Månedsmagasinet på Costa del SolEn uforglemmelig kveld hos Nina B. Fashion og Træ & Sten

detLangfredag bød Nina B. og Træ & Sten velkommen til fest og moteshow. De mange gjestene ”minglet” mens de nøt drikke og lekre kanapeer. Da mørket falt på, var det tid for kveldens høydepunkt der Nina B. viste fram den absolutt nyeste vår- og sommermoten fra bl.a. Gypsy05, Hunkydory, Odd Molly, MiH Jeans, Studswar sneakers og Campomaggi-skinnvesker på et forrykende moteshow, akkompagnert av DJ Russells perfekt sammensatte musikkprogram.
Tross det kjølige påskeværet kom over 350 gjester for å ta del i Langfredags-eventet hos Nina B. samt Træ & Sten som ligger i Kasino-bygningen ved Hotel Andalucía Plaza, rett overfor Restaurant Terra Sana i Nueva Andalucía.

 

Euromarket – supermarkedet med flest norske produkter
Euromarket har alltid vært et av skandinavenes foretrukne supermarkeder her på kysten. Det skyldes i stor grad det brede utvalget av skandinaviske produkter. Faktisk er Euromarket den største forhandleren av internasjonale varer, blant annet skandinaviske varer i hele Spania.

Euromarket et av de få stedene der kunden kan få alt på ett sted. Utvalget av frukt og grønnsaker, alltid av høy kvalitet, fås til fornuftige priser. Det samme gjelder de 200 forskjellige ostene samt pateer, kjøtt og fisk.
Euromarket har også sitt eget bakeri, og derfor har supermarkedet alltid et stort utvalg av ferskt brød, boller og kaker.

Samtidig kan Euromarket også tilby catering til private fester med servering av kanapeer, salater og grill der det kan tilberedes alt fra lam, and, oksekjøtt, kylling, svinekjøtt.

Men festen stopper ikke her. Euromarket har nemlig også er bredt utvalg av matvarer, drikkevarer og frysevarer. Som kunde finner man alt man trenger på ett sted. I tillegg kan Euromarket levere varene hjem til kundene, helt gratis, om man ikke selv ønsker å slepe på dem.

I samme senter som supermarkedet Euromarket ligger et reisebyrå, blomsterbutikk, vaskeri, parfymeforretning med gaveartikler, internasjonal avis- og magasinforhandler, eiendomsmegler, frisør, tannlege, videobutikk, dyrebutikk, helsebutikk, pølsevogn, bilvask, 550 parkeringsplasser, reparasjon av sko, samt en kafeteria med buffet til kun 7,95 euro.

I Euromarket finner man alltid gode tilbud, det gjelder også for perioden 10. mai – 7. juni da det er spesialtilbud på vin, ost og skinker, samt gratis smaksprøver.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.