Månedsmagasinet på Costa del Sol
Greenlife Estates, Greenlife Golf og Restaurant El Lago

Greenlife Estates, Greenlife Golf og Restaurant El Lago

Bare 10 kilometer øst for Marbella ligger idylliske Elviria Hills. Området strekker seg over 220.000 m², omgitt av pinjetrær, flotte hager, kork- og oliventrær og en flott, stor sjø. Det er firmaet Greenlife Estates S.L. som står bak utviklingen av boligområdet, og Elviria Hills betraktes i dag som et av de mest ettertraktede boligområdene på Costa del Sol.

I tillegg til vakre naturomgivelser, har Elviria Hills også en 9-hulls golfbane med klubbhus og et bredt utvalg sportstilbud, samt den svært anerkjente restauranten El Lago og et boligområde med lekre utleieleiligheter. Vi møter Massimo Filippa, administrerende direktør hos Greenlife Estates og Greenlife Golf i Elviria Hills der vi omgis av flotte og lyse omgivelser, moderne design og en solid porsjon fred og ro.

Hva kan Greenlife Estates tilby sine norske kunder?
Vårt kontor ligger ved inngangen til Elviria Hills. Vi har de beste tilbudene på leiligheter i området. Det skyldes at vi var en av de første eiendomsmeglerne i området. Samtidig har vi fordelen av å være til stede i selve Elviria Hills med Greenlife Golf, også nå etter at området er ferdig utbygd. Vi merker fordelen ved å være i tett kontakt med kundene og merker den tilliten de har til oss. Elviria Hills har en enestående beliggenhet og med slike fordeler som norske kunder setter høyt. Særlig leilighetenes høye standard, fordelingen mellom boligområder og naturomgivelser, samt det gode vedlikeholde av hele området, restauranten og de mange sportsfasilitetene er forhold som våre norske kunder i stor grad etterspør. Vi kan tilby høy standard på alle punkter på grunn av vårt inngående kjennskap til området gjennom en årrekke.

Hvordan mener du eiendomsmarkedet i området er akkurat nå?
Boligprisene i områder med høy standard og stor etterspørsel ligger nå på et stabilt nivå. Det gjelder også Elviria Hills der man som kunde kan gjøre en svært god investering.

Hvilke fordeler har Greenlife Golf som ikke finnes i samme utstrekning i nærområdet?
Med det store tilbudet av aktiviteter som Greenlife Golf tilbyr, finnes det noe for enhver smak. Vi tilbyr golf, driving range, tennis, et fitness-senter, sauna…, som man ikke finner mange andre steder. Og selv om tilbudet er svært eksklusivt, ligger våre priser på et nivå der alle kan være med.

Hvilke nyheter tilbyr Greenlife Golf i 2013?
Den største nyheten er en komplett istandsettelse av vår driving range og golfakademiet, samt vår tennisskole, PSM. Samtidig har vi dette året introdusert et tilbud til golfentusiaster der det betales et årsabonnement på 300 euro og bare fire euro hver dag man spiller.

Restauranten El Lago har siden 2005 hatt en Michelin-stjerne. Hvilken betydning har det hatt for dere?
Anerkjennelsen i 2005 kom som en stor overraskelse. Vi var svært stolte og har siden gjort alt for å holde på samme høye standard på alle punkter. Utgangspunktet for restauranten var å finne essensen bak det andalusiske kjøkken. Det har gjennom årene gjort det mulig for oss å tilby et differensiert kjøkken med fokus på unike smaksopplevelser og e meny som våre gjester aldri glemmer.

Verdsetter skandinaviske gjester restaurantens fokus på det andalusiske kjøkken?
Våre gjester synes generelt godt om vårt kjøkken og den autentiske gastronomiske opplevelsen vi tilbyr dem. Derfor vet vi at vi har valgt å fokusere på det rette. Samtidig legger vi stor vekt på at det vi gjør ikke er til skade for miljøet. Vi er kjent på internasjonalt plan for vårt andalusiske kjøkken, og vår bruk av kortreist mat, råvarer fra lokalområdet som er dyrket eller produsert med omhu av produsenter som vi personlig kjenner og som legger stor vekt på økologi.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.