Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nye økonomiske muligheter for skandinaver på kysten

1. august slår Novateam opp dørene til sine helt nye kontorer i Centro Commercial La Colonia i San Pedro de Alcántara. Formålet er å skape et telemarketingfirma med fokus på salg av norske, danske og svenske klikk-produkter til webshops, samt annonser til magasiner. Senere i år vil virksomheten også henvende seg til Øst-Europa og England.

Hvorfor skandinavisk telemarketing i Spania?
Mange virksomheter med representasjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland bruker som oftest for mye ressurser på organisasjon for å styre sine lokale kontorer i de enkelte land, og ett av de få stedene i verden der man med suksess kan samle mange nasjonaliteter i et salgskontor, er Costa del Sol. Novateam har allerede kontrakter med store skandinaviske virksomheter for å skaffe kunder til deres nettbutikker innenfor mange bransjer, samt annonsører til skandinaviske magasiner.

Investering der kan lønne seg.
Samtidig har Novateam et attraktivt tilbud til dem som føler de får for lite ut av sine pensjonssparinger og investeringer. Ved å gå utenom mellommenn, banker og investeringsselskaper, kan man nå investere direkte i enkelte oljekilder i Texas og dermed sikre seg en årelang avkastning på oljen som kommer opp av den kilden man har eierandeler i. For øyeblikket gir kildene en gjennomsnittlig avkastning på 24 % p.a. Man kan besøke ”sin” oljekilde og snakke med sin ”partner”, operatøren av kilden, og dermed med egne øyne se hva som skjer og samtidig bli klokere på oljeindustrien.
Novateam søker på grunn av stor suksess flere telemarketingmedarbeidere både til mediesalg i Skandinavia og det øvrige Europa og for å gi informasjon om direkte investeringer i aktive oljekilder i Texas. Ytterligere informasjon: lars@novateam.dk

 


Niels Bach med sitt nordiske personal, Maria, María Luisa og Gabrielle.

Scantransport utvider

Selv om det nye nordiske kontoret hadde vært åpent i noen måneder allerede, var det først mandag 30. mai at den offisielle innvielsen
fant sted. Flott kledd i Scantransports farger, rødt og hvitt, tok Maria, María Luisa og Gabrielle sammen med øverste sjef fra Danmark,
Niels Bach, imot de mange kundene, vennene og forretningsforbindelsene som hadde møtt fram å ønske til lykke og samtidig nyte noen fine timer
sammen på en solrik dag. Scantransports nye nordiske kontor ligger i Centro Idea på Mijasveien. www.scantransport.com

Nykredit i Marbella: Jesper takker av og Christel kommer tilbake

Etter sju måneders svangerskapspermisjon kommer representasjonssjef Christel Mark Hansen i begynnelsen av juni i år tilbake til Nykredits kontorer på Centro Plaza. Christel har brukt tiden til å kose seg sammen med sin lille datter, men gleder seg nå til å komme tilbake til arbeidet, til kundene og samarbeidspartnerne.
Jesper Friis Kjeldal som har vært konstituert representasjonssjef under Christels permisjon, forlater nå Nykredit i Marbella og reiser tilbake til sin stilling som partnersjef i Nykredit International i København. Jesper har fått en stor personlig og arbeidsmessig opplevelse i løpet av oppholdet i Marbella og vil gjerne benytte sjansen til å takke kunder og forretningsforbindelse for den svært positive mottakelsen han har fått i alle sammenhenger her nede.

Få din spanske strømregning på skandinavisk

Det er nesten ikke til å tro, men det er sant. Evergreen Eléctrica er et skandinavisk el-selskap som nå tar opp konkurransen med spanske selskapene. Det skjer blant annet på bakgrunn av utilfredsheten over de eksisterende el-selskaper i Spania som er vanskelige å kommunisere med hvis man ikke snakker spansk. Samtidig er der nesten ingen nordmenn som forstår den spanske strømregningen, først og fremst fordi den er svært teknisk og selvfølgelig fordi den er på spansk.
– Vi tilbyr en service slik man kjenner den fra Skandinavia og på det språk man føler seg trygg på. Derfor er strømregningen på skandinavisk. Samtidig er den satt opp enkelt og greit med nøyaktig oppføring av forbruk og pris. Vår hjemmeside er svært brukervennlig, og her kan man alltid følge med på forbruket, se statistikker for de siste måneder og endre sine data, hvis det skulle bli nødvendig. Hvis man foretrekker personlig service, kan man alltid ringe til vårt kontor der vi betjener kundene på skandinavisk. En annen fordel er at kunden selv kan måle forbruket sitt. På den måten er man hele tiden à jour med forbruket og risikerer ikke store overraskelse i form av ekstraregninger slik det ofte skjer med andre el-selskaper fordi det ikke har blitt foretatt målinger over lengre perioder, forteller Gert Uth fra Evergreen Eléctrica.
For ytterligere informasjon se www.evergreen-electrica.com eller ring på 951 773 477.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.