Månedsmagasinet på Costa del Sol

Et vel overstått 2011 og et bar begynt 2012
Bolig Costa del Sol er et mindre dansk meglerfirma med atskillige års erfaring på kysten. Firmaet betjener fortrinnsvis skandinaviske kunder.
“Selv om 2011 ikke var vårt beste år, gir avslutningen på året samt starten på 2012 grunn til optimisme. Særlig våre norske og svenske kunder viser stor interesse. Og i motsetning til markedet generelt, opplever vi stor interesse for større og mer luksuriøse boliger, og vi forventer et økende salg i 2012”, sier Inger Møller og fortsetter: ”Våre kunder søker gode kvalitetsboliger til en realistisk pris. Og det selges fortsatt boliger på Costa del Sol, så det er grunn til optimisme. Men prisen må være tilpasset markedet. På den måten unngår man også en svært lang ventetid på boligen.”
Bolig Costa del Sol selger ikke bare boliger, men kan også sørge for vedlikehold og yte assistanse ved ombygginger mv. De har også en avdeling for salg og vedlikehold av medarbeiderboliger for større skandinaviske virksomheter. Oppgaver som må løses og som sikrer forvaltning av investeringene for både privatpersoner og virksomheter.
Høsten 2011 ble Inger Møller tilknyttet Bolig Costa del Sol. Inger har vært på kysten i mange år, og hennes brede kunnskap og store kontaktflate har skapt mer aktivitet i firmaet. Inger har særlig vært tilknyttet Cerros del Águila, men har søkt nye utfordringer og det blir det satt stor pris på hos Bolig Costa del Sol. Inger Møller kan treffes på tlf.: +34 615 175 578, inger@property-cds.dk og www.property-cds.dk
____________________________________________________________________________________________________________
 

Frisk og silkebløt hud hos ENN Care
Dersom du fortsatt ikke har prøvd en naturlig ansiktsløfting, er tiden kanskje inne for stikke innom ENN Care. Elsebeth Nybroe-Nielsen har åpnet sin nye klinikk rett ved Marbella i flotte lokaler på Marbella Golf & Country Club (rett ved siden av Hospital Costa del Sol). Med en behandling hos ENN Care kan du få et friskere og yngre utseende og en flott utstråling. Samtidig forhandler ENN Care nå også en helt ny, unik hudpleieserie uten kjemikaler – og til rimelige priser.

Elsebeth forteller at den nye hudpleieserien er framstilt av friske, naturlige komponenter med høy kvalitet. Derfor gir produktene også øyeblikkelig virkning. Huden absorberer enkelt produktene, og den føles med det samme frisk og silkebløt. Hudpleieserien er framstilt med moderne teknologi på basis av Ayurveda og TCM – (Traditional Chinese Medicine). Den største nyheten er Activcell Emulsion hvor små naturlige partikler trenger inn i huden og på den måten fører hudpleieproduktenes komponenter ned i de dypereliggende hudlagene.

Dessuten kan man med Microcell Emulsion beskytte og behandle huden på én og samme tid. Teknikken gjør det mulig å innkapsle fuktighet i huden slik at man oppnår et perfekt resultat. Alle produkter er merket med siste salgsdato og er analysert og testet hos Dartsch Scientific GmbH, et tysk institutt for cellebiologi.

Elsebeth forklarer videre at den nye hudpleieserien verken er mer eller mindre fargerik enn naturen selv, men at den virker aktivt og uten sjenanse for verken hud eller miljø.
For mer informasjon om naturlig ansiktsløfting og naturlige hudprodukter, kontakt Elsebeth Nybroe-Nielsen på tilf.: 663 048 477.
Epost: elsebeth@enncare.com, www.enncare.com.

____________________________________________________________________________________________________________

Den gode søvnen og mye mer

Der er mange ting som er viktige i livet, en av de viktigste er å sikre seg en god natts søvn. Og derfor bør du velge både dyner og puter av høy kvalitet og kombinere dem med lekkert sengelaken framstilt av for eksempel egyptisk bomull. Den gode søvnen kan derfor med fordel starte hos Yorkshire Linen.

Når du trer inn i butikken til Yorkshire Linen, befinner du deg midt i paradiset for alt som hjertet begjærer av dyner og puter som kan sikre deg en god nattesøvn. Lekkert sengetøy i alle størrelser, farger og mønstre, med eller uten blonder, til enkelt- eller dobbeltdyner og med matchende sengetepper og pynteputer.
Men hos Yorkshire Linen er det enda mer: Flotte gardiner, dekorasjonsartikler, det du trenger til kjøkkenet, samt håndklær og innredningsartikler til badet. Det er mye du kan glede deg selv med, men sannelig også ting du kan glede andre med. Så leter du etter den perfekte fødselsdagsgaven, bryllupsgaven eller bare gaven som du impulsivt gir til den setter pris på, ja da finner du også et stort utvalg ideer og mye inspirasjon hos Yorkshire Linen. Og under mottoet: ”Vi gjør boligen din til et hjem”, står personalet klar til å hjelpe deg med å realisere dine ideer og drømmer slik at du får det akkurat slik du gjerne vil ha det.
Du finner Yorkshire Linen rett ved innkjøpssenteret Myramar II, Avenida Andalucía Nave 3, rett bak LIDL. Det er gode parkeringsforhold, og Steph og Julie samt deres faglig velkvalifiserte medarbeidere gleder seg til å hilse deg velkommen. Tlf.: 952 197 577. www.yorkshirelinen.es – epost: info@yorkshirelinen.es

Fototekst: Steph og Julie med sine medarbeidere.

____________________________________________________________________________________________________________


Event i Annis’ Vitalshop
Dennis Gore eller "Dennis the Chemist" som han også blir kalt, er utdannet farmasøyt og har gjennom 40 år spesialisert seg innenfor komplementær medisin. Han er regelmessig å finne i både radio og tv i England der han medvirker i programmer som setter fokus på emner innenfor komplementær – alternativ – og legeordinert medisin.
I tillegg til at Dennis jevnlig medvirker i aktuelle helsedebatter, gir han også forelesninger for leger, farmasøyter og andre innenfor helsesektoren. Faktisk er han litt av en lokal berømthet som har blitt intervjuet av en rekke kjente programledere som for eksempel Julie Goodyear og George Hamilton. Folk kommer fra nær og fjern for å søke råd om alt fra astma til sinkmangel.
I Anni’s Vitalshop er vi så heldige å få Dennis Gore på besøk. Han kan treffes i butikken i Los Boliches mandag 20. februar kl. 10-14 og samme tid tirsdag 21. februar i butikken i Euromarket, Mijas Costa.
____________________________________________________________________________________________________________


Observera att kund önskar att personen på fotot ska vara vinklad mot texten, alltså ha ansiktet så att denne tittar på texten.

Private Banking – Skreddersydd forvaltning av pengene dine
Handelsbanken er Nordens mest internasjonale bank med 744 kontorer i 22 land. Handelsbanken er også en av Nordens og verdens mest solide banker*. Det er vi stolte av. Vår grunnfilosofi er personlig tilstedeværelse og personlig kontakt. Derfor har vi vært tilstede i Marbella siden 1989.
Vårt tilbud
Som Private Banking-kunde i Handelsbanken får du en personlig og skreddersydd forvaltning av pengene dine. Vi tar utgangspunkt i planene og behovene dine, og finner de løsingene som passer best for din økonomi og ditt liv.
I tillegg til formuesforvaltning, vil din Private Banking-rådgiver være nøkkelen til det du måtte trenge fra bankens spesialister, enten det gjelder juss, skatterådgivning, forsikringer, virksomhetsoverdragelser eller annet. Vi lover det tett oppfølging av de behov du har.
Hei. Jeg heter Carl Philip Tangen og jobber som private banker i Handelsbanken. Jeg har vært i bransjen siden 2003, og har base ved kontoret vårt i Luxemburg. Jeg treffer deg gjerne på kontoret vårt i Marbella for et uforpliktende møte. Da kan vi se hva vi sammen kan gjøre for deg og økonomien din.
Med vennlig hilsen Carl Philip Tangen

Velkommen till Handelsbanken Marbella.
Centro Plaza, Officina 2, Avda. Manolete 1, E-29660 Nueva Andalucia, Tlf +34 952 817 550, www.handelsbanken.es
*Undersøkelse publisert av Bloomberg mai 2011. Handelsbanken ble kåret til verdens nest sterkeste bank.

____________________________________________________________________________________________________________
 

 

Helle Hollis fyller 30
16. februar kan det danske bilutleiefirmaet Helle Hollis Car Rental feire 30 års jubileum. Virksomheten startet i 1982 i Benalmádena med en beskjeden flåte på bare 10 biler og ble den gangen drevet fra grunnleggeren Holger Helles privatbolig. I løpet av årene har antallet biler vokst eksplosivt og teller i dag hele 900. Etter hvert som utviklingen skjøt fart, ble privatboligen for liten og måtte avløses av det hovedkontoret som i dag holder til på Málaga Lufthavn, samt et avdelingskontor på hotell PYR i Fuengirola.
Personalstaben har selvfølgelig også vokst med årene. I den spede starten hadde firmaet bare to ansatte – au pair-piken Susanne Lago Mortensen og gartneren Antonio Rueda som i dag for øvrig begge kan feire 30 års jubileum samtidig. I dag er det hele 35 ansatte i den døgnbemannede virksomheten, og det er derfor en stolt direktør som kan se tilbake på virksomhetens tre første suksessfulle årtier.
”Helle Hollis har med sine 30 år på kysten alltid hatt som kjennetegn kvalitetsutleie med personlig service,” uttaler administrerende direktør Hans Hugo From i forbindelse med jubileet. ”Vi har alltid vært lengst framme med nye tiltak i bransjen, som f.eks. vår unike Home Owners´ Club. Der mange andre bare har tilbudt rabatter, har vi gått motsatt vei.”

Mer enn bilutleie
For å skape merverdi for sine kunder har Helle Hollis forsøkt seg med en rekke tiltak som ikke umiddelbart er forbundet med bilutleie. I resepsjonen kan du for eksempel printe ut boardingkortet ditt og veie vesken din, som medlem av Home Owners’ Club kan du få en rekke fordeler hos både Helle Hollis, på restauranter, golfbaner og i butikker, i tillegg til at det nå også er mulig å leie ut boligen din helt gratis via www.hellehollis.com.
Den siste kundefordelen gjelder i jubileumsuka 13. – 19. februar. Her får du nemlig en gratis flaske cava når du leier bil hos Helle Hollis.

”Vi vil gjerne skåle med og for kundene og samtidig vil hele Helle Hollis-teamet takke alle våre lojale kunder og klubbmedlemmer for å ha skapt grobunn for dette spesielle jubileet,” avslutter Hans Hugo From.

____________________________________________________________________________________________________________

Clínica Dental Costa del Sol feirer ett år på kysten
Clínica Dental Costa del Sol kan se tilbake på et første vellykket år i Fuengirola. Det har vært kunder av mange nasjonaliteter innom klinikken med en klar overvekt
av nordmenn. Mange bor her på kysten, men flere og flere finner veien nedover fra Norge.
Klinikken har lagt vekt å være en tannlegeklinikk som er rimelig og som har fokus på service og trygghet for kunden. Hovedmålet er at alle skal få en profesjonell tannlegehjelp til en overkommelig pris.
Mange mennesker vegrer seg for å gå til tannlegen i Norge fordi kostnadene på tannlegetjenester er svært høye.
Dette er tragisk for Norge, verdens rikeste land, at en av fem nordmenn ikke har råd til å gå til tannlegen, med det resultat at tannhelsen til nordmenn blir dårligere og dårligere. Vi skal ærlig innrømme at det er dyrt å gå til tannlegen i Norge og vi synes det er trist at folk ikke har råd til å gå til tannlegen.
Her i Spania kan man ofte spare opp til 50% og mer enn det man betaler hjemme i Norge. Også kunder som bor på Costa del Sol har bemerket at prisene i sammenlikning med andre klinikker er meget konkurransedyktige.
Du tenker kanskje at våre lave priser vil gå ut over service og kvalitetsnivået på våre tjenester, men det kan vi garantere at det ikke gjør. Du finner vår topp moderne og nye tannklinikk i på Plaza Hispanidad like ved den store markedsplassen i Fuengirola, med motiverte tannleger som ønsker å yte førsteklasses service.
Husk at et god tannhelse er nøkkelen til et godt liv, og at dårlig tannhelse kan forårsake helse problemer og gi lav selvfølelse. Ikke vent med å bestille time hos tannlegen. Ring tlf. 952 66 54 99 og få time hos en av solkystens rimeligste tannklinikker med garanti på førsteklasses tannbehandling.
Clínica Dental Costa del Sol utfører også forebyggende og korrektiv tannlegebehandling innenfor de aller fleste områder for tannlegetjenester.

____________________________________________________________________________________________________________

Alcantara hjelper til med alt
Costa del Sol bugner av eiendomsmeglere, men en av de virksomhetene som har flest år på baken, er Alcantara Property Investments S.L. I 30 år har firmaet vært vitne til opp- og nedturer på boligmarkedet, og en slik erfaring er noe som gir ekspertise. Derfor har virksomheten de beste forutsetningene for å gi deg råd om boligkjøp eller –salg på kysten.
Alcantara handler med alt fra leiligheter med ett, to eller tre soverom til de lekreste penthouse. Også villaer og luksusvillaer til favorable, forhandlingsvennlige priser finnes i porteføljen.
I tillegg til kjøp og salg av boliger kan Alcantara også gi råd i forbindelse med arv, testamente og rettslig papirarbeid – og det i tett samarbeid med nordisktalende advokater.
Sylphe Peschke heter direktøren i virksomheten, og hun snakker engelsk, spansk, tysk, fransk og litt nordisk, noe som er viktig for god kommunikasjon når hun og hennes stab tilbyr sin gode service.
Du kan lese mer og se bilder av eiendommer til salgs på www.alcantara.net

____________________________________________________________________________________________________________


Joan Klein sammen med Teres Didold Marchmann.

Seniorhotellet Casa Klein runder de 10 år
Det er nå mer enn 10 år siden at det vakre seniorhotellet Casa Klein i Vélez-Málaga åpnet dørene. I løpet av dette tiåret har Casa Klein utviklet seg til et fredfylt sted for gjestene der naturen, den friske lufta og et flott sosialt miljø alltid er på plass.
I forbindelse med feiringen av 10-års jubileet inviterte innehaver Joan Klein og resten av personalet på Casa Klein 25. november venner og bekjente til en mottakelse. Det ble for anledningen bytt på lekre tapas og vin, og de inviterte fikk mulighet for å se seniorhotellet og hilse på personalet og gjestene. Joan ga også en omvisning mens hun stolt fortalte om de mange gode minnene hun har samlet gjennom de siste 10 årene og som hun håper blir mange flere de kommende årene.
I april planlegger Casa Klein å holde Åpent Hus. Den endelige datoen vil bli annonsert senere.
For mer informasjon om Casa Klein, se www.casaklein.com eller ring +34 679 167 168.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.