Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ny og moderne tannklinikk i Fuengirola
Clinica Dental Costa del Sol er en ny og moderne tannklinikk beliggende i Fuengirola sentrum, like ved den store markedsplassen og ikke langt fra lokalene til Den Norske Forening.
I dagens vanskelige finansielle marked har klinikken lagt vekt på å kombinere best mulig kvalitet med best mulig pris. Det faglige team består av høyt kvalifiserte og meget erfarne tannleger med både norsk og spansk tannlegelisens. Det føles alltid som en ekstra trygghet når man kan kommunisere med tannlegen på sitt eget språk.
Tannlegekontoret og laboratoriet er utstyrt med dagens mest avanserte teknologi. Det er direkte kommunikasjon mellom tannlegene og tannteknikerne, noe som forsikrer pasienten en unik kvalitetsgaranti. Clínica Dental Costa del Sol tilbyr full tannlegeservice som inkluderer alt fra estetisk behandling til implantologi .
Klinikken har hatt flere norske kunder som kan bekrefte at de har kunnet spare inntil 50 – 70 % i forhold til norske priser. Clínica Dental Costa del Sol bruker kun implantater av høyeste kvalitet, framstilt av STRAUMAN. For pasientenes trygghet tilbydes bare Straumans tannimplantater som gir pasienten en livstidsgaranti på sine produkter, uansett hvor i verden man er.

Strauman tannimplantater (Sveits-USA) er laget av det nest største tannimplantatselskapet i verden. Med over 20 års erfaring – de er ansett for å være ledende i tannimplantatprodukter og -prosedyrer. Clínica Dental Costa del Sol er overbevist om at prisen for implantatbehandling har vært holdt altfor høy over hele verden. På klinikken har man derfor endret dette og gir alle et alternativ til det å bli tannløs eller måtte bruke proteser uten å måtte betale en formue. En behandlingspakke for ett implantat (implantat + krone) koster bare 1200 € (Ca 9300 NOK). Vanlig pris i Norge: 20 – 25000 NOK)

Hvis man etter en forundersøkelse blir kunde, vil forundersøkelsen være gratis. For mer informasjon, kontakt klinikken på tlf.: 952 665499 eller dentalcostadelsol@hotmail.com.
 

 

Det er alltid morsomt å handle i Ewalds Matbutikk
Nordmenn på kysten har tatt svært godt imot dagligvarebutikken Ewalds i Los Boliches i Fuengirola der det er mulig å få mange av de dagligvarene som man savner fra Norge. En av butikkens eiere, Annika Wikström, forteller at Ewalds gjerne vil hjelpe kundene med å gjøre matlagingen på hverdager både sunn og enkel, samtidig som man i butikken også kan finne lekker mat til lørdagshyggen eller til en festmiddag.
”Det er ikke noe i veien med spansk mat,” forsikrer Annika, ” men når man har bodd i Spania i en årrekke, begynner man å bli litt lei av tradisjonell spansk matlaging. Min familie og jeg har bodd her i mange år, og vi foretrekker mat som ikke inneholder så mye fett som spansk mat, og vi ser derfor nøye på fettinnhold, tilsettingsstoffer, mm., når vi kjøper med varer hjem. Før vi selger en matvare i butikken, prøvesmaker vi den alltid selv slik at vi kan fortelle kundene hva de kan forvente seg.”

Bakeriet tilbyr hjemmebakt brød uten tilsetningsstoffer. En av høstens nyheter er brødet "Jylland", et honningsøtet fullkornsrugbrød som er bakt etter en opprinnelige dansk oppskrift. Butikkens andre eier, Ewald Wikström, forteller at han selv er svært oppmerksom på det brødet han spiser. Det blir derfor ikke solgt frosne brød i butikken. Alt bakes fra bunnen av.
I tillegg det ferske brødet, har Ewalds et stort utvalg af fisk, særlig sild som er importert fra de mest anerkjente produsenter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Men dessuten kan man også få luksusreker, kreps og gravet laks. Høsten byr også på røkt fisk samt reinsdyrkjøtt, elg eller bjørnekjøtt til festlige anledninger.

Kundene kan prøvesmake mange av varene i butikken. Og selv om julen ikke akkurat er rett rundt hjørnet, vil det også den kommende tiden finnes julevarer i hyllene slik at kundene kan være sikre på å kunne få det de trenger til høytiden.
Alle norske juledelikatesser kan forhåndsbestilles hos Ewalds allerede nå.
Annika og Ewald ønsker alle velkommen til butikken og til en morsom og tilfredsstillende handleopplevelse.

Velkommen tilbake

Torsdag 22. september hilste Nykredit sine samarbeidspartnere velkommen tilbake fra sommerferie, og selv om vi i Det Norske Magasinet har vært i full sving hele sommeren og ikke har hatt feriestengt, møtte vi selvfølgelig opp for å hilse på Nykredits medarbeidere og alle de andre som deltok på mottakelsen. Over en mengde tapas og et glass vin ble forventningene til den kommende sesongen livlig diskutert.

30 års jubileum i Nordea
Nordeas avdeling i Marbella dannet rammen om bankens spanske jubileum fredag 23. september. Da var det akkurat 30 år siden banken fikk tillatelse til å åpne sitt representasjonskontor av den spanske nasjonalbankdirektøren.

Det var en flott mottakelse som svært mange av bankens kunder og forretningsforbindelser besøkte.

 

Danske med smak for Norge
I 12 år har Henrik Weber Juel arbeidet som selvstendig altmuligmann på kysten. Han er utdannet VVS’er og elektriker, men tilbyr også renovering, isolering, solenergi, male- og murerarbeid. Henrik er også byggherre i den forstand at han – bortsett fra betongkonstruksjoner – har tillatelse og kompetanse til å bygge et hus helt fra grunnen. Og det med høyeste kvalitet.
”Vi må gjøre stort sett alt, og dette kan vi. Og så arbeider vi tett sammen med leverandører av de beste materialene man kan få,” sier Henrik som framhever tyske SUNFLEX’ glassgardiner som noe av det mest interessante for øyeblikket.
”Det er rett og slett Mercedes´en over alle Mercedes´er. Deres produkter gjør at du plutselig kan bruke terrassen på en helt ny måte hele året rundt, og det vil gi et helt annet liv der ute,” forteller Henrik som tilbyr montering av SUNFLEX’ produkter.
Selv om Henrik er forretningsmann som særlig i finanskrisetider ikke kan tillate seg å være kresen når det gjelder kunder, vet han godt hvem som er favorittkunden:
”Jeg arbeider generelt helst for skandinaver, men blant dem må jeg si at nordmenn er min klare favoritt. Det er en fornøyelse å oppleve hvordan de legger større vekt på stil og kvalitet enn noe annet, og så har de en behagelig mentalitet,” roser Henrik som håper og tror at hans nyeste satsing med glassgardiner vil begeistre nordmenn”.
Henrik kan kontaktes til store/små oppgaver eller for en uforpliktende prat på juel.henrik@gmail.com eller 619 951 115. Har SUNFLEX’ produkter fanget din interesse, kan du se en demonstrasjon på http://www.sunflex.de/informationen/produktfilme.html.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.