Månedsmagasinet på Costa del Sol


Teamet bak SBT Skandinavisk Byggtjänst, Frederick Zelmanovits og Antonio Curylo.

Skandinavisk byggefirma tar seg av sommerens mange renoveringer
Mange skandinavere mener at sommeren i Spanien er en død periode fordi varmen setter bom for all aktivitet, men det er ikke sant. Mange skandinaver som eier en sommerbolig på kysten, kommer nemlig bare ned hit i sommermånedene, og det er i løpet ferien at alt skal ordnes. Det samme gjelder renovasjon av boligen. Det skandinaviske byggefirmaet SBT Skandinavisk Byggtjänst fokuserer ikke bare på de fastboende skandinavene på nysten men i like stor grad på de mange skandinaver som gjester kysten om sommeren. I tillegg er det mange fastboende skandinaver som tilbringer sommeren nordpå, men som foretrekker at renoveringen foregår mens de ikke bor i boligen. Derfor gjør SBT Skandinavisk Byggtjänst en ekstra innsats for å være synlige hele året rundt slik at kundene vet at boligen deres kan bli renovert uavhengig av årstiden. Kunden mottar løpende oppdateringer på arbeidet, slik at det aldri hersker tvil om hvor mye av arbeidsoppgavene som er ferdigstilt. Dessuten er det mange utendørsoppgaver der det er nødvendig at været er godt og stabilt slik at byggeopgavene kan utføres.
SBT Skandinavisk Byggtjänst står til rådighet hele sommeren, og alle er velkommen til å kontakte dem for et uforpliktende tilbud. Ring +34 664 471 237 eller se www.skandbygg.com for ytterligere informasjon.

 

Cirque du Soleil – verdens mest betagende sirkus besøker kysten
Cirque du Soleil fra Canada med ikke mindre enn 55 artister fra 17 forskjellige land gjester i perioden 1. – 4. desember Málaga med forestillingen Alegría.
Alegría er en av Cirque du Soleils klassiske forestillinger, og mer enn 10 millioner verden over har allerede sett og sett igjen det fantastiske, historiefortellende showet som byr på de beste artister i verden. Det mest imponerende ved Cirque du Soleils show er den detaljerte koreografien, den eventyrlige, levende musikken og den alltid store aktiviteten på hele scenen der åpen munn og klappsalver best kjennetegner publikums reaksjoner under showet.
Cirque du Soleil har tidligere besøkt kysten, hver gang med stor suksess og alltid med helt utsolgte show. Men nå er det mulighet for endelig å se verdens beste akrobater utfolde seg på de mest ekstravagante og absurde måter.
Showet Alegría byr blant annet på akrobatiske øvelser på dobbelttrapes og hopp fra trapes til trapes i hele 12 meters høyde og en forestilling av høy koreografisk karakter på trampoliner gjemt under scenen. Dessuten blir det også balansegang og saltomortaler på staver holdt av akrobater.
I tillegg til showets intensitet må man ikke glemme akrobatenes flotte, håndsydde kostymer og den spektakulære makeupen og kunstneriske masker som alt sammen er laget spesielt til hver enkelt akrobat.
Kort sagt er Cirque du Soleil ikke bare sirkus. Det er som å tre inn i en drømmeverden der ikke engang fantasien forstår å sette grenser. Det er uten tvil en opplevelse man ikke bør gå glipp av.
Billetter til forestillingen Alegría kan kjøpes på www.livenation.com, www.ticketmaster.com, www.servicaixa.com eller på www.corteingles.es/entradas.
Les mer om Cirque du Soleil på www.cirquedusoleil.com.

Nordic Muebles Algarrobo Costa stenger
Den danske kjøkkenforretningen Nordic Muebels har valgt å stenge avdelingen i Algarrobo Costa. – Den framgangen vi registrerer skjer vest for Málaga, så det er her vi vil konsentrere kreftene våre, sier innehaver Tonny Marchmann. Hans forretning ligger sentralt plassert på Feria-plassen i Fuengirola.
Forretningen i Algarrobo Costa holder åpent hele juli, og tilbyr store rabatter på kjøkken, garderobeskap og baderomsmiljøer.
Jan Baastrup som mange kjenner og som til daglig var i Algarrobo, vender tilbake til forretningen i Fuengirola fra 1. september etter en velfortjent ferie.
– Nordic Muebles i Fuengirola vil fortsatt yte service til kundene øst for Málaga og selvfølgelig overta alle forpliktelser overfor kunder som har handlet i Algarrobo, forklarer Jan som gleder seg til igjen å bli en del av Fuengirola-teamet som foruten fire snekkere også teller Conny Boa og Tonny Marchmann. Tonny forteller at firmaet har opplevd sterk vekst siden man introduserte eget merke og selv har begynt å produsere kjøkken.
– I løpet av de neste par månedene introduserer vil hele fem nye utstillingskjøkken med alle de nyeste trender innenfor kjøkken, bad og garderobe – og det feirer vi med et ”Åpent-hus”-arrangement i oktober – men det kommer vi tilbake til senere.

 

Salg+sommer=sant
I flere år har klesforretningene i Nueva Andalucía alltid hatt et større salg i løpet av sommeren, og slik blir det også i år. I en tid da de aller fleste bare nyter sola og bare ønsker å fylle dagene med noe avslappende, ønsker man kanskje ikke å gå og prøve klær, men Fia i backen har sammen med noen flere i Nueva Andalucía bestemt seg for å gi kundene gode muligheter for å handle.
Fia i backen holder 50 % på ordinær pris og endrer samtidig åpningstidene.
I juli og august holder butikken åpent mandag til fredag mellom kl. 10.00 – 14.00 og mellom kl. 19.00 – 21.30. På lørdager er det oppe mellom kl. 10.00 – 13.00.
4. august åpner motemessen på Bella Centeret i København med en presentasjon av vårkolleksjonen 2012.
Da reiser Fia i Backen dit for å treffe flere svenske designere og se hvilke nyheter de tilbyr. Håpet er å kunne knyte nye spennende kontakter som gir dere kunder enda flere valgmuligheter, både når det gjelder barn- og damekolleksjonene.
Under motemessen kommer butikken til å være stengt. De som er usikre på åpningstidene eller har andre spørsmål, er alltid velkommen til å ringe.
Du treffer Fia i backen på tlf.: 952 81 65 12
Fia i backen finnes nå også på Facebook.

 

Max Beach – Sommerens ideelle strandrestaurant
Max Beach er et av kystens få ”smørehull” med strand så langt øyet rekker, både mot øst og vest og anses av mange som det perfekte stedet å tilbringe lange, dovne sommerdager da ønsket om en lekker lunsj, en kjølig flaske vin og en frisk bris i skyggen er det viktigste på dagsordenen. Med sin beliggenhet i Mijas Costa er stranden ved restauranten vanligvis ikke overfylt, og det hviler derfor en deilig avslappet atmosfære over stedet.
Når sulten for alvor melder seg, anbefales det å bestille en av de deilige rettene tilberedt på restaurantens store grill. Utvalget er svært lekkert og spenner over ulike typer middelhavsfisk til spare ribs og store saftige biffer som alltid serveres med en deilig og lett salat. I tillegg til grillen kan man til lunsj velge mellom flere forskjellige forretter som salater, gazpacho og carpaccio, fiskeretter som dampede muslinger og pannestekte sjøtunger og kjøttretter som tatarbiff og kylling i karri. Og så er det pizza og pasta til de små eller til de som bare vil spise nokså enkelt fordi de raskt ønsker å vende tilbake til stranden.
Mens terrassene på Max Beach om dagen er innredet for at man skal kunne spise lunsj iført sarong eller t-skjorte og sand mellom tærne, er det om kvelden dekket fint opp til middag. Menyen omfatter de mange lunsjrettene, i tillegg er det noen eventyrlig lekre middagsspesialiteter som chateaubriand a la sal, helstekt lam og and a la orange.
Disse delikatessene bør nytes i kveldsbrisen etter mørkets frambrudd, mens stjernene glimter i det fjerne og mens man nyter at sommeren enda en gang har valgt å legge veien om kysten.
For bordbestilling ring tlf.: 952 932 780.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.