Månedsmagasinet på Costa del Sol

Mugge har foto
Julekonsert i Den Norske Sjømannskirken
Torsdag 24. november hadde DNB (tidligere DNB Nor) fra Luxembourg
invitert til førjulskonsert i Den Norske Sjømannskirke i El Campanario
i Calahonda. Det var fjerde år på rad at DNB avholder julekonserten,
og mange var møtt opp for å tilbringe en hyggelig kveld med
julesanger.
Humøret var på topp, og alle sang med på de vakre julesangene sunget
av tenor og skuespiller Bjørnar Spydevold, akkompagnert av pianist
Terje Norum.
Etter konserten nøt gjestene en god vin og snacks i Sjømannskirkens hall.

________________________________________________________________________________________________________

(FOTO från av Sara)
Clínica Dental Medic
Tannlegeklinikken rett ved Corte Inglés i Puerto Banús har fått en tilvekst. Det er Jörg Liebscher som nå har blitt samarbeidspartner med Bo Wallenborg. Med sin samlede kompetanse har de et bredt tilbud innenfor tannpleie, også behandlinger som krever spesialistkunnskap, som f.eks. protetikk, implantologi og oralkirurgi, og pasientene omfatter både barn og voksne .
På klinikken er man glad for at man ved behandlinger kan tilby narkose noe som Jörg allerede har praktisert i 7 år. Det skjer gjennom et nært samarbeid med anestesilege som setter narkosen og som er til stede under hele behandlingen. Narkose innebærer at pasienten reagerer på tiltale, men ikke kjenner noe til selve behandlingen. Mange pasienter forteller at de ved denne metoden slipper stress og ubehag, derfor passer metoden bra for pasienter som har tannlegeskrekk og frykter kirurgiske inngrep. Så langt har mange av klinikkens pasienter valgt narkose ved større inngrep.
Clínica Dental Medic satser sterkt på moderne teknikk og benytter seg av bl.a. digital røntgenteknikk, noe som gir muligheter for å se hver enkelt tann mye tydeligere enn med eldre teknikker. Metoden gir også pasientene en sjanse til å se og forstå sin egen tannhelse.
Det legges alltid stor vekt på at behandlingen aldri må bli som et ”samlebånd”. Hver enkelt pasient får en høykvalitativ behandling med nok av tid til samtale, både før og etter behandlingen for å skape en trygg og familiær atmosfære.
Både Jörg og Bo har lang erfaring innenfor yrket. Jörg har tysk tannlegeutdanning med spesialistkompetanse i paradontologi/tannløsning og implantologi. Han har erfaring siden 1992, bl.a. med egen praksis. Bo har svensk tannlegeutdanning og har erfaring siden 1972. Han begynte å arbeide her på kysten i 1994 og åpnet Clínica Dental Medic 2000.
Clínica Dental Medic, C/Ramón Arecers, Puerto Banus. Tlf.: 952 81 45 72,
e-post:bowallenborg@hotmail.com, dr.joerg-liebscher@t-online.de

__________________________________________________________________________________________________________

Foto sendt til Martin 16/11)
Jula er kommet til dagligvarebutikken Ewalds
Jula står igjen for døra med sine deilige dufter, smaker og hyggelige atmosfære. En skjønn høytid med god mat, gaver og mange juletradisjoner som stammer tilbake fra 1500-tallet og som i dag er blitt en god kombinasjon av mange forskjellige europeiske juletradisjoner.

Dagligvarebutikken Ewalds på toggata i Los Boliches bugner av juledelikatesser i desember. Og her kan man finne alt til en tradisjonell skandinavisk jul; gløgg, julekaffe og kaker som med sine spesielle aromaer skaper julestemning, selv i Syd-Spania. Selvfølgelig kan man også finne et stort utvalg av julegodterier, sjokolade og risengrøt med kanel som er et must for både barn og voksne i den kommende juletida.

Samtidigt byr Ewalds på lekker skandinaviske sild, samt gravet og røkt laks. I år vil det også være mulig å få ferskrøkt laks i butikken. En annen viktig juleartikkel er snapsen, og hos Ewalds kan man få de mest populære snapsene, samt den norske akevitten Linje. Og for de som ønsker litt mer eksotiske delikatesser på julebordet, finner man hos Ewalds bjørnekjøtt, pateer, reinsdyrpate’ eller elgkjøtt fra Lappland. Til julematen er det også mange gode australske og sør-afrikanske bag-in-box viner som er tappet i Danmark, og som er vært praktiske i julen dersom man ikke gidder å slepe rundt på vinflasker når man handler inn til jul.

Ewalds holder åpent hele juleuken fra kl. 10 – 20 og juleaften fra kl. 9 – 13. Mandag 19. desember inviterer Ewalds på et glass julegløgg, og alle er velkommen.

Dagligvarebutikken Ewalds ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.

__________________________________________________________________________________________________________

FOTO fra Mugge
Reserver parkeringsplass til jul
Costa Biler og BlueCat Parking anbefaler at man allerede nå reserverer parkeringplasus til jula.
Det nye bookingsystemet på hjemmesiden gjør det mulig for kunden selv å reservere innendørs eller utendørs parkering og få bekreftelsen og få nødvendig informasjon med det samme. Fordi online-reservasjon er tidsbesparende for virksomheten, får kunder ytterligere 15% rabatt.

Biler tas imot direkte foran avgangsterminalen, dersom man reserver å-plass på forhånd El ring med 15 minutters varsel. Når man kommer tilbake, kan man enten benytte seg av gratis minibuss-service som tar 4 – 5min., eller velge å få bilen levert direkte til terminalen.Costa Biler og BlueCat Parkings 24-timers parkeringsplass ligger rett ved enden av landingsbanen, og når den nye innkjøringen blir tatt i bruDetroit det enda raskere å komme dit.

Som bilutleingfirma er personalet vant til å ta imot og utlevere mange biler hver dag – uten ventetider og med en rask avvikling på vanlig nordisk måte. Dessuten tar BlueCat Parking seg av diverse oppgaver som ettersyn, service, rengjøring, import, omregistrering, etc., mens kunden er bortreist. Costabiler innførte sin parkeringsservice, BlueCatParking/ParkingGatoAzul, på Málaga lufthavn ifjor med svært konkurransedyktige priser. Siden da har de kjøpt inn to Mercedes Sprinter-minibusser for gratis shuttle-service og dessuten tilbudt innendørs parkering, igjen til svært fordelaktige priser. For mer informasjon, kontakt Costabiler på:

+34 952 105 700, eller besøk hjemmesiden: www.costabiler.dk

__________________________________________________________________________________________________________

StabilSat tilbyr alle skandinaviske TV-kanaler
Hvorfor nøye seg med et par norske tv-kanaler når det er mulig å få en kjempepakke med norske og internatsjonale kanaler, slik du kjenner det fra Norge? Det spansk/finske StabilSat som de tre siste årene med stor suksess har installert parabolantenner og solgt Viasat til skandinaver på Costa Blanca, har nå etablert seg på Costa del Sol og kan tilby dansk digital-TV via parabolantenne til det norske marked på kysten.
StabilSat er et familieid firma som startet i 1999 og som derfor har stor kunnskap om parabolmarkedet og som kjenner de norske kundenes behov. Kanalen Viasat Golf er et eksempel på en kanal som er svært populær blant skandinaver, men tilbudet stopper ikke her. Kanaler som NRK 1 HD, NRK 2, NRK 3, TV1000 HD, Viasat Motor, TV 2, National Geographic og mange flere kan fås helt uten forstyrrelser eller annen sjenanse med en parabolantenne fra StabilSat. En nyhet er at også er mulig oppleve Viasats film- og sportskanaler i 3D.
Det er Stabilsats erfaring at nordmenn bosatt i Spania har svært høye krav til kvaliteten på de TV-kanalene de mottar, derfor et det beste valget i Spania en parabolantenne som gir nøyaktig de samme signalene og den samme billedkvaliteten som i Norge.
I showroomet i Centro Nórdico på Mijas-veien kan kundene se en demonstrasjon på hvordan systemet virker. Men det er også mulig å kontakte StabilSat på 632 318 983. På StabilSats hjemmeside kan man få mer informasjon om de mange kanaler og spesielle TV-pakkene, samt få svar på forskjellige spørsmål som andre kunder har hatt. Se www.stabilsat.com.

__________________________________________________________________________________________________________

Dugger brillene? Dan Optica har løsningen
Briller som dugger er et irriterende element i enhver brillebærers hverdag. Men det finnes det råd for. Produsenten Essilor lanserer nå Optifog, en væske som holder brillene duggfrie i opp til en uke. Optifog fordeles på glassene, tørkes av med en mikrofiberklut og dermes etableres det et tynt, beskyttende og usynlig lag på glassene. Så enkelt er dine briller fullstendig beskyttet mot dugg! Produktet kan bare benyttes på Essilors spesialproduserte brillesglass og har ingen innflytelse på kontrast eller skarphet.

Du kan kjøpe dette smarte produktet og få dine Essilor brilleglass hos Dan Optica som du finner ved turistkontoret sentralt i Fuengirola.

Her kan du også benytte deg av butikkens mange andre tilbud som gratis synsprøve, kontroll for grå og grønn stær, hjelp ved bruk av kontaktlinser eller gå på oppdagelsesjakt i butikkens kjempeutvalg av solbriller og brilleinnfatninger.

Vil du lese mer om Optifog, kan du gå inn på hjemmesiden www.optifog.com. Her kan forøvrig også anbefales morsomme reklamer!

Du kan også se en demonstrasjon av produktet på www.youtube.com/optifoglenses#p/u/4/Ww8GO673P8Q

Dan Opticas egen hjemmeside er: www.danoptica.com, eller ring tlf.: 952 58 39 10

Fototekst: Annette Skibby, Diego Guillén, Juana Pérez.
___________________________________________________________________________________________________________
 

(Fotos fra Mugge)
Clínica Dental Escandinava ble feiret
Solen skinte, den røde løperen var rullet ut, det var underskrifter fra alle de ca. 300 gjestene på et kjempelæret (som nå pryder klinikkens inngang), levende musikk, sherry og tapas, taler og gaver – og så ble vinneren av den to måneder lange valgkampen om å bli Clínica Dental Escandinavas mest populære medarbeider avslørt. Ikke overraskende havde pasienter, kunder og venner avgitt flest stemmer til resepsjonisten Arla Hälvä. Blant "velgerne" ble det trukket lodd om 10 luksus-tannbehandlinger.
"Det har vært en fantastisk dag som vi aldri vil glemme", sa klinikkens innehavere, Jette og Keld Overgaard etter det vel overståtte 25-års jubileet.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.