Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ny legeklinikk med fokus på alternativ behandling
Arenaklinikken som åpnet i 2003 i Norge, har to klinikker i Oslo og på Flisa. Nå i november åpner en klinikk i La Cala de Mijas der praktiserende lege Barbara Widera, homøopat Hansi Støkken og ansvarlig for Arenaklinikken i Norge, Erland Halden, står for driften.
Gjennom et tverrfaglig samarbeid mellom medisinsk legevitenskap, fysioterapi, homøopati, akupunktur og ariculoterapi, tilbyr Arenaklinikken behandlingsformer som er tilpasset hver enkelt pasient. Alle former for sykdommer som muskel- og skjelettlidelser, mage- og tarmlidelser, nedsatt immunforsvar og lavt energinivå kan behandles på klinikken ved hjelp av preventive behandlinger. Det betyr for eksempel at allergi forbygges før pollensesongen begynner og ikke når de allergiske symptomene viser seg.
Praktiserende lege Barbara Widera er alltid pasientens første kontakt med klinikken. Hun foretar blodprøver og analyser av urin, avføring og spytt for å finne den beste behandlingsmetoden. Klinikken anvender kun biologisk medisin uten bivirkninger og kan dermed behandle og forebygge sykdommer via kost/diett, livsstilsendringer og spesifikke og målrettede tilskudd av vitaminer, mineraler, enzymer, fettsyrer eller urter. Med biologisk medisin kan man nemlig gjenopprette den biokjemiske balansen i kroppen og behandle årsaken til sykdommen og ikke bare sykdomssymptomene. Teamet på Arenaklinikken kan også behandle sykdommer og lidelser som skyldes feilbelastninger i kroppen, som forårsaker smerter og plager andre steder i kroppen.
Arenaklinikkens behandlinger bygger på at det er legens oppgave å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv. Faktorer som kost, søvn, stress, mosjon, frie oksygenkjemikalier og tarmfloraen har stor innvirkning på helsen, og derfor må behandlingen være nøyaktig tilpasset hver enkelt person.
Les mer om Arenaklinikken på www.arenaklinikken.no eller bestill tid for en konsultasjon på tlf.: 902 02 71 78.


Attraktiv og taxfree vinterkolleksjon hos Fashionvilla
Bor du i Norge og ønsker å handle til overkommelige priser, er Fashionvilla noe for deg. Hos Fashionvilla kan du handle taxfree, noe som gjør shoppingen enda mer attraktiv. INNOVA TAX FREE SHOPPING er for alle som bor utenfor EU.
Vinterkolleksjonen 2012 byr på en masse ny fashion, farger og følelser. Hos Fashionvilla feirer vi ønsket om at en kvinne skal skinne igjennom alle de fasetter som berører hennes liv. Vi begynner med utsmykningen som de fleste feminine kvinner bryr seg om. Med en overbevisning om at den indre skjønnhetsdivaen hver dag må la seg pynte med en glans av luksus. Vi inviterer deg til ren nytelse. Fargene for vinteren 2012 er også rike som den rikdom naturen har å by på: Dyp lilla, sjokoladebrun, bordeauxrød, glamorøst svart, kjente dyreprint som nytt og smart design på vakre tekstiler så som silke, hightech-materialer, bomull og kashmir.
Det er en vinter der du må finne deg selv, være deg selv og nyte deg selv. Bli en del av Fashionvillas vidunderlige moteverden.
30. november holder Fashionvilla veldedighetsmoteshow. Prisen er 50 euro og påmeldingen finner sted på Fashionvilla på telefon: 952 850 501.
2 fotos: Fashionfoto & foto af Taxfree

HydroFlow feirer 10 år på kysten
Det hele begynte med at Eirik Petterson (eier av Pure Water Tech og selger av det engelske, patenterte vannavkalkningssystemet HydroFlow) kjøpte sin første leilighet på Costa del Sol 2002 og merket at varmtvannet i dusjen uavbrutt kom og gikk. Da han undersøkte saken nærmere, oppdaget han at varmtvannsberederen hadde et tykt kalklag som hindret vanngjennomstrømmingen. Vannstrømmen ble nemlig stengt av berederens sikkerhetsmekanisme når kalken i røret hadde nådd den forhåndsinnstilte temperaturen, istedenfor å varme opp vannet.
Etter litt etterforskning kom Eirik i kontakt med HydroFlow, som viste seg å være løsningen på problemet.
HydroFlow er en liten maskin som monteres på kaldtvannsrøret ved koblingen til varmtvannsberederen og som sender ut et elektronisk signal i vannet. Kort fortalt betyr det at kalkopphopningene på varmeaggregatet og i rørene frigjøres og forsvinner slik at vannet kan renne uhindret igjennom.
HydroFlow løser også opp eksisterende kalkbelegg, og om boligen står tom i lengre tid, for eksempel på grunna av julefeiring i Norge, kan HydroFlow uten problem være påslått i stillestående vann slik at gjenoppbyggingen av kalkbelegget unngås.
Mange er i dag redde for alle elektroniske spenninger i omgivelsene og deres påvirkning av menneskene. Men fordi HydroFlow-signalene er svake og fordi vannet fylles med luftbobler når det forlater røret, så ledes ikke de elektroniske signalene videre ut av røret.
HydroFlow finnes i ulike størrelser, avhengig av bruksområde.
Eirik Petterson og Pure Water Tech tilbyr også andre løsninger for husholdningsvann som for eksempel ulike vannfilter – tenk å slippe å bære hjem litervis med drikkevann og vite at springvannet er rent og fritt for gift og tungmetaller.
Er du interessert i HydroFlow eller andre av Pure Water Techs produkter, kontakt Eirik Petterson på tlf.: 675 622 312, www.h2o.no.com


Åpent hus hos Nordic Muebles
Fredag 26. oktober slo Nordic Muebles opp dørene for en "smaksprøve" på sine mange og flotte kjøkkenløsninger. Utstillingen varierte mellom alt fra rene linjer og høyglans til mer varme farger og lekre tresorter. De mange detaljene, funksjonelle skuffer og skap, samt flott ventilatorer ble studert og betraktet av de mange interesserte gjestene. Det ble budt på lekre, hjemmelagede tapas med øl og vin. De mange frammøtte nøt de flotte kjøkkenene, baderommene og nordisk brukskunst som kompletterte utstillingen og de forskjellige kjøkkenmiljøene.
 


Unioptica flytter og utvider
I 13 år har brilleforretningen Unioptica ligget på Avenida de Mijas i Fuengirola. I år går butikken nye tider i møte fordi innehaver og optiker Claus Bentkjær tar med staben og brillene til større lokaler på Avenida Jesús Santos Reín, de samme lokalene som inntil nylig tilhørte dekorasjonsforretningen B&B. Masser av nyheter venter kundene som kan forberede seg på en svært åpen og lys butikk der alle ting er mer overskuelig. Og ingen behøver ny brillestyrke for å finne butikken fordi den er sentralt beliggende i et av Fuengirolas hovedstrøk.
Unioptica flytter fordi butikken skal bli større og fordi det ikke er optimalt å ha en butikk på to plan. Claus Bentkjær vil gjerne ha en beliggenhet der folk ferdes, og mens Avenida de Mijas er ”det spanske hjørnet”, er Avenida Jesús Santos Reín mye mer internasjonalt. "Spanjoler utgjør ikke våre viktigste klienter", sier optikeren.
”En butikk på 260 m2 var egentlig ikke nødvendig, men på den annen side kommer jeg nå aldri til å kikke etter noe annet,” forteller Claus Bentkjær som på sikt vil utvide Unioptica med andre aktiviteter og mer personale. Planene er foreløpig å ansette nok en optiker.
”Alle som har prøvd å flytte, vet at det ikke er særlig morsomt mens det står på. Men denne flyttingen betyr en positiv forandring for oss alle. Vi flytter til noe som er bedre, større og som ligger på rett sted. En luftforandring,” lyder det fra den danske optikeren som sammen med sin kone, Benedikte Schmidt, samt medarbeiderne Leif Metzger og Antonio Heras, danner rammene om forretningen.
Claus Bentkjær regner med at lokalene står klare om en måneds tid, så Unioptica kan foreta den endelige flyttingen i desember. ”Hold øynene åpne, for på den tiden vil det bli invitert til en kjempefest,” fastslår Claus Bentkjær.
Unioptica gjør oppmerksom på at de beholder sine vanlige telefonnumre og epostadresse.

Henrik Andersen slutter seg til Norrbom-teamet
I løpet av de siste tre årene har Henrik Andersen og Norrbom Marketing samarbeidet tett rundt markedsføringen av Eventhusets arrangementer og konserter her på Costa del Sol, og per 1. november formaliseres samarbeidet ytterligere når Henrik tiltrer sin nye stilling som selger og koordinator av Norrbom Marketings salgsteam.
"Det har vært spennende å være konsertarrangør, men jeg må erkjenne at hjertet mitt brenner for den skandinaviske medieverdenen her på kysten og som jeg har vært en del av i nesten 12 år. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang", sier Henrik som heretter skal være med på å sjøsette nye tiltak i virksomheten, som i tillegg til månedsmagasinene La Danesa, Det Norske Magasinet og En Sueco har en travel grafisk avdeling som produserer trykksaker av alle slag.
"Hver gang jeg i de tre siste årene har besøkt Norrbom Marketing, har jeg følt det litt som en sirkushest som lukter sagmuggen. Så da jeg hørte at Martin og Helle søkte en erfaren selger som samtidig hadde de nødvendige kvalifikasjoner for å koordinere arbeidet i avdelingen, tok jeg straks kontakt".
Vi hilser Henrik velkommen ombord!

4D-teknologi fra Dan Optica
Dan Optica i Fuengirola kan nå tilby en revolusjonerende nyhet innenfor progressive glass. Det innebærer at brille brukeren med glidende overganger nå kan se alle vinkler og fokusere uten problemer, samt unngå balanseforstyrrelse, for eksempel når man går i trapper. Med de nye glassene, Varilux S 4D, er det ikke lenger nødvendig å kompromisse og velge mellom større synsfelt eller følelse av bedre balanse.
Juana María Pérez, innehaver av optikerbutikken Dan Optica, forteller at de nye progressive glassene vil være til stor fordel for mange. Fram til i dag har man måttet akseptere visse begrensninger, men Varilux-glassene gjør det mulig å få et optimalt syn uten å måtte kompromisse.
Det er firmaet Essilor, ledende innen for utviklingen av progressive glass, som står bak Varilux S 4D. Glassene er utviklet slik at balanseproblemer, for eksempel i trapper eller ved kantstein minimeres til en ubetydelighet, samtidig med at synsfeltet er opptil 50 % større enn ved andre progressive glass på markedet. I tillegg gjør 4D-teknologien, i kombinasjon med Visioffice, det mulig å identifisere brukerens dominerende øye, en unik visuell opplevelse og synsskarphet som samtidig øker brukerens reaksjonshastighet.
Juana anbefaler at man oppsøker en optiker så fort man opplever at synet blir dårligere, for eksempel ved "gammelmannssyn" også kalt presbyopi. Synet har stor betydning for livskvaliteten, og man bør derfor reagere så snart man opplever at det er nedsatt eller endret.
Ring Dan Optica på 952 58 39 10 for ytterligere informasjon.


Dental Marbella
Tannlegeklinikken Dental Marbella har vært på kysten i 12 år og har i årene løp bygd opp en bred internasjonal og trofast kundekrets, mange pasienter kommer til og med fra USA og England for å få behandlinger. Klinikkens eiere, svenskfødte Sorin Cristea, er en framgangsrik tannlege i Tyskland og Dubai, og er også kjent for sin ekspertise som han jevnlig henter fra kurs og kongresser. Han tilbyr moderne og innovative behandlinger med høy kvalitet.
Dental Marbella arbeider alltid med de nyeste teknikkene, noe som gir bedre resultat og mer behagelige behandlingsformer. Klinikken tilbyr det siste innenfor kjeveortopedi, lingualteknikk (for den som ønsker usynlig tannregulering), datastyrt implantatbehandling med Nobel Guide, Zoom bleking, Invisalign og Restylane (for den som vil fylle ut de fine linjene rundt munnen). De gjennomfører også effektive laserbehandlinger i forbindelse med mindre operasjoner, cyster, tannkjøttproblemer, m.m. Dental Marbella tilbyr naturligvis også vanlig tannbehandling og akutt behandling.
For den som føler nervøsitet og uro, tilbys den siste formen for lystgass som også er den sikreste fordi den kjøpes inn ferdigblandet. Dermed går det ikke an å feildosere.
Dental Marbella skiller seg fra mange andre tannlegeklinikker med sine moderne arbeidsmetoder og sitt store fokus på kvalitet. De gir inntil 10 års garanti på en del behandlinger, behandlinger som vanligvis bare har 2 års garanti, og ofte besøkes klinikken av pasienter som ønsker å få rettet opp på andre klinikkers feil.
Tannlege Sorin Cristea betoner betydningen av tid til hver pasient for å oppfylle de kvalitetskrav klinikken har. Hans arbeid gjennomsyres av perfeksjonisme og kvalitet, og han gir hver pasient den tid som dette krever. Her satses det ikke på å rekke over et stort antall kunder, her skal hver pasient få et perfekt og holdbart resultat, og alle behandlinger skjer i nyvaskede lokaler med nytt utstyr for å minske risikoen for smitte.

Les mer på: www.dentalmarbella.com

Ucan2 España – er du deres drømmeselger?
Ucan2 España åpnet for to år siden opp dørene til sine lokaler i Puerto Banús. De er en av Norges største forhandlere innenfor mobil og bredbånd og leverer mer enn 20.000 nye mobilavtaler og forvalter over 30.000 kunder i året. De har avdelingskontor i bl.a. Oslo, Drammen, Trondheim, Bergen og Marbella. I lyse, moderne lokaler i Marbella ønsker nå Ucan2 nye medarbeidere, svensker og nordmenn som skal arbeide mot det norske markedet med salg av varemerket NetCom (Telia Sonera).
”Er du morgenpigg, stabil, har et ungt hjerte og en voksen arbeidsprofil, er det deg vi søker. Vår drømmeselger er den som alltid vil ligge på topp og som er motivert av penger”, sier Atle Severinsen på Ucan2 España og fortsetter: ”Vi har skandinaviske arbeidstider og skandinavisk mentalitet her på kontoret. Stemningen er god og energisk, og vi hjelper alltid hverandre om det skulle oppstå spørsmål. Det er også viktig for meg som sjef og for alle medarbeidere at vi er et sammensveiset team som har det gøy sammen”.
I disse krisetider er det naturligvis mange som lurer på dette med lønnen. Hos Ucan2 España kan du regne med å tjene tilsvarende det du ville gjort i Norge. Her begynner du med en startlønn som når du har kommet inn i arbeidet går over i ren provisjon, og Atle setter pris på at så mange som 70 % lykkes med å tjene svært mye og sier at det ikke finnes noen grense for hvor mye man kan tjene.
Kjenner du deg igjen i personbeskrivelsen over og tror at du passer i selgeteamet i Ucan2 España? Send din søknad med CV til: jobb@uc2b.no.
Vil du ha mer informasjon, er du velkommen til å ringe: +34 952 815 153


Norske aviser direkte hjem i postkassen
Bor du på Costa del Sol i kortere eller lengre perioder eller rett og slett bor her fast og savner norske aviser, er nå løsningen her.
Málaga Newspaper sørger for utdelingen av alle skandinaviske aviser på hele Costa del Sol, fra Almuñecar i øst til Puerto la Duquesa i Manilva i vest, til alle som har tegnet seg som abonnenter, samt til et 90-talls ulike utsalgssteder som ligger langs denne strekningen.
Majoriteten av abonnentene og hoveddelen av utsalgsstedene ligger i områdene i og omkring Torremolinos, Fuengirola og Marbella, men er du bosatt i andre områder mellom Almuñecar og Manilva, går det altså greit å få din skandinaviske avis hele veien hjem til din postkasse på utgivelsesdagen.
Du kan abonnere på alle titler og du kan legge opp abonnementet slik du ønsker. Ønsker du bare å motta din favorittavis bare en spesiell ukedag, går dette like bra som å motta ulike titler ulike dager, det er bare å kontakta Málaga Newspaper, så innfrir vi dine ønsker.
Málaga Newspaper har 3 – 4 distribusjonsbiler som leverer aviser alle ukens dager unntatt søndager.
Takket være Málaga Newspapers godt utarbeidede system kan du nå altså abonnere på alle norske aviser samt alle øvrige skandinaviske aviser, også dem som du som enkeltperson ikke kan abonnere på.
Blant titlene finner du bl.a. VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagens Næringsliv, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Dagsavisen og mange flere…
Vil du samarbeide med Málaga Newpapers eller hjelpe til med distribusjonen, ser vi gjerne at du hører av deg!
For mer informasjon eller for å starte ditt abonnement, kontakt Johan Jansson i Málaga Newspaper på tlf.: +34 689 439 751 eller send en epost til: malaganewspapers@gmail.com.
 

Lys til arbeidet, lys til leken, lys for stemningens skyld – BoConcept – ny lampekolleksjon
De gir lys i rommet og skaper god stemning og atmosfære i hjemmet ditt. En lampe er ikke bare en lampe, og det har BoConcept bevist i sin nye kolleksjon av lamper denne sesongen. Det blir fokusert på design og kvalitet som tilsammen gir en sterk lampekolleksjon. Designer Henrik Pedersen – som har arbeidet med BoConcept i mange år – har designet et par svært karakteristiske og fantastiske lamper til samlingen. En av dem er Flower Leaf (blomsterblad) – en skulpturell pendant i metall som gir god hyggebelysning og et perfekt lys over spisebordet.
En tendens finner sine røtter i det industrielle utseendet og særlig med fornemmelse for den tyske Bauhaus-stilen. Her introduserer BoConcept den morsomme Curious (nysgjerrige) lampen som både kommer som gulv- og bordlampe. Den trefotede lampen har en svanehalslampe kan bøyes i alle retninger og som kan fås i klassisk hvitt og svart, samt en fantastisk lysegul variant for dem som liker å gå litt lenger. Altså er det en lampe med sterk personlighet.
En anden inspirasjonskilde er en tilføyelse av 50- og 60-tallets retroutseende med modne farger og ærlige materialer. The Drop (Dråpen) er navngitt på grunn av likheten med en dråpe vann og har også et retroutseende med metalskygge og fargevariasjoner i mørkegrønt, grått, sandfarget og petroleumsblå. Disse er pendanter du kan forestille deg å se i den populære amerikanske tv-serien Mad Men. Det samme gjelder de eksklusive gulvlampene Crossroads (veikryss). Designet er slankt og minimalistisk med en base i kobber og en svart silkeaktig skygge. Det er en stor lampe som vil gi stuen din en klassisk karakter.
Er du gal etter karakteristiske retroformer, og trenger boligen din nytt lys, er BoConcepts klassisk, designede lamper det rette for deg.
Du finner lampene sammen med en masse andre nydesignede lamper i din lokale BoConcept-forretning.
Faktaboks:
BoConcept stiller moderne designmøbler til rådighet for den urbane kunden.
Fra starten av BoConcept i Danmark i 1952 er det en lang tradisjon for å skape
design av høy kvalitet på designermøbler til overkommelige priser.
BoConcepts boliginteriør er skapt for mennesker som elsker design, energi og det hippe i alle livets aspekter. Vi tilbyr skreddersydd, koordinert og økonomisk overkommelig design. Skreddersydd fordi våre produkter kan monteres på drømmer og behov hos våre kunder. Koordinert fordi hver eneste liten detalj er nøye overveid og økonomisk overkommelig fordi vi ønsker å pleie våre kunder ved å gi dem stor verdi.


Clínica Dental Medic og parodontologi
På den populære tannlegeklinikken rett ved El Corte Inglés i Puerto Banús, fortsetter tyske Jörg Liebscher, tannlege og spesialist innenfor parodontologi, å arbeide sammen med den svenske tannlegen Bo Wallenborg. Med sin samlede kompetanse har de et bredt tilbud innenfor tannpleie, også behandlinger som krever spesialistkunnskap som for eksempel protetikk, implantologi og oralkirurgi, og på pasientsiden møter man både barn og voksne.
På klinikken får Jörg Liebscher ofte spørsmål om vad parodontologi er, så han forklarer:
”Parodontologi er læren om tennenes struktur, sykdommer og spørsmålet om hva som kan feile tennene. Det innebærer også vevet som omgir tannen og som forankrer den i kjeven. Jeg snakker om tannkjøttet, kjevebenet, roten og alt som tannen er avhengig av”.
Hos Clínica Dental Medic er man alltid svært oppmerksom på om det foreligger risiko for problemer og hvordan dette kan forebygges, eller om det har gått så langt at det kreves behandling. Alle vurderinger tar utgangspunkt i hver pasients unike situasjon. For eksempel er de alltid nøye med å informere pasienten om at det med relativt lette metoder, som tannbørsting, går an å få bort tannstein som ofte er årsaken til tannkjøttsykdommer. Det kan også – om det ikke behandles – føre til tannløsning (parodontitt).
Clínica Dental Medic tibyr effektive behandlinger som eliminerer inflammasjoner og som kan stoppe disse tannkjøttsykdommene i de ulike fasene med ulike metoder, samt metoder som til og med får vevet rundt tannen til å bygges opp igjen. Med nye moderne teknikker kan Clínica Dental Medic i dag også tilby behandlinger der man redder de rammede tennene i stedet for å erstatte dem med implantater.
For mer informasjon og parodontologibehandlinger tilbyr Clínica Dental Medic personlige konsultasjoner på klinikken.
For mer informasjon og kontakt, ring Clínica Dental Medic, tlf.: 952 81 45 7
 


Clínica Dental Noruega sier takk
Clinica Dental Noruega feiret 10 års jubileum 5. oktober. Tannlegeklinikkens innehavere, Catharina og Per Hvid-Hansen, bød på vin og snacks samt en fotoutstilling med bilder av Fuengirola før og nå. "Vi takker alle dere som kom og gratulerte oss. Det var masser av mennesker her hele dagen, og vi hadde det skjønt", sier Catharina.
Foto er lagt til Martin

Utvidede åpningstider hos Anni’s Vitalshop i EuroMarket, Mijas Costa
Efter utallige oppfordringer fra kundene, har Anni’s Vitalshop bestemt seg for å imøtekomme ønsket om lengre åpningstider. Derfor har butikken i EuroMarket nå åpent på hverdager fra kl. 10-18 og lørdager kl. 10-14.
Lone står med sitt glade smil og imøtekommende vesen klar til å betjene og veilede deg. På fredagene vil det være Sami som vil gjøre sitt ypperste for å betjene deg. Både Lone og Sami snakker dansk og behersker også spansk og engelsk, Sami til og med finsk.
Utvalget i EuroMarket er først og fremst satt sammen som i de andre butikkene. Det legges vekt på å ha et bredt utvalg innenfor kosttilskudd, økologiske matvarer og personlig pleie. Anni’s Vitalshop, tidligere kalt Helse-& Kulturcentret, så dagens lys tilbake i oktober 1990. I mars 1994 fikk det sitt nåværende navn og danner i dag et firkløver med butikker i Los Boliches, Nerja, Elviria og EuroMarket. Innehaver og grunnlegger Anni Dahms er fortsatt svært aktiv og engasjert i tidens trender innenfor sunnhet og livsstil. Hver måned kan du lese hennes artikkel i de skandinaviske bladene. Velkommen til Anni’s Vitalshop. Hold øye med de fantastiske tilbudene som venter deg hver måned!

Marbella Classic Golf – klassisk og håndplukket sortiment
Leter du etter en golfshop som har den klassiske touchen, så har du kommet rett. Marbella Classic Golf åpnet for 17 år siden som et familieforetak av familien Lindberg, da med fokus på først og fremst golfutstyr, og framgangen var et faktum. Fem år senere overtok Eva Gardiner driften av butikken, og under hennes vinger ble biutikkens kleskonsept utvidet, mens golfutrustningsdelen minsket og suksessen fortsatte.
Nå 12 år senere, har butikken gått tilbake til familien Lindberg, og dere som var kunder i butikken før Eva Gardiners tid kjenner igjen Ewa Lindberg som i dag arbeider her sammen med de to ansatte Nina og Pam. Disse tre glade damene utgjør et godt sammensveiset team med lang erfaring, god kunnskap og en service som mange drømmer om.
Sett utenfra er Marbella Classic Golf ganske anonym, men la ikke det ytre lure deg. Innenfor dørene møtes du av et bredt tilbud med nøye utvalgt sortiment, håndplukket av Ewa, Nina og Pam, og deres varierende stiler skaper et imponerende utvalg med noe for alle. På hengerne og på hyllene går det an å finne alt fra hverdagsplagg og sko til det mest eksklusive for både kvinner og menn, og blant merkene kan bl.a. nevnes kjente navn som Masters, Daily, Röhnisch, Nike, Ecco, Glenmuir, MDC, Ping, FootJoy med flere.
Noe som har vist seg svært populært hos både nye og trofaste kunder er de ulike ”mingle-eventene” som Marbella Classic Golf arrangerer, så hvorfor ikke ta en sving innom butikken og meld din interesse. Da blir du kontaktet når det er klart for neste arrangement.
Marbella Classic Golf er åpent man.-fred. kl. 10.00–14.00 og 16.30–19.00, samt lør. kl. 10.00–14.00.
Du finner butikken på: Avda. Manolete i Nueva Andalucía, på venstre side rett etter Centro Plaza når du kommer fra Puerto Banús.
www.marbellaclassicgolf.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.