Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nå er det grilltid
Aquapool Spas har de siste sesongene solgt Napoleon gassgriller med stor suksess. I showroomet i San Pedro kan man se et bredt utvalg av griller i alle prisklasser fra 699 euros.
– Vi er svært tilfreds med kvaliteten på gassgrillene. De har et lekkert, tidløst design og er skapt av de beste materialer. De er produsert i rustfritt stål med sidebord som kan avmonteres dersom det er plassproblemer.
Napoleon griller er kjent for sin unike ”Sizzle-zone”. Det er en sone i grillen som er infrarød og som i løpet av to minutter varmes opp til 950 grader. Denne ”sizzle-zone” er helt fantastisk dersom man liker sprø biff eller annet kjøtt der man ønsker å lukke porene og bevarer saft og smak. Napoleon er et canadisk merke som i USA og Canada er like kjent som Weber er her i Europa.
Som en del av Aquapool Spas service leveres grillene montert dersom dette er ønskelig. Det sparer kunden for noen timers arbeid.
Stikk innom Aquapool Spas showroom i Pol. De San Pedro de Alcántara for å se et utvalg av Napoleons griller og få råd og veiledning.

Internett skreddersydd etter dine behov
Konkurransen blant internettilbyderne på kysten øker sterkt. Derfor er parametre som god service og et stabilt produkt som holder hva det lover, helt avgjørende for å overleve i jungelen av selskaper som tilbyr internettilgang.
WIFI Blue, et spanskeid firma med skandinavisk personale, har kastet seg inn i kampen.
Med mange års erfaring med internett til skandinaver på kysten, samt kjøp av allerede eksisterende antenner i området fra Torremolinos til Calahonda, kan WIFI Blue tilby trådløst internett av høy kvalitet. I motsetning til mange andre tilbydere må man verken tegne kontrakt eller binde seg for en bestemt periode for å kunne bruke WIFI Blue’s trådløse internett. Via firmaets startside www.wifi-blue.com kan man bestemme hvor lenge man ønsker å bruke internett – det er mulig å betale for så lite som én time. Man bestemmer selv hvor lenge man ønsker tilgang til internett og betaler bare for eget forbruk.
Løsningen er derfor ideell for skandinaver som er bosatt på kysten i kortere perioder. Når man først er logget inn på startsiden som man får adgang til, og så fort man er tilkoblet WIFI Blue’s trådløse internett, kan man kjøpe den pakken som best dekker ens behov. Deretter betaler man bare for den tiden man ønsker å ha adgang til internett. Som førstegangsbruker av ytelsen sender WIFI Blue en tekniker hjem til kunden for å sjekke at mottaket er i orden, samt sørge for å konfigurere brukerens datamaskin, dersom det er nødvendig. Hvis man bor i et område der mottakelsen er ustabil, kan man investere i en antenne. Hvis man velger å tegne seg for 18 måneder, er denne antennen gratis.
WIFI Blue tilbyr to hastigheter: 1 MB og 3 MB. Betaling av 1 MB kan skje enten på WIFI Blue’s kontor i Fuengirola eller ved Avtalegiro, mens 3M-hastighet kan betales via PayPal på firmaets startside.
For ytterligere informasjon ring Sandra på 952 47 77 33 eller besøk www.wifi-blue.com.

 

 

Kriseriktige priser
BoConcept setter ned prisene med mellom 10-29 % allerede fra denne måneden.
Med tanke på å tilpasse seg den aktuelle økonomiske situasjonen, har BoConcept Danmark i samarbeid med franchisetakerne i Spania arbeidet med å forbedre markedsvilkårene i det trengte spanske markedet, og planen var at det nye konseptet skulle være på plass før utgivelsen av den nye katalogen i september.
Men forhandlingene gikk sp greit at det lyktes å få satt i verk noen av de mest vesentlige omkostningsforbedringer med omgående virkning. Derfor var neste skritt enkelt. Prisreduksjonen gjelder dermed allerede fra mai.
Tunge omkostningsposter som f.eks. logistikken fra produksjonsstedene i Danmark og Øst-Europa fram til sluttbrukeren i Spania er blitt vesentlig forbedret. BoConcept Danmark overtok franchisemaster-rollen i Spania i fjor og fikk dermed mulighet for å påvirke butikkenes konkurranseevne i svært stor grad.
Det var hovedsegmentene i kjedens mulighet for å foreta så drastiske prisreduksjoner som tilfellet er, samtidig som både service- og kvalitetsnivået fortsatt holdes på et svært høyt nivå.
BoConcept er en dansk kjede av møbelbutikker som tilbyr moderne design til forbrukere som verdsetter god stil. Butikkene finnes i større byer verden over, bl.a. Madrid, Barcelona, Paris, London, Tokyo, New York, Shanghai, men også i Mijas. For øyeblikket har den danske kjeden 20 butikker i Spania og er representert i 50 land med til sammen 407 butikker.
For mer informasjon, kontakt Jan Petersen, BoConcept Mijas jp@boconcept.es
www.boconcept.es

 

Søker du en god håndverker eller trenger du en tolk?
Har du fått låsen til balkongen montert på utsiden av døren eller er baderomsgulvet lagt feil slik at vannet renner ut i entreen? Rekker du ikke over alt papirarbeidet i ditt foretak?
Mange har som oss har hyret personer og foretak her på kysten til ulike typer oppgaver som har resultert i mer etterarbeid enn om man hadde gjort alt sammen selv fra begynnelsen av. I andre tilfeller gjør vi alt selv, selv om det kanskje finnes saker som noen andre kan gjøre for oss, slik at vi kan konsentrere oss om det som er viktig.
Disse situasjonene har Katarina Stenbäck funnet løsningen på. Hun har med sine mange år på kysten (hun kom hit første gang i 1986 og har vært permanent bosatt her siden 1999), bred erfaring fra livet her nede, systemene og menneskene, samt at hun har rukket å bygge opp et bredt nettverk med alt fra klinikker som gjør permanent makeup, terapeuter og håndverkere til revisorer og advokater.
Gjennom sitt nettverk og med vilje til å hjelpe andre å unngå kompliserte situasjoner, tar Katarina nå hånd om alt fra frisørbesøk til å hjelpe både privatpersoner og næringsdrivende på kysten med det som trengs.
– Jeg har selv støtt på mange problemer i løpet av de årene som har gått, men nå har jeg et svært bra nettverk med troverdige personer og så snakker jeg svensk, engelsk og spanske flytende. Med dette kan jeg tilby privatpersoner hjelp med for eksempel språkproblemer, besøk hos myndigheter eller med å finne en god gartner, etc. Jeg henvender meg også til dem som ikke har tid til å vise bilen hos ITV, eller gå til postkontoret, renseriet, med mer, sier Katarina.
Trenger du hjelp? Kontakt Katarina, tlf.: + 34 649 229 476, e-post: katarina@assistantmarbella.com, web: www.assistantmarbella.com

 


Maria Suhr-Jessen er sjef for den nordiske avdelingen. Med stor erfaring innenfor økonomi, salg og marketing står hun klar med friske ideer til Scan Transports forretningsmodell.

Ny nordisk avdeling hos Scan Transport
Scan Transport er i vekst og har derfor åpnet en ny nordisk avdeling i Centro Idea. Avdelingen fokuserer på å gi enda bedre service til kunder fra Norden, ved å snakke kundenes språk og gi den ekstra servicen som skandinaver forventer. Hver gang du lagrer ting eller flytter med Scan Transport, om det er fra Spania til Norge, oversjøisk eller bare lokalt, så går de til oppgaven med samme høye standard og servicenivå.
Scan Tranport setter kvalitet, pålitelighet og miljø i høysetet. Det kan sees på de svært anerkjente, internasjonale sertifiseringene UTS Worldwide Group og FIDI – FAIM som firmaet har klart å oppnå. Sertifiseringene er bare mulig for virksomheter som yter stabil, lik og god service med spesialutdannede folk. Scan Transport er for øvrig det eneste flyttefirmaet i Andalucía som har disse sertifiseringene. Dette er en av årsakene til at de har flere faste kunder, bl.a. Jyske Bank, Danske Bank, forsvarets personelltjeneste og NATO.
Scan Transport skaper de beste forutsetninger for en ukomplisert flytting til en fornuftig pris, der det ikke sluntres med kvaliteten.
30. mai kl. 14 – 16 feires den nye avdelingen med en mottakelse i Centro Idea. Alle er velkommen til å hilse på både nye og gamle ansikter og få en forfriskning.
Klikk deg inn på Scan Transports hjemmeside og les om de forskjellige tilbudene – og bestill evt. en uforpliktende besiktigelse av flyttegods med etterfølgende tilbud på www.scantranport.com.

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.