Månedsmagasinet på Costa del Sol

Flott 17.mai-stemning på hos Real Estate Segarra & Brateng i Elviria
Feiringen startet kl. 16.00 og avsluttet ca. 22.30. Det ble servert god mat fra flott catering, samt mye godt drikke. Noen av gjestene hadde musikalske kunnskaper og talent og tok fram gitaren og sang og spilte flamenco til langt utpå kvelden. Nordmenn og spanjoler deltok i flamenco-dans, og det hele ble fantastisk trivelig.
Heidi Ch. Bråteng lover å legge inn denne event´en for neste års feiring også, og benytter anledningen til allerede nå ønske alle velkommen tilbake. Nye gjester som ikke fikk anledning til å komme denne gangen, er særlig velkommen!

10 års jubileum i Unioptica
For litt mer enn ti år siden tok den 27 år gamle Antonio Heras turen fra Madrid til Fuengirola der det handlet om en jobbsamtale med Unioptica-eier Claus Bentkjær. Intervjuet foregikk på engelsk, noe som for Antonio på det daværende tidspunktet ikke var lett som det er i dag. Likevel var samtalen så vellykket at han ble ansatt, og 15. mai kunne han så se tilbake på de første 10 årene hos den danske optikeren.
”Jeg startet egentlig med å gjøre rent, men ble deretter mer og mer involvert i kundene, og i dag arbeider jeg som tekniker – likevel uten å ta f.eks. synsprøver. Jeg er svært opptatt av å uføre et perfekt stykke arbeid, og som Claus sier må vi alltid ta oss nødvendig tid til å oppnå det absolutt beste resultatet. Det er 150 måter å gjøre en ting feil på, men bare én måte å gjøre det riktig på,” sier Antonio som på tiårsdagen ble overrasket og feiret i butikken i sentrum av Fuengirola. Selv om han opprinnelig er utdannet innenfor kunst, kan han saktens se seg selv etter 10 nye år i Unioptica.
”Jeg har det godt her og setter stor pris på overhodet å ha arbeid i disse tider. Og så er jeg svært glad for respekten fra kunder og kolleger, så jeg kan helt klart forestille mig at jeg fortsatt er her om 10 år,” avslutter Antonio.

Arbeid hos Runway og Norwegian Air i Spania!
Fra sensommeren blir det mulig å arbeide for Norwegian Air i Spania.
I forbindelse med etableringen av et nytt kundeservicesenter på kysten i slutten av august/begynnelsen av september, trenger selskapet Runway skandinavisktalende medarbeidere for å gi service til Norwegian Airs kunder. Det vil fortrinnsvis være snakk om skriftlig korrespondanse med kundene, og derfor er gode, skriftlige språkkunnskaper et must. Assistanse per telefon og kundeservice via internett vil også være en del av jobben. Kjennskap til bruk av PC er også en nødvendighet, samt at man er utadvendt og er sosial.
Runway vil sammen med Norwegian Air tilby et godt og stabilt ”skandinavisk” arbeidsmiljø med fleksible arbeidstider og mulighet for personlig utvikling, spansk kontrakt og gode spanske lønnsforhold. Erfaring innenfor kundeservice er selvfølgelig en fordel, men ikke et krav. Alle aldersgrupper er velkommen til å søke de ledige stillingene. Selv om kundeservicesenteret først åpner sensommeren, er det lurt å sende søknad allerede nå.

Kundeservicesenteret kommer til å ligge i området Fuengirola-Benalmádena med god tilgjengelighet og nær offentlige transportmidler.
Det er virksomheten Runway, leverandør av outsourcing-tjenester, som står for etableringen av kundeservicesenteret i Sør-Spania. Runway har samarbeidet med Norwegian Air de siste seks årene og står for en stor del av Norwegian Airs aktiviteter, bl.a. kundeservice. Firmaet har over 600 ansatte og kontorer i Norge, Estland, Latvia, Litauen og Ukraina.
CV og en kortfattet søknad kan sendes til nils.sundling@runway.ee.

Behagelig temperatur i boligen året rundt
Hvis du ønsker et klimaanlegg som kan holde boligen din kjølig om sommeren og varm om vinteren, har Dancon – Best House S.L. den perfekte løsningen.
Dancon er et dansk firma som selger TOSHIBA klimaanlegg på Costa del Sol. Virksomheten ble etablert i 1990 av Bent Henningsen som har stor erfaring innenfor bransjen. I dag har Dancon et stort utvalg internasjonale kunder på hele kysten. Alle er svært tilfredse med kvalitetsproduktene fra TOSHIBA, samt med den gode service, arbeidet og den tiden den danske forhandleren bruker på å finne den optimale løsningen.

Dancon veileder alltid kunden om hvilken type anlegg som vil være det optimale for å oppfylle ønsker og krav.
”Kunden skal alltid komme i første rekke. Det er derfor vår viktigste oppgave alltid å oppfylle de spesifikke behov og krav til et klimaanlegg,” forklarer Bent som tilbyr noen av markedets beste klimaanlegg fra TOSHIBA.

”Med nye anlegg kan du halvere strømforbruket og dermed oppnå en enorm besparelse. Derfor kan det saktens betale seg å investere i et nytt anlegg, selv om du har en gammel modell som fungerer fint,” sier Bent som også framhever lavere lydnivå, miljøvennlighet, holdbarhet og jevnere temperatur som store fordeler ved de nye apparatene. Dessuten er det nå mulig å ha helt opp til fem innvendige enheter som er koblet til én utendørs kompressor.

I tillegg til klimaanlegg leverer Dancon også varmepumper til swimmingpools slik at de kan brukes hele året rundt. Det er kanskje ikke så aktuelt om sommeren, men det er alltid en god investering før de kjøligere vinterdagene kommer tilbake.
Desuden kan Dancon også tilbyde markedets bedste gulvvarmesystem med varmepumpe.

Du kan besøke showroomet i Centro Nórdico, Ctra. de Mijas. Se også www.dancon.es eller ring på 952 46 54 55 / 608 658 753.

 

Las Islas – oasen i Torreblanca
Hotel Las Islas i Torreblanca er noe helt spesielt, og snakker man med de mange stamgjestene (kjent som: "Las Islas-aficionados") som år etter år har tilbrakt mange timer i Restaurant Fairuz eller hatt sine gjester boende på hotellet, venter de alle med lengsel og glede på 1. mai hvert år, for da vet de at Las Islas igjen åpner for sesongen.

Når man ankommer og går ned ad trappen, er det som å finne en oase;: Overalt er det grønne, frodige planter, fulgesang framført av fargestrålende undulater og eksotiske finurligheter som er godt tilpasset den vakre, gamle hagen – og så er det den klareste, blå pool´en som lokker på varme sommerkvelder. Værelsene på hotellet er innrettet i andalusisk stil, og er et perfekt sted for å nyte ferien. På den store terrassen som også benyttes av hotellets gjester, kan man nyte en god middag mens man kikker utover Middelhavet. Eller man kan ta en drink ved poolkanten og nyte den i skyggen under de store palmene.
Las Islas og Fairuz er ikke bare et idyllisk hotell og en deilig restaurant, det er også det perfekte stedet for å feire en privat fødselsdag eller et storslått bryllup. Las Islas er et ideelt sted for dem som har lyst til å slippe vekk fra en kaotisk hverdag, i det minste for en stund.
Restauranten er svært populær takket være det libanesiske kjøkkenet med unik og sunn mat. Hver rett tilberedes med den beste olivenolje, og grønnsakene er de dominerende ingrediensene. Hotellets og restaurantens eier, Omar Samaha, legger stor vekt på å tilberede maten med de friskeste råvarer, og takket være han libanesiske røtter, er han svært opptatt av smak. Stedets service er hyggelig og personlig, og det er alltid en liten ekstra ”touch” som gjør den enkelte gjestens opplevelser unike.

Kommer man til lunsj, er man velkommen til å svømme en tur i den alltid velholdte poolen og nyte en smoothie eller et glass friskpresset juice på poolkanten.
Det er enkelt å komme til restauranten fordi den bare ligger en kort kjøretur opp fra togstasjonen i Torreblanca. Man kan også spasere hvis man ikke har egen bil. Det er bare å følge skiltene til hotellet. Ved inngangen står det en veteranbil, og så fort man ser den, vet man at man har kommet til rett sted. Og som noe helt nytt i år, er det laget en parkeringsplass rett foran inngangen som gjør det lettere å sette fra seg kjøretøyet før Las Islas-opplevelsen begynner.

Du finner Hostal Las Islas og Fairuz Restaurant på C/Canela 12 i Torreblanca, Fuengirola. Tlf.: 952 47 55 98 – besøk hjemmesiden www.lasislas.info – her kan du finne et kart med kjøreanvisninger.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.