskytter mot solens skadelige UV-stråler, forebygger de på lengre sikt, for eksempel mot stær og kreft i øyeregionen. Har du ikke på solbriller, kniper du øynene sammen, og det framskynder dannelsen av rynker. Derfor er det viktig at du velger riktig og bruker en fagmann til å hjelpe deg. Hos Unioptica kan vi hjelpe til med å finne riktig type glass, den riktige fargen på glasset og finne de solbrillene som både beskytter deg mest og som samtidig ser smarte ut. Se det store utvalget av nye modeller og merker hos Unioptica. Legg merke til at Unioptica har endrede åpningstider i sommerperioden fram til1. september. Mandag – fredag fra kl. 10 til 15, samt tirsdag og torsdag ettermiddag kl. 17 – 19, og lørdag fra kl. 10-15. www.unioptica.com.

 

Vi gjør det bedre, ikke dyrere
Etter intensivt arbeid åpner nå Restaurante La Leona på Plaza de San Rafael i Los Boliches, i Café Copenhagens tidligere lokaler. De som tidligere besøkte kafeen kommer ikke til å kjenne seg igjen. Her gjennomsyres atmosfæren nå av varme, tre og rustikk stil.
Bak restauranten står Kari Tiihonen som med våkent øye har fulgt hver detalj i åpningsforberedelsene, fra ferdigstillelse av lokalene til personalets servicenivå og meny.
”I 20 år har jeg latt mine idéer og planer for en restaurant vokse fram, og jeg har blant annet besøkt og hentet inspirasjon fra noen av kystens beste restauranter”, sier Kari Tiihonen og legger til: ”Gjestene skal ha en så god opplevelse av både maten og servicen at de allerede planlegger sitt neste besøk før han eller hun forlater Restaurante La Leona”.
Restaurante La Leona har et nøye utvalgt og sterkt team som jobber og har det morsomt sammen. Som restaurantsjef har Kari ansatt Jani Nurminen og kjøkkensjef er Markus Rissanen (begge med lang erfaring i bransjen, Jani har vunnet restaurantmanagerkonkurransen i Finland og Rissanen kommer fra en tostjerners restaurant i Norge). Før åpningen har de sammen testet og eksperimentert hjemme hos Kari nesten hver kveld, med det målet for øyet at hver gjest skal være fornøyd.
Og øving gjør mester. Menyen rommer alt fra ferske smoothies og pizza til smakfullt argentinsk kjøtt, et rikt tilbud av vegetariske smaksopplevelser og en godt sammensatt og generøs vinliste. Alle råvarer er ferske og nøye utvalgte. Prisnivået i Restaurante La Leona passer alle lommebøker.
I tillegg til høykvalitetsmat, kan Restaurante La Leona også tilby et hyggelig innendørsmiljø og en svalende opplevelse på den solrike uteserveringen. Restauranten er den første i Fuengirola med svalende vanndamp.
Restaurante La Leona har åpent hele dagen og serverer frokost, lunsj og middag samt naturligvis kaffe og kaker.

 

Gjør et kupp hos Loft & Roomers
Loft & Roomers har tømt et showroom på en stor kinesisk sofafabrikk – Actona Seating Ltd. Denne fabrikken på 47.500 m2, beliggende i Huizhou City, har en kapasitet til å produsere store mengder stoppede møbler. Cirka 600 containere per måned pakkes med sofaer og stoler som deretter leveres til hele verden – bl.a. Loft & Roomers i Spania.
Loft & Roomers har vært så heldige å få fatt på hele beholdningen av showrooms- og prøvemodeller, og dette skal nå komme kundene til gode. Loft & Roomers selger 500 assorterte sofaer og stoler – i stoff og lær – til helt vanvittig lave priser. Gå derfor ikke glipp av denne muligheten for å gjøre en god handel. Dette engangstilbudet er billigere enn billigst!
Se det store utvalget hos Loft & Roomers på Golden Mile i Oasis Business Center, Ctra. de Cádiz km. 183, Marbella.
Se også www.loftroomers.com eller ring på +34 952 772 139 for ytterligere informasjon.

 

Stadig flere velger å gå til tannlegen i ferien
På Clinica Dental Noruega i Fuengirola ser man trenden stadig tydeligere. Flere og flere skandinaver velger å gå til tannlegen mens de er på ferie her på kysten. Grunnen er kort ventetid, kombinert med svært konkurransedyktige priser målt mot hva du må betale i Skandinavia. I tillegg er det viktig at du kan gå til en skandinavisk tannlege og snakke ditt eget språk. At Eurokursen dessuten har sunket med mellom 20 og 30 prosent mot kronekursen, har gjort at prisforskjellene er tydeligere enn noensinne.
Etterspørselen fra skandinaver som er på vei ned på besøk her på kysten er nå så stor at vi har lansert en helt ny hjemmeside der vi tar opp ulike sider ved tannbehandling utenlands, forteller Catharina Hvid-Hansen, tannlege og eier av Clinica Dental Noruega. Hjemmesiden som heter www.svensk-tandläkare.com, forklarer rutinene ved tannlegebesøk utenlands, hva man bør tenke på, hva man bør sjekke opp før man bytter tannlege, hvilke muligheter som finnes for å få erstatninger fra det offentlige og mye, mye mer. Vi er akkurat klare med den svenske utgaven av hjemmesiden, men vi kommer snart til å tilpasse innholdet og oversette siden også til norsk og dansk. Den norske utgaven kommer til å hete www.norsk-tannlege.com.
Catharina forteller videre at om du har krav på støtte til tannlegebehandling i ditt hjemland, er mulighetene gode for å tilsvarende støtte mot framvisning av kvitteringer og riktig dokumentasjon. Har du spørsmål om tannbehandling utenlands, anbefaler vi vår nye hjemmeside. Du er også velkommen til å ringe (+34 952 47 68 80) direkte til klinikken og spørre eller kontakte oss på epost; info@clinicadentalnoruega.com.

 

Rock, store biffer og nå også brunch
Med en klar ambisjon om å bli kystens beste steakhouse, åpnet den danskeide restauranten Meat and Rock dørene i april. Og mye tyder på, at restauranten er på rett kurs. Det møre oksekjøttert, bra live-musikk, god utsikt til havnen og det smilende personalet har gitt Meat and Rock en fin start.
”Våre kunder har mottatt over 2000 anbefalingskort som allerede har gjort flere til våre offisielle ambassadører. Vi har nemlig et konsept som går ut på å anbefale oss om man er tilfreds med vår mat og betjening”, forklarer restaurantens daglige leder.
Flere av de faste gjestene er dansker, og dem blir det nå gjort enda mer for:
”Vi har hatt stor suksess med våre pariserbøffer og stjerneskudd, så nå serverer vi også dansk brunch, akkurat slik vi kjenner den hjemmefra, med frukt, egg, ost, rullepølse, frikadeller, varm leverpostei, sild og rugbrød, rundstykker og wienerbrød” forteller det smilende personalet. Brunchen serveres alle dager fra kl. 10 til 14.
Hele sommeren gjennom er det på Meat and Rock hver fredag – og lørdag kveld et variert tilbud av live-musikk, karaoke og comedy shows og innimellom akustisk musikk på terrassen. Restauranten har også stor cocktailbar og dart.
I hele juli kan du få Meat and Rocks lekre stjerneskudd til bare 5 euro ved å ta med restaurantens annonse som du finner et annet sted i magasinet.
Meat and Rock ligger i Fuengirola havn og holder åpent alle dager – hele dagen fra kl. 12 til 02 (kjøkkenet stenger kl. 22:30). Bordbestilling på tlf.: 952 665 388 / www.meatandrock.com / Facebook: meatandrock.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.