Månedsmagasinet på Costa del SolFrisørsalon Petro tilbyr en komplett frisøropplevelse
Ikke langt fra Feriaplassen i Fuengirola ligger den moderne frisørsalongen Petro. Siden 1998 har salongen tilbudt klipping, farging, styling og skjønnhetsbehandlinger til det skandinaviske klientellet på kysten. Hvis man skal forklare hva årsaken er til frisørsalongens store suksess gjennom årene skyldes, er det uten tvil evnen til å kombinere profesjonalisme og et høyt servicenivå.
Frisørsalon Petro består av et internasjonalt team med 10 frisører, stylister og skjønnhetspersonal. Tempoet i salongen er alltid høyt uten at det går på akkord med servicen. Kunden kommer alltid i første rekke, og en stor del av de ansattes oppgaver er å gi råd om frisyrer, farger og lignende, selvfølgelig alltid innenfor de rammer som kunden setter. Frisørsalon Petro forsøker alltid å være et skritt foran og deltar hvert år i trendsettende events i London, Madrid, Barcelona og Valencia.
Frisørsalongens klientell er svært variert og omfatter helt unge jenter og gutter til eldre menn og kvinner. De helt unge tenåringene vil gjerne etterligne det de ser i motemagasiner, mens de eldre kundene foretrekker et mer klassisk look. Det store utvalget av hårprodukter som Redken, Kérastase og Sebastian tiltrekker også mange kunder – en stor del av dem bosatt i Norge – som benytter ferien i Sør-Spania til å få en lekker klipp eller farging, samtidig med at de kjøper populære hårprodukter til en mye billigere pris enn i Sverige.
En klipping kan også kombineres med en skjønnhetsbehandling. Frisørsalon Petro tilbyr alt fra massasje, hårfjerning, ansiktsbehandlinger, forlengelse og permanent farging av øyevipper, mikropigmentering, og makeup til hverdags, fest eller bryllup.
Kontakt Frisørsalon Petro på 952 467 130 for timebestilling. Se også www.petropeluqueros.com.


Innsamling til El Refugio del Burrito
Til julemarkedet i Centro Idea lørdag 10. desember ble det overrakt 727 euro til dyreorganisasjonen for esler, El Refugio del Burrito. Pengene ble samlet inn ved salg av te og kaffe, kaker og sandwiches som kunne kjøpes ved det fem meter lange kakebordet samt ved lotteriet der det ble solg trundt 100 lodd. Personene bak innsamlingen kom fra Danmark, Russland og Frankrike.

Ny preventiv vaksine mot sandflueinfeksjon
Dyrlegeklinikken Pet Vet Kamu i Fuengirola kan nå tilby en helt ny vaksine mot leishmaniasis (sandflueinfeksjon). Etter 10 års forskning og kliniske prøver har medisinfirmaet Virbac framstilt en vaksine som er svært effektiv mot sandflueinfeksjonen. Vaksinen gis tre ganger med tre ukers mellomrom. Hunder fra seks måneder og oppover kan få den nye vaksinen.
„Leishmaniasis er en alvorlig parasittsykdom som spres av sandfluer og som kan føre til døden. Når en hund blir bitt av en smittebærende sandflue, føres parasitten inn i hundens kropp og svekker dens immunsystem“, forteller dyrlege Susanne Kamu.
Sykdommens inkubasjonstid strekker seg fra et par måneder opp til flere år, men Susanne advarer om at sykdommen kan bli kronisk dersom den ikke behandles. De første symptomene på smitte er forandringer på huden ved munnen og på øyenlokkene. Hunden begynner også å miste pels rundt om øynene. Etter hvert vil andre symptomer som avmagring, feber, hevede lymfekjertler, kronisk diaré, halting, stive bevegelser, vondt i kroppen, samt urinforgiftning og nyresvikt forekomme.
Selv om en hund er smittet, finnes det gode behandlingsmetoder, men det beste er selvfølgelig alltid å forebygge. For å finne ut om en hund er smittet med Leishmaniasis, sjekker man antistoffene i hundens blod, lymfevev eller benmarg.
„Sykdommen er svært vanlig i Middelhavsområdet, og flere tusen hunder dør hvert år av den“, sier Susanne.
Dyrlegeklinikken Pet Vet Kamu har som en av de få i Europa en heltidsansatt hundeterapeut, Anna Frick. Hun svarer på spørsmål og hjelper til med å løse de atferdsproblemene hunder kan ha. For timebestilling, ring 952 667 333 eller besøk Annas hundskole.
For ytterligere informasjon om dyrlegeklinikken Per Vet Kamu, se www.petvetkamu.com eller ring 952 667 333.

Lad solen varme lommeboka
To dager før parlamentsvalget 20. november 2011 ble det vedtatt en ny lov som kan vise seg å være gull verdt for alle boligeiere og mindre virksomheter. Loven gjør det nemlig mulig å investere i solceller, koble seg på offentlig nett og selge eventuell overskudd av elektrisitet på dette felles markedet. Omvendt er det også mulig å kjøpe elektrisitet fra nettet når man ikke selv produserer nok. Det er fortsatt ikke avklart hvordan prispolitikken og prosedyrene konkret kommer til å bli, men det er ingen tvil om at det vil bli mulig å hente inn en pen gevinst.
Hos Técnicas Maro følger man utviklingen rundt den nye loven tett. Her fokuserer man hele tiden på å være fullt oppdatert på siste nytt. Har du allerede fattet interesse for de nye mulighetene, er du velkommen til å kontakte virksomheten på e-postadressen info@tecnicasmaro.com eller
på telefon: 952 52 95 38.

Grønn dansk entreprenørvirksomhet etablerer seg på kysten
Spanske boliger er notorisk kjent for elendige isolering. Det koster både økonomien og miljøet dyrt, men det skal det nå bli slutt på. I hvert fall hvis menneskene bak Insulate Now, entreprenørene Steen Skovgaard og John Allan Patheier. Etter å ha drevet en suksessrik virksomhet i Danmark, har de nå valgt å søke seg utenfor landets grenser og valget har falt på Spania fordi Steen som boligeier på kysten på egen kropp har følt behovet for bedre isolering.
”Det er faktisk ingen grunn til ikke å investere i isolering av egen bolig. Energiprisene går bare én vei, og det er oppover. Hvem vet hva prisene er om fem eller 10 år. Derfor er det vanskelig å finne argumenter mot å isolere bedre,” sier Steen Skovgaard som understreker at det kan være svært mange penger å spare.
Insulate Now tilbyr i tillegg til isolering alt innenfor tømrer-, murer-, maler-, elektrisitet- og vvsarbeid og vil med glede gi deg et tilbud på telefon 692 614 644. Du kan også beskrive det prosjektet du ønsker å få gjort direkte og motta et tilbud på http://www.insulatenow.es/index.php/the-joomla-community

Scan Transport leverer kildevann til ditt arrangement
Er du vert for en vandretur, en golfturnering eller noe helt annet, har du helt sikkert nok av ting å tenke på. Nå får du litt mindre å tenke på, for Scan Transport tilbyr nå å levere med vann til utvalgte, nordiske arrangementer.
Du kan kontakte Scan Transport på info@scantransport.com eller tlf.: 952 46 70 65 for å høre mer om muligheten for å få vann sponsett til nettopp ditt prosjekt. Du kan også se bilder, video og mye mer om flyttefirmaet og dets arrangementer på www.scantransport.dk eller på virksomhetens facebookside; www.facebook.com/scantransportnordic.
På første bilde sees Scan Transports spesialproduserte vannflasker. Det andre avslører to norske golflandslagsspillere etter seieren på Atalaya Golf, som – bedømt utfra smilene – er ualminnelig godt tilfreds med smaken på bannet. I bakgrunnen sees forøvrig Britt fra Scan Transport.

 

Kosmetolog i nye lokaler
Nana Norrbom som i fem år har hatt sin skjønnhetsklinikk hos norske Frisør Bibi i Puebla Lucía, starter det nye året med å flytte til egne lokaler litt lenger ned i samme gate som Frisør Bibis salong.
“Jeg har vært svært glad for å være hos Bibi, men nå er tiden moden for å få litt mer plass”, sier kosmetolog Nana Norrbom som har innredet sin nye klinikk med lekre materialer og skjønne farger. “Jeg trengte noe helt nytt, og jeg håper at mine kunder vil finne seg svært godt til rette i de nye omgivelsene som i løpet av våren får følge av skjønnhetsnyheter fra bl.a. Sothys som byr på lette kremer og flotte farger i sesongens makeup-kolleksjon. Jeg fortsetter selvfølgelig også med semi-permanent makeup som det er svært stor etterspørsel etter – og det gjelder både bryn, vippelinje og lepper.
Nana feirer alt sammen med en mottakelse lørdag 11. februar fra kl. 13 til kl. 16. Det vil bli servert lekre, feminine snacks og sjampanje.
“Jeg gleder meg veldig til å vise fram min nye skjønnhetsklinikk både til både faste og nye kunder”.
Under mottakelsen gis det 10 % rabatt ved bestilling av ansiktsbehandlinger og på hudpleieprodukter og makeup, men man er selvfølgelig allerede nå velkommen til å ringe og bestille tid til en ansiktsbehandling på tlf.: 610 716 048.
Alle er velkommen til mottakelsen 11. februar kl. 13-16 på Calle Maestra Angeles Aspiazú, Edif. Navas 1 i Puebla Lucía, Fuengirola.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.