Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spanskundervisning og gastronomi i ett

Spanskundervisning og gastronomi i ett

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


Comunica er klar med et supertilbud til alle som ønsker å forbedre sine spanske språkkunnskaper og samtidig utvide smakshorisonten. Språksenteret tilbyr nemlig en hyggelig ettermiddag spekket med lekre spanske tapas, supplert med kokkens kommentarer til tilberedningen og bakgrunnen for rettene. Dessuten vil Comunicas lærere gjennomgå vendinger og ord som gir deg en god forberedelse foran ditt neste restaurantbesøk i Spania. Idéen med språkundervisning ”utenfor klasserommet” er imidlertid ikke helt ny for den godt etablerte virksomheten.
”Vi har før tatt med våre lærere og elever med rundt på ulike ”locations” – altså på for eksempel handleturer – og det har fungert svært bra. Så nå prøver vi igjen,” forteller Tina Julsgaard, eier og daglig leder av Comunica. Hun håper at anordningen både vil tiltrekke seg folk som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper, men også de matglade som er på jakt etter en kulinarisk opplevelse i toppklasse.
”Maten på Restaurant Girol er virkelig, virkelig god. Ren gourmet. Og det vil i forbindelse med de forskjellige rettene bli muligheter for å stille kokken spørsmål slik at alle trolig vil lære noe den dagen,” sier Tina og lover samtidig at deltakerne uansett vil lære forskjellen på jamón serrano og jamón iberico som mange har en tendens til å blande sammen.
Arrangementet foregår 13. februar kl. 13 på Restaurant Girol i Fuengirola. Det koster 40 euro å delta, og påmelding må skje til; kontakt@comunica.dk. Maksimum 30 deltakere, og siste sjanse for påmelding er ultimo januar. Du kan se menyen og lese mer om arrangementet på www.comunica.dk.

 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet