Månedsmagasinet på Costa del Sol
Private Banking – En bekvemmelig helhet

Som et datterselskap av Norges største finanskonsern er vi til enhver tid oppdatert på hva som skjer i markedet, og hvilke nye muligheter som åpner seg.
Vi har et meget kompetent og sterkt nettverk i ryggen, og gir deg tilgang til markedets ledende spesialister. I samarbeid med interne og eksterne produktleverandører tilbyr vi et bredt utvalg av de beste produktene innenfor hver investeringsklasse.
Kontoret i Luxembourg betjener kunder over hele verden og gjennom vår internasjonale satsing vil vi kort og godt by på det beste fra de to verdener, – gode, velkjente og trygge konsepter fra Norge kombinert med internasjonal kompetanse og produktutvalg, sier kunderådgiver Torun Gadderud.
DnB NOR Luxembourg tilbyr også lån med pant i din spanske eiendom. Skal du kjøpe bolig eller fritidseiendom i Spania kan du søke om å finansiere den hos oss, og belaster da ikke sikkerhet i Norge. Dersom du har gjeldfri eiendom i Spania og ønsker å omplassere ”bundet kapital” så kan vi også bistå opplåning på din eiendom for å øke din fleksibilitet og din økonomiske handlefrihet.
Våre samarbeidspartnere kjenner de lokale forholdene og arvelovgivningen. Vi er en bank tuftet på norske verdier, har norske rådgivere og tror derfor vi forstår deg bedre enn de fleste andre banker i utlandet.
På seminaret vil du også få anledning til å stifte bekjentskap med en av våre spesialister, fondsleverandør DnB NOR Asset Management representert ved markedsdirektør Yngvar Bratsberg. Bratsberg vil belyse hovedlinjer i verdens-økonomien, – viktige trender i dagens situasjon og mulige investeringsprodukter knyttet til disse.
Videre vil du også få høre litt om valuta og utsiktene fremover, samt at vi vil belyse enkle problemstillinger om arv og skatt i Spania.

Gå ikke glipp av dette seminaret. Meld deg på så sees vi!

Av Torun Gadderud DnB NOR Luxembourg

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.